Keystone logo
Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Webster

Το Webster University, το οποίο ιδρύθηκε στο St. Louis, Missouri το 1915, είναι ένα διαπιστευμένο, μη κερδοσκοπικό αμερικανικό πανεπιστήμιο με περισσότερες από 100 τοποθεσίες σε δέκα χώρες. Επί του παρόντος, υπάρχουν 22.000 φοιτητές που σπουδάζουν στις πανεπιστημιουπόλεις Webster σε όλο τον κόσμο. Το Πανεπιστήμιο Webster απολαμβάνει διεθνή φήμη για τη διδασκαλία και την ακαδημαϊκή αριστεία. Η Webster, γνωστή για τα καινοτόμα, διαπιστευμένα εκπαιδευτικά της προγράμματα, καλύπτει τις ανάγκες μαθητών, επιχειρήσεων και εργαζομένων ενηλίκων σε όλο τον κόσμο.

Webster Leiden Campus είναι μία από τις τέσσερις διεθνείς πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στην Ευρώπη. Είναι το μόνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ολλανδία που προσφέρει αμερικανικά διαπιστευμένα πτυχία (εκπαίδευση BA/BS και MA/MBA). Από τότε που η Webster άρχισε να προσφέρει αμερικανικά πτυχία στην Ολλανδία το 1983, περισσότεροι από 1600 φοιτητές έχουν αποφοιτήσει. Οι απόφοιτοι του εργάζονται για πολλές από τις πιο διάσημες και ενδιαφέρουσες εταιρείες και οργανισμούς στον κόσμο.

Webster Leiden Campus

 • Η Webster ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1983 σε ένα γοητευτικό κτίριο στο ιστορικό κέντρο του Λέιντεν.
 • Το Webster είναι το μόνο διαπιστευμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ολλανδία που προσφέρει αμερικανικά διαπιστευμένα πτυχία (εκπαίδευση BA/BS και MA/MBA).
 • Επί του παρόντος, φιλοξενεί 300 φοιτητές που αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 50 εθνικότητες με ένα δίκτυο αποφοίτων σχεδόν 2.000 φοιτητών.
 • Το Webster είναι ένα μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο (Stichting) αφιερωμένο στην αριστεία

Γιατί Webster Leiden;

Webster Leiden Campus ιδρύθηκε το 1983 και από τότε έχουμε αποφοιτήσει πάνω από 2.000 φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες. Είμαστε το μόνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει πτυχία πιστοποιημένα από την Αμερική στην Ολλανδία με πέντε σχολεία και κολέγια που περιλαμβάνουν Τέχνες & Επιστήμες, Επιχειρήσεις και Τεχνολογία, Επικοινωνίες, Εκπαίδευση και Καλές Τέχνες.

Η αποστολή μας είναι τολμηρή και κατάλληλη για αυτούς τους καιρούς: το Webster University, ένα παγκόσμιο ίδρυμα, που εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας μαθησιακές εμπειρίες που μεταμορφώνουν τους μαθητές για την παγκόσμια ιθαγένεια και την ατομική αριστεία.

Κορυφαίοι λόγοι για να σπουδάσετε στο Webster Leiden Campus

Εάν σχεδιάζετε να σπουδάσετε για ένα αμερικανικό πτυχίο στο εξωτερικό, εδώ είναι οι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε Webster Leiden Campus ως προορισμό σπουδών.

