Keystone logo
Whitefield Business School

Whitefield Business School

Whitefield Business School

Εισαγωγή

Whitefield Business School ( WBS ), που βρίσκεται στον Μαυρίκιο, έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια για να τοποθετηθεί ως ένας από τους φημισμένους παρόχους ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα. Με περισσότερους από 250 φοιτητές από 7 χώρες, WBS εξελίχθηκε σιγά σιγά και έγινε μια επωνυμία που είναι συνώνυμη με την ποιοτική και οικονομικά προσιτή διεθνή εκπαίδευση. Το ίδρυμα είναι συνδεδεμένο με το διάσημο Πανεπιστήμιο Λίνκολν από τη Μαλαισία, το οποίο κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 35 Πανεπιστημίων στον κόσμο για Ποιοτική Εκπαίδευση από την Times Higher Education. WBS προσφέρει επίσης διεθνή Βρετανική Εκπαίδευση μέσω του NCC Education που ιδρύθηκε αρχικά από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει δημιουργήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αποφοίτους μέχρι στιγμής. Τα προσόντα μας αναγνωρίζονται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και τα προσφερόμενα μαθήματα κυμαίνονται από Επίπεδο Ιδρύματος, Δίπλωμα, Προπτυχιακό Δίπλωμα έως και Μεταπτυχιακό. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους μέσω WBS θα αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Lincoln - το διαπιστευμένο πανεπιστήμιο συνεργάτη μας. Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν επίσης να εργαστούν με μερική απασχόληση ενώ σπουδάζουν στον Μαυρίκιο και μπορούν να απολαύσουν έως και 3 χρόνια άδεια εργασίας μετά τις σπουδές μέσω του προγράμματος YPOP. Πρέπει να σημειωθεί ότι η μεταφορά είναι επίσης δωρεάν για τους φοιτητές στον Μαυρίκιο. Μαθήματα σε προσφορά στο WBS 1. MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA General) 2. MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 3. MBA στη Διοίκηση Φιλοξενίας 4. Πτυχίο (Hons) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 5. Πτυχίο (Hons) στη Διοίκηση Φιλοξενίας 6. Πτυχίο Υπολογιστών Science (Hons) (Τεχνολογία Δικτύου και Κυβερνοασφάλεια) Οι μαθητές στο WBS εκπαιδεύονται σε δεξιότητες κριτικής συλλογιστικής, επίλυσης προβλημάτων, ομαδικής εργασίας και επικοινωνίας. Έχουμε υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση για την ανάπτυξη των μαθητών, έτσι ώστε ένας μαθητής να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί ως άτομο που εκτιμά τη διαφορετικότητα, καλλιεργεί το αίσθημα της αστικής και κοινωνικής ευθύνης και είναι καλά προετοιμασμένος για την επίτευξη των στόχων της ζωής.

Το μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης στο Whitefield Business School

Στη WBS έχουμε αναπτύξει μια προσέγγιση 3 βημάτων στην Εκπαίδευση για να αναπτύξουμε ένα υγιές, καλά στρογγυλεμένο, με αυτοπεποίθηση και δίκαιο άτομο με δεξιότητες δημιουργικής και κριτικής σκέψης, ικανό να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ζωής.

Βήμα 1: Η στρατηγική μας παράδοσης

Οι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει αρκετούς αθλητικούς αγώνες, κάτι που τους κάνει καλούς να συζητούν και να ερμηνεύουν το παιχνίδι. Τι θα γινόταν αν αυτές οι ώρες που αφιερώνονταν στην παρακολούθηση του παιχνιδιού, περνούσαν παίζοντας το παιχνίδι; Η εκπαίδευση σήμερα είναι συγκρίσιμη με τους θεατές (μαθητές) που παρακολουθούν έναν αγώνα (που παρακολουθούν μια διάλεξη) σε ένα στάδιο (τάξη)! Με βάση τα παραπάνω, εμείς στο WBS αποφασίσαμε να εφεύρουμε εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο παραδίδουμε διαλέξεις και υιοθετήσαμε αυτό που διέδωσε ο Κομφούκιος:
«Πες μου και ξεχνώ. Δείξε μου και θυμάμαι. Συμμετάσχετε με και καταλαβαίνω» – Κομφούκιος

