Keystone logo
Webster Geneva Campus

Webster Geneva Campus

Webster Geneva Campus

Εισαγωγή

Διαπιστευμένη αμερικανική εκπαίδευση στην καρδιά της Ευρώπης

Ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1978, Webster Geneva Campus είναι μια διαπιστευμένη αμερικανική πανεπιστημιούπολη που προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα στα αγγλικά σε προπτυχιακό (πτυχίο) και μεταπτυχιακό (μάστερ). Ο Webster παρέχει μια ευρεία προσέγγιση των Φιλελεύθερων Τεχνών στη διδασκαλία στο πολιτιστικά πλούσιο πλαίσιο της Ελβετίας και το Πανεπιστήμιο έχει γίνει ένα σημαντικό μέλος της κοινότητας και του πνεύματος που συνθέτουν το " Genève Internationale ".

Στην πανεπιστημιούπολη Webster Geneva , η ιδέα μιας διεθνούς εκπαίδευσης γίνεται πραγματικότητα, καθώς φοιτητές από περίπου 90 χώρες ετησίως συγκεντρώνονται σε μια κοινότητα μαθητών που συμμετέχουν σε μια σχολή που ποικίλλει παγκοσμίως. Στο Webster, όχι μόνο θα βρείτε ένα διεγερτικό περιβάλλον που θα σας προετοιμάσει για το μέλλον, αλλά θα συμμετάσχετε επίσης σε ένα συναρπαστικό δίκτυο φοιτητών και αποφοίτων.

Οι ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις και η βιβλιοθήκη μας είναι σύγχρονες, ελκυστικές και καλά εξοπλισμένες. Προσφέρουμε κατοικίες εντός και εκτός πανεπιστημιούπολης. Στην πανεπιστημιούπολη, έχουμε επίσης καφετέρια, γυμναστήριο και εξαιρετικές ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.

Η τοποθεσία της Γενεύης του Webster θα προσθέσει περαιτέρω διαστάσεις στην εμπειρία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η Γενεύη φιλοξενεί την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στην Ευρώπη, καθώς και άλλους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς, πολυάριθμες πολυεθνικές εταιρείες και ένα ζωντανό οικονομικό και εμπορικό κέντρο. Αυτοί οι οργανισμοί και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα μπορούν να σας προσφέρουν επιπλέον ευκαιρίες για να αυξήσετε τη μάθησή σας πέρα από την τάξη.

Όσον αφορά την αναψυχή, η λίμνη της Γενεύης και η ευρύτερη περιοχή των Άλπεων προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα αθλητικά εδάφη στον κόσμο - ακριβώς στο κατώφλι σας. Επιπλέον, η Γενεύη βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, οπότε είναι εύκολο να βυθιστείτε στον πολιτισμό άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, οι περισσότερες από τις οποίες είναι προσβάσιμες σε λιγότερο από δύο ώρες με αεροπλάνο.

Με την εισαγωγή σας στην πανεπιστημιούπολη Webster Geneva , γίνετε μέλος ενός διεθνούς πανεπιστημιακού δικτύου όπου ο κόσμος είναι η πανεπιστημιούπολη σας. Μπορείτε να σπουδάσετε στο Λέιντεν, τη Βιέννη ή την Αθήνα εάν ο στόχος σας είναι να μείνετε στην Ευρώπη. Ευκαιρίες σας περιμένουν επίσης για ένα εξάμηνο στο εξωτερικό στην Ταϊλάνδη, την Γκάνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλούς άλλους προορισμούς.

Ακαδημαϊκοί

Πτυχίο Προγράμματα

Webster Geneva Campus προσφέρει προγράμματα σπουδών σε τέσσερα κύρια ακαδημαϊκά τμήματα: Business and Technology. Διεθνείς σχέσεις; Επικοινωνίες μέσων Ψυχολογία και Επαγγελματική Συμβουλευτική. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διεπιστημονικών επιλογών πτυχίου (συμπεριλαμβανομένων συνδυασμών ακαδημαϊκών ειδικοτήτων, ανηλίκων και πιστοποιητικών σε όλα τα τμήματα), καθώς και προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και μεταπτυχιακών πιστοποιητικών.

Ερευνα

Η σχολή μας διεξάγει έρευνα στο προσκήνιο των κλάδων τους, με μια φιλόδοξη ερευνητική πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση της φήμης και της συμβολής του πανεπιστημίου στην παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα.

Υπηρεσία

Η εξυπηρέτηση στην τοπική κοινότητα αποτελεί επίσης αναπόσπαστο μέρος της τοπικής αποστολής και δραστηριοτήτων μας. Εκτός από διάφορα ακαδημαϊκά συνέδρια καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, διοργανώνουμε ένα ευρύ φάσμα δημόσιων εκδηλώσεων για τις οποίες προσκαλείται η ευρύτερη κοινότητα της Γενεύης, από πρωτοποριακά επιχειρηματικά θέματα έως θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των παγκόσμιων υποθέσεων. Το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει επίσης και ενθαρρύνει την Ανθρωπιστική Ένωση Webster, μια εγγεγραμμένη ΜΚΟ υπό την καθοδήγηση φοιτητών.

Διεθνές Δίκτυο

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το Πανεπιστήμιο Webster (Σεντ Λούις, ΗΠΑ, από το 1915) εξυπηρετεί φοιτητές από όλο τον κόσμο σε αναζήτηση μιας πρώτης τάξεως τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η πανεπιστημιούπολη Webster Geneva , η πρώτη διεθνής τοποθεσία του Webster, παραμένει η πιο πολιτιστικά διαφορετική πανεπιστημιούπολη στο παγκόσμιο δίκτυο Webster . Οι σπουδαστές που εγγράφονται σε πρόγραμμα πτυχίου Webster έχουν το παγκόσμιο δίκτυο Webster εφικτό, με τη δυνατότητα να ενσωματώσουν μια εμπειρία σπουδών στο εξωτερικό είτε στις ΗΠΑ, σε άλλες πανεπιστημιουπόλεις στην Ευρώπη ή πέρα από αυτήν.

Αξίες

Η αναζήτηση της Ατομικής Αριστείας

Στην πανεπιστημιούπολη Webster Geneva , υποστηρίζουμε κάθε μαθητή στην φιλοδοξία του να διαπρέψει. Αυτό περιλαμβάνει διάφορους ακαδημαϊκούς πόρους, από ένα πρόγραμμα Υποτρόφων που έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει, να καθοδηγεί τα κίνητρα των υψηλότερων ακαδημαϊκών επιδόσεων του σχολείου έως προγράμματα και υπηρεσίες που ενισχύουν τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα των μαθητών σε κάθε επίπεδο. Η αριστεία ενθαρρύνεται επίσης στην ανάπτυξη χαρακτήρων μέσω της συμμετοχής σε συν-διδακτικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός προαιρετικού προγράμματος Webster LEADS, το οποίο κερδίζει Πιστοποιητικό Ηγεσίας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση.

Εκμάθηση σε παγκόσμιο πλαίσιο

Το Webster είναι μια φιλόξενη, χωρίς αποκλεισμούς παγκόσμια κοινότητα μάθησης. Στην πανεπιστημιούπολη Webster Geneva , σε περίπου 400 φοιτητές ετησίως, έχουμε φοιτητές που εκπροσωπούν έως και 90 διαφορετικές εθνικότητες και μια σχολή των οποίων η υπηκοότητα (ή/και η καταγωγή) εκτείνεται σε περίπου 25 χώρες.

Το βασικό πρόγραμμα σπουδών του Webster, που ονομάζεται Παγκόσμιο Πρόγραμμα Ιθαγένειας, απαιτείται από όλους τους φοιτητές bachelor και έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την ανάπτυξη της παγκόσμιας ιθαγένειας. Οι μαθητές που σπουδάζουν στο Webster στην Ελβετία επωφελούνται από ένα παγκόσμιο δίκτυο πανεπιστημιουπόλεων Webster που επιτρέπει συναρπαστικές σπουδές στο εξωτερικό, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ενοποιημένη ακαδημαϊκή εμπειρία, σταθερά στηριζόμενη στην εκπαιδευτική φιλοσοφία του Webster.

Ποικιλομορφία & Ένταξη

Webster Geneva Campus είναι ένα μαθησιακό περιβάλλον που καλωσορίζει άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς, ηλικίες και κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο. Ως μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιούπολη που περιλαμβάνει το φύλο, υποστηρίζουμε κρίσιμες συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώνεται ένα πνεύμα ένταξης στην έννοια της παγκόσμιας ιθαγένειας. Στόχος μας είναι να εμφυσήσουμε στους μαθητές το σεβασμό για τη διαφορετικότητα και την κατανόηση των δικών τους και των αξιών των άλλων, όπου:

Η ποικιλομορφία αγκαλιάζει όλες τις ανθρώπινες διαφορές ενώ βασίζεται σε κοινότητες. Χρησιμεύει στην εξάλειψη των διακρίσεων και του αποκλεισμού βάσει φυλής, χρώματος, θρησκείας, εθνικής καταγωγής, εθνικότητας, φύλου, ταυτότητας φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας, κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, αναπηρίας, θρησκείας ή στρατιωτικής κατάστασης.

Η ένταξη παρέχει στους καθηγητές, στο προσωπικό, στους μαθητές και στους κοινοτικούς εταίρους την ευκαιρία να συμμετάσχουν, ανεξάρτητα από τις διαφορές. Περιλαμβάνεται σε δραστηριότητες και την ευκαιρία συμμετοχής χρησιμοποιώντας τις ικανότητές του σε καθημερινές δραστηριότητες ως μέλος της κοινότητας.

Εξατομικευμένη εμπειρία

Στην Webster Geneva , οι μαθητές περιβάλλονται από μια υποστηρικτική και συλλογική κοινότητα που παρέχει ατομική προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με την ακαδημαϊκή και εξωσχολική ζωή. Το Webster University Geneva συνδυάζει την ατμόσφαιρα μιας μικρής, οικείας πανεπιστημιούπολης εμπειρίας με τις ακαδημαϊκές γνώσεις και τους πόρους ενός μεγάλου διεθνούς πανεπιστημίου. Το προσωπικό του Webster και η σχολή συνεργάζονται για να επιτρέψουν σε όλους τους μαθητές να εκπληρώσουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες.

Ως ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο, το Webster επικεντρώνει τις προσπάθειές του σε καθεμία από αυτές τις πτυχές που εστιάζουν στους φοιτητές και υπερέχει στη σύνδεσή τους, καθιστώντας ολόκληρη την εμπειρία μάθησης του Πανεπιστημίου μεγαλύτερη από το άθροισμα των τμημάτων.

Τοποθεσίες

  • Geneva

    15, Route de Collex, 1293 Bellevue, , Geneva

Ερωτήσεις