 • Σπουδές στην καρδιά της Ευρώπης
  • Βρίσκεται στην καρδιά της Ολλανδίας, οι γείτονές μας στην πανεπιστημιούπολη του Λέιντεν, τη Χάγη και το Άμστερνταμ, φιλοξενούν πολλούς οργανισμούς και επιχειρήσεις με ποικίλο και διεθνές εργατικό δυναμικό και πελατεία. Η στρατηγική μας θέση και η παγκόσμια εμβέλειά μας προσελκύουν ένα δίκτυο καθηγητών παγκόσμιας κλάσης, που συχνά προέρχονται απευθείας από τις ίδιες διεθνείς επιχειρήσεις και οργανισμούς, οι οποίοι παρέχουν στους φοιτητές μας μια μοναδική εμπειρία μάθησης όπου η βαθιά ακαδημαϊκή γνώση συνδυάζεται με την επαγγελματική εξειδίκευση.
 • Η αμερικανική εκπαίδευση στην Ευρώπη
  • Το Webster Leiden είναι το μόνο πανεπιστήμιο που διευκολύνει τη δυνατότητα απόκτησης αμερικανικής εκπαίδευσης και διαπίστευσης στην Ολλανδία.
 • Ευέλικτη Δομή Πτυχίου
  • Η ευέλικτη δομή πτυχίων του Webster προωθεί το ακαδημαϊκό βάθος και το πνευματικό εύρος, ενθαρρύνοντάς σας να εξερευνήσετε διάφορα ενδιαφέροντα. Περίπου τα μισά από τα μαθήματά σας θα επικεντρωθούν στον κύριο τομέα σπουδών σας. Τα υπόλοιπα μαθήματά σας μπορούν να διατεθούν σε ένα δεύτερο κύριο, έμφαση, δευτερεύον ή πιστοποιητικό.
 • Είναι προσιτό
  • Σε σύγκριση με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία είναι ένα οικονομικό μέρος για να αποκτήσετε πτυχίο. Το κόστος ζωής είναι σημαντικά χαμηλότερο σε «πανεπιστημιακές πόλεις» όπως το Leiden, ειδικά σε σύγκριση με αυτό που θα βρείτε στο Λονδίνο ή το Παρίσι. Η NS, η εθνική εταιρεία τρένων της χώρας, προσφέρει επίσης εισιτήρια με μεγάλη έκπτωση για φοιτητές μέσω του προγράμματος OV-Chipkaart. Εκτός από τις πολλές φοιτητικές εκπτώσεις που προσφέρουν εστιατόρια, θέατρα και άλλες επιχειρήσεις, η ζωή χωρίς αυτοκίνητο δεν είναι απλώς μια επιλογή, είναι πρακτικά τρόπος ζωής. Είναι πολύ πιο εύκολο να κυκλοφορείς με τρένο ή ποδήλατο.
 • Έτος προσανατολισμού «Zoekjaar» για αποφοίτους
  • Μετά την αποφοίτηση από το Webster, ένας κόσμος συναρπαστικών ευκαιριών θα είναι διαθέσιμος σε εσάς. Το «Έτος Προσανατολισμού για Αποφοίτους που αναζητούν Εργασία» είναι μια άδεια διαμονής που στοχεύει στη διατήρηση ξένων ταλέντων για την ολλανδική αγορά εργασίας. Έχετε έως και τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή σας για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την άδεια διαμονής ενός έτους.
 • Υπηρεσία Καριέρας
  • Το Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Webster έχει ως στόχο να δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους όταν υποβάλλουν αίτηση για πρακτική άσκηση ή θέσεις εργασίας. Η αποστολή του Κέντρου Σταδιοδρομίας είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές μας σχετικά με τη διαδικασία εξέλιξης της σταδιοδρομίας και τις επιλογές του κλάδου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σταδιοδρομίας. Επιπλέον, στοχεύουμε να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας για βιωματική μάθηση (π πρακτικής άσκησης και κοινωφελούς εργασίας), την απασχόληση και την περαιτέρω εκπαίδευση και τη σύνδεση των οργανισμών προσλήψεων με το ποικίλο ταλέντο των φοιτητών μας.

Κατάταξη

Παγκόσμια αναγνώριση του Πανεπιστημίου Webster

 • Το Webster University συνεχίζει να κατατάσσεται στην πρώτη βαθμίδα της κατηγορίας Regional Universities-Midwest των Καλύτερων Κολεγίων Ειδήσεων και Παγκόσμιας Έκθεσης των ΗΠΑ για το 2020
 • Τα προγράμματα Σπουδών στο εξωτερικό κατατάσσονται στο κορυφαίο 2 τοις εκατό των 1.500 κολεγίων και πανεπιστημίων που συμμετείχαν στην έρευνα στην έκδοση «Τα καλύτερα κολέγια της Αμερικής» του 2019 του US News & World Report
 • «Τα κορυφαία κολέγια της Αμερικής» του Forbes 2018 και αναγνωρίστηκε μεταξύ των καλύτερων στη χώρα για προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό
 • Το TheBestSchools.org αναγνώρισε το Webster ως ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά μεταπτυχιακά προγράμματα

Τοποθεσίες

 • Leiden

  Webster Leiden Campus Boommarkt 1 , 2311 EA, Leiden

  Ερωτήσεις