Βήμα 2: Εκπαίδευση με βάση την αξία

Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ότι «Εκτός και αν αλλάξει συμπεριφορά, η εκπαίδευση δεν έχει συμβεί». Επομένως, η απλή απόκτηση, κατανόηση ή διατήρηση γεγονότων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πλήρης εκπαίδευση.
Στο Whitefield Business School ( WBS ), πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να οδηγήσει σε μια θετική συνολική αλλαγή στη λογική, τα συναισθήματα, τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά. Πολλές έρευνες έχουν επίσης επισημάνει ότι το 85% της επιτυχίας σας στη ζωή εξαρτάται από τον χαρακτήρα σας και μόνο το 15% εξαρτάται από τις ακαδημαϊκές σας επιδόσεις. Οποιοσδήποτε υποβάλλεται στη διαδικασία εκπαίδευσης θα πρέπει να υποστεί μια θετική αλλαγή συμπεριφοράς. Η συμπεριφορά μας με τη σειρά του διαμορφώνεται από τις σκέψεις μας και αυτό που επηρεάζει τις σκέψεις μας είναι οι αξίες μας! Ως εκ τούτου, οι αξίες έχουν αποδοθεί κρίσιμη σημασία στο εκπαιδευτικό μας σύστημα στο WBS και η ενίσχυση των αξιών έχει ενσωματωθεί με το εκπαιδευτικό μας σύστημα και τις στρατηγικές διδασκαλίας.

Βήμα 3: Ψυχική & Σωματική Υγεία

Τα χαμηλά ποσοστά σωματικής δραστηριότητας μεταξύ των νεαρών ενηλίκων πιστεύεται ότι είναι η αιτία υψηλών ποσοστών παχυσαρκίας, κατάθλιψης και άγχους στον κόσμο. Η εκπαίδευση θα ήταν ελάχιστη χρησιμότητα εάν, στο τέλος της ημέρας, κάποιος είναι ανθυγιεινός. Όπως λένε τα ρητά: «η υγεία είναι ο πραγματικός πλούτος». Στο WBS οι μαθητές θα εκπαιδευτούν για τις καλές υγιεινές συνήθειες και θα ενθαρρύνονται να κάνουν σωματικές δραστηριότητες. Οι διατροφολόγοι προσκαλούνται τακτικά να μιλήσουν με τους μαθητές, οι ψυχολόγοι θα προσκαλούνται επίσης για συμβουλευτικές συνεδρίες και θα διοργανώνονται τακτικές αθλητικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις για να προωθήσουν την ιδέα της σωματικής και ψυχικής υγείας στη νοοτροπία των μαθητών μας.

Whitefield Business School ιδρύθηκε το 2007

Whitefield Business School ( WBS ) είναι εγγεγραμμένος πάροχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δεόντως εγκεκριμένος από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης και την Αρχή Προσόντων του Μαυρικίου.

Τα προσόντα του σχολείου απονέμονται από το Lincoln University College, το NCC Education και τη Συνομοσπονδία Τουρισμού και Φιλοξενίας.

Τα μαθήματα που προσφέρονται στο WBS κυμαίνονται από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Πληροφορική και τον Τουρισμό και τη Φιλοξενία. Τα προγράμματα του σχολείου αναγνωρίζονται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για να αναφέρουμε μερικούς μαθητές από την Γκάνα, το Καμερούν, τη Μαδαγασκάρη, τον Μαυρίκιο, την Ινδία και το Πακιστάν έχουν εμπιστευτεί την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρεται στο σχολείο και WBS έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα ίδρυμα με μεγάλη φήμη, το οποίο κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στη χώρα. Οι φοιτητές έχουν μια ευρεία επιλογή προσόντων που κυμαίνονται από μεταπτυχιακά, πτυχία και διπλώματα, που προσφέρονται σε τρόπους μερικής, διαδικτυακής και πλήρους απασχόλησης.

Εισαγωγές

Βήμα προς βήμα διαδικασίες διαδικασίας αίτησης για διεθνείς φοιτητές

Βήμα 1: Ο υποψήφιος σπουδαστής συμπληρώνει τη φόρμα αίτησης για το Whitefield Business School και στέλνει τη φόρμα μαζί με σαρωμένα αντίγραφα των πρώτων πέντε σελίδων διαβατηρίου και εκπαιδευτικών πιστοποιητικών και απόδειξη πληρωμής μη επιστρέψιμου τέλους αίτησης ύψους 170 USD στο [email protected]

Βήμα 2: Το ακαδημαϊκό συμβούλιο του Whitefield Business School θα αξιολογήσει την επιλεξιμότητα του υποψήφιου φοιτητή για είσοδο στο επιθυμητό μάθημα.

Βήμα 3: Μετά την αποδοχή και την έγκριση που δίνεται από το ακαδημαϊκό συμβούλιο, οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να μας στείλουν τα ακόλουθα έγγραφα ώστε να επεξεργαστούμε τη θεώρηση:

 • α) Επιστολή Αίτησης Φοιτητικής Βίζας
 • β) Αίτηση εισόδου στον Μαυρίκιο
 • γ) Πρωτότυπο αντίγραφο κίνησης για 6 προηγούμενους μήνες (θα πρέπει να αποσταλεί με κούριερ)
 • δ) 4 φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου (Θα πρέπει να αποσταλεί με courier)
 • ε) Χορηγική επιστολή
 • στ) Ιατρικά πιστοποιητικά (θα πρέπει να αποστέλλονται με κούριερ)

Βήμα 4: Whitefield Business School προχωρά στη διαδικασία αίτησης για Βίζα και καταθέτει τα έγγραφα των φοιτητών στο Γραφείο Διαβατηρίων και Μετανάστευσης του Μαυρικίου.

Βήμα 5: Αφού εγκριθεί η φοιτητική βίζα, ο φοιτητής λαμβάνει μια τρίμηνη προσωρινή βίζα για να εισέλθει στον Μαυρίκιο. Whitefield Business School ενημερώνει τον φοιτητή και ο φοιτητής έχει στη διάθεσή του επτά εργάσιμες ημέρες για να εκκαθαρίσει το υπόλοιπο του κόστους του μαθήματος.

Βήμα 6: Ο φοιτητής πραγματοποιεί πληρωμή και στέλνει Τηλεγραφικό έμβασμα ως απόδειξη πληρωμής.

Βήμα 7: Whitefield Business School δημοσιεύει τα πρωτότυπα έγγραφα (επιστολή καλωσορίσματος, επιστολή εισδοχής και βίζα) του μαθητή μέσω ταχυμεταφοράς.

Βήμα 8: Ο μαθητής ενημερώνει τον Whitefield για τον παραλήπτη των πρωτότυπων εγγράφων και ενημερώνει επίσης το ίδρυμα για τις ημερομηνίες του ταξιδιού του. Στείλτε μας ένα σαρωμένο αντίγραφο του αεροπορικού εισιτηρίου. Οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στον Μαυρίκιο τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων τους.

Βήμα 9: Ο μαθητής κατά την άφιξή του στον Μαυρίκιο πρέπει να υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο σε ιδιωτικό εργαστήριο. Η έκθεση υποβάλλεται στο ΠΙΟ για την έκδοση Βίζας για την περίοδο σπουδών.

Τοποθεσίες

 • Curepipe

  Thomy D'Arifat Street, Curepipe, Mauritius, 74404, Curepipe

Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις