Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Washington University of Virginia (Washington Baptist)

Washington University of Virginia (Washington Baptist)

Washington University of Virginia (Washington Baptist)

Εισαγωγή

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΝΗΣ ARBOR BONA FRUCTUS BONOS

Κάθε καλό δέντρο έχει καλά φρούτα. Αυτή είναι η αρχή της φιλοσοφίας μας. Όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι, με θεμελιώδη καθήκοντα και δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων κοινωνικοοικονομικών καθηκόντων και δικαιωμάτων για την επιδίωξη της ευτυχίας. Στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια της Ουάσιγκτον, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να αποφέρουν καλά φρούτα στη ζωή και να συμβάλουν στην κοινότητα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Ανάπτυξη ανδρών και γυναικών με χαρακτήρα και ηγεσία με την προώθηση ποιοτικής χριστιανικής εκπαίδευσης μέσω υγιών θεσμικών υπηρεσιών, ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στον κόσμο

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Αυτός είναι ο απώτερος στόχος της εκπαίδευσης μας. Η παραγωγή καλών φρούτων συνδέεται με την κατάσταση του δέντρου. Ομοίως, το μέτρο της επιτυχίας κάποιου πρέπει επίσης να συνοδεύει το μέτρο του χαρακτήρα κάποιου. Ο σχηματισμός του χαρακτήρα, επομένως, είναι η σημαντικότερη εκπαίδευση που πρέπει να επιδιώξουμε.

Δήλωση πίστης

Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας Θεός, αιώνια υπάρχων σε τρία άτομα: Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα.

Πιστεύουμε ότι η Βίβλος είναι εμπνευσμένη, ο αλάθητος, έγκυρος Λόγος του Θεού.

Πιστεύουμε στη θεότητα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, στην παρθένα γέννησή Του, στην αμαρτωλή ζωή Του, στα θαύματα Του, στην εναλλακτική εξιλέωση Του μέσω του χυμένου αίματος Του, στη σωματική ανάσταση Του, στην άνοδο Του στα δεξιά του Πατέρα και στην προσωπική και ορατή επιστροφή του στη δύναμη και τη δόξα.

Πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε σύμφωνα με την εικόνα του Θεού, ότι μπήκε στον πειρασμό από τον Σατανά και έπεσε και ότι, λόγω της υπερβολικής αμαρτίας της ανθρώπινης φύσης, η αναγέννηση από το Άγιο Πνεύμα είναι απολύτως απαραίτητη για τη σωτηρία.

Πιστεύουμε στη σημερινή διακονία του Αγίου Πνεύματος από την οποία ο χριστιανός που κατοικεί είναι σε θέση να ζήσει μια θεϊκή ζωή και από τον οποίο η εκκλησία είναι εξουσιοδοτημένη να εκτελεί τη μεγάλη εντολή του Χριστού.

Πιστεύουμε στη σωματική ανάσταση τόσο των σωσμένων όσο και των χαμένων, εκείνων που σώζονται μέχρι την ανάσταση της ζωής και εκείνων που έχουν χαθεί από την ανάσταση της καταδίκης.

Οργάνωση και δέσμευση

Το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον της Βιρτζίνια είναι ένα μη κερδοσκοπικό, θρησκευτικό ίδρυμα που έχει συσταθεί με την Κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια. Το WUV ανήκει στο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον Δρ. Ν. Eugene Brymer να λειτουργεί ως τρέχων Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Δρ. Peter M. Chang ως έκτος πρόεδρος. Η δήλωση του ιστορικού WUV βρίσκεται στον ακαδημαϊκό κατάλογο WUV. Η Δήλωση Ιδιοκτησίας του WUV είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος γράφοντας στο [email protected] ή επισκεφθείτε το Γραφείο Εισαγωγής στο 4300 Evergreen Lane, Annadale, VA 22003. Όντας πιστοί στην αποστολή του ιδρύματος, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους μαθητές, έτσι ότι οι μαθητές μας μπορούν να γίνουν θετικές επιρροές στην κοινωνία μας. Όπως λέει και το σύνθημά μας, «Καλό Δέντρο, Καλά Φρούτα», οι στόχοι μας επικεντρώνονται σε μεμονωμένους μαθητές, γιατί πιστεύουμε ότι καθένας από τους μαθητές μας είναι πράκτορας του Missio Dei, και ως εκ τούτου έχει ουσιαστικό σκοπό να συνεισφέρει σε όλους.

Δήλωση θεσμικής αποτελεσματικότητας

Το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια της Ουάσιγκτον δεσμεύεται να αυξήσει τα εκπαιδευτικά του πρότυπα λαμβάνοντας συστηματικά μέτρα σχεδιασμού και αξιολόγησης για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας κάθε προγράμματος. Για το σκοπό αυτό, το προσωπικό και η σχολή της WUV έχουν δεσμευτεί να κάνουν τη διαφορά προς την ανάπτυξη των θεσμικών οργάνων και τη μάθηση των φοιτητών τοποθετώντας ό, τι έχει μάθει από τη διαδικασία αξιολόγησης και εφαρμόζοντας το σε πρακτική σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας του WUV, και το σημαντικότερο, κάνοντας αυτό που τιμά και εμμένει στην αποστολή του πανεπιστημίου.

Η επίδραση της εκπαιδευτικής προσπάθειας του WUV φαίνεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι μαθητές βρίσκουν εργασία. Μεταξύ των αποφοίτων του 2019, το 43,37% έλαβε πρακτική άσκηση, συμπεριλαμβανομένης της Προαιρετικής Πρακτικής Κατάρτισης (OPT), το 22,89% βρήκε μόνιμη εργασία, το 17,50% παρακολούθησε πτυχίο, το 13,25% μεταφέρθηκε σε άλλα ιδρύματα, το 4,82% επέστρεψε στις χώρες προέλευσής τους και το 15,66% συνέχισε με την αρχική τους δουλειά.

Το ερωτηματολόγιο φοιτητών αποφοίτησης ATS (GSQ) για το 2018-19 καταδεικνύει το χαμηλό χρέος των φοιτητών του σχολείου, το οποίο γενικά αποδίδεται στα προσιτά δίδακτρα του WUV. Σύμφωνα με τα ευρήματα GSQ 2018-2019, το 70% των μαθητών δεν έφερε εκπαιδευτικά χρέη κατά την είσοδό τους στο σχολείο, ενώ το 30% των μαθητών έφερε εκπαιδευτικά χρέη κάτω των 20.000 $. Το 85% των μαθητών δεν υπέβαλαν εκπαιδευτικά χρέη κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο σεμινάριο, ενώ το 15% είχε λιγότερα από 10.000 $.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του αποθέματος ικανοποίησης μαθητών Noel-Levitz (SSI) του 2018, ο μέσος όρος απόδοσης του WUV είναι υψηλότερος από τον εθνικό μέσο όρο στις ακόλουθες κατηγορίες:

Η ικανοποίηση των ποσοστών προσδοκίας των μαθητών 4,76 πάνω από 4,65 (μέσος όρος εθνικών σχολών τεσσάρων ετών) (+0.11) ·

Η ικανοποίηση από την εμπειρία τους με το σχολείο είναι 5,23 έναντι 5,29 (-0,06). και

Η προθυμία να εγγραφείτε ξανά στο WUV είναι 5,41 έναντι 5,23 (+0,18).

Οι μαθητές στο WUV έχουν επίσης ένα μεγάλο εκπαιδευτικό πλεονέκτημα σχετικά με τη μάθηση σε ένα διαφορετικό περιβάλλον στην τάξη. Τριάντα πέντε εθνικότητες εκπροσωπούνται στο φοιτητικό σώμα του WUV. Οι μαθητές μοιράζονται ο ένας τον άλλο τους πολιτισμούς, τις δίαιτες και τα έθιμά τους. Αυτή η μοναδική έκθεση βοηθά τους μαθητές να ξεπεράσουν τους φόβους, τις προκαταλήψεις και τις προκαταλήψεις και προσφέρει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν ότι είναι δυνατόν για τους ανθρώπους να ζουν μαζί αρμονικά.

Τοποθεσίες

 • Annandale

  Evergreen Lane,4300, 22003, Annandale

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις