Keystone logo
Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Εισαγωγή

Σχετικά με

Εκπαίδευση προς τη διεθνή ηγεσία στην επιστημονική έρευνα και την ανακάλυψη

Το Graduate School του Feinberg (FGS) ενσωματώνει το πνεύμα της έρευνας και της ανακάλυψης. Από την ίδρυσή της το 1958 ως το ακαδημαϊκό σκέλος του Ινστιτούτου Επιστήμης Weizmann που είναι υπεύθυνο για όλες τις φοιτητικές και μεταδιδακτορικές σπουδές, η σχολή Feinberg Graduate School έχει καθιερώσει τη φήμη της ως πολυεπιστημονικό κέντρο όπου οι σπουδαστές προσπαθούν να επιτύχουν τα υψηλότερα επίπεδα γνώσης και κατανόησης, την καθοδήγηση δημιουργικών και πρωτότυπων ερευνητών στις φυσικές επιστήμες και τα μαθηματικά.

Στο σχολείο Feinberg Graduate School μπορείτε να γίνετε μέρος της αναγνωρισμένης ιστορίας επιτυχίας στο Ινστιτούτο Weizmann, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συνεργασία με τους βραβευθέντες με το βραβείο Νόμπελ και τους βραβευτές του βραβείου Turing. Ως φοιτητής της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών Feinberg, θα συμμετέχετε στην επιστημονική έρευνα που διεξάγεται στο Ινστιτούτο και θα αφιερώσετε το χρόνο σας τόσο στην έρευνα όσο και στη μελέτη, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εργάζεστε άμεσα με ερευνητικές ομάδες στο προσκήνιο των πεδίων τους διεθνώς. Η σχολή Feinberg Graduate School παρέχει υποτροφίες για όλους τους φοιτητές και δεν χρεώνει δίδακτρα, έτσι ώστε να μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να βυθιστείτε πλήρως στις σπουδές σας. Όλες οι τάξεις στο Graduate School του Feinberg διεξάγονται στα αγγλικά.

Αποστολή

Ο στόχος του Graduate School είναι η προηγμένη εκπαίδευση νέων γενεών δημιουργικών και πρωτότυπων ερευνητών στις φυσικές επιστήμες και τα μαθηματικά - με άλλα λόγια, την εκπαίδευση των μελλοντικών επιστημονικών ηγετών. Όλοι οι σπουδαστές στο Graduate School της Feinberg συμμετέχουν άμεσα στην έρευνα που διεξάγεται στο Ινστιτούτο.

Μελέτες και πεδία μελέτης

Το Graduate School της Feinberg προσφέρει τα ακόλουθα κομμάτια μελέτης:

 • Τακτική παρακολούθηση MSc
 • Non-διατριβή MSc κομμάτι στη διδασκαλία της επιστήμης
 • Απευθείας παρακολούθηση PhD
 • Τακτική διδακτορική διατριβή
 • PhD τραγούδια για MD
 • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης

Οι βασικοί τομείς σπουδών και έρευνας είναι: Φυσικές Επιστήμες | Χημικές Επιστήμες | Βιοεπιστήμες Μαθηματικά και Πληροφορική Διδασκαλία της επιστήμης.

Διαπίστευση

Το Graduate School της Feinberg είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Ισραήλ.

Γλώσσα

Η επίσημη γλώσσα διδασκαλίας στο Graduate School του Feinberg είναι τα Αγγλικά. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να επωφεληθούν από τα προγράμματα της.

Πολιτική κατά των διακρίσεων

Το μόνο κριτήριο για την είσοδο στο Graduate School της Feinberg είναι η ακαδημαϊκή αριστεία και η ακεραιότητα. Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών Feinberg παραδέχεται μαθητές οποιασδήποτε φυλής, χρώματος, θρησκείας, φύλου και εθνοτικής καταγωγής σε όλα τα προγράμματα, τα προνόμια και τις δραστηριότητες που παρέχονται γενικά ή διατίθενται στους μαθητές στο σχολείο.

Υποτροφίες

Όλοι οι φοιτητές στο Graduate School της Feinberg λαμβάνουν υποτροφίες για να αφιερώσουν το χρόνο τους στην έρευνα και τη μελέτη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Υποτροφίες και Βοήθεια.

Δίδακτρα

Όλοι οι φοιτητές της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών Feinberg απαλλάσσονται από την καταβολή των διδάκτρων.

Πώς να εφαρμόσει

Οδηγός βήμα προς βήμα για την υποβολή μιας αίτησης MSc

Οι παρακάτω ενότητες θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα MSc του Graduate School του Feinberg, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία και υποβολή της αίτησής σας και την κατανόηση της διαδικασίας που ακολουθεί μετά την υποβολή όλων των απαραίτητων εγγράφων. Δεν χρεώνεται τέλος για τη διαδικασία εγγραφής.

Ελάχιστες ακαδημαϊκές απαιτήσεις

Για να υποβάλετε αίτηση για πρόγραμμα MSc, πρέπει να έχετε πτυχίο BSc από αναγνωρισμένο τοπικό ή αλλοδαπό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλο πιστοποιητικό που θεωρείται ισοδύναμο από το Τμήμα Σπουδών στον τομέα σας με ΣΔΣ 85 (ή ισοδύναμο).

Διεθνείς φοιτητές

Οι υποψήφιοι MSc από μη-ισραηλινά πανεπιστήμια ή ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα υποχρεούνται να λαμβάνουν εξετάσεις εξωτερικής αξιολόγησης που περιλαμβάνουν:

 • GREs: Και οι γενικές εξετάσεις και οι εξετάσεις στο θέμα που θέλετε να μελετήσετε. Ο κώδικας FGS για GREs είναι 3398 και οι βαθμολογίες πρέπει να αποστέλλονται απευθείας από το κέντρο δοκιμών GRE.
 • TOEFL ή IELTS: Μόνο για υποψηφίους των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι αγγλική. Σημειώστε ότι εάν σας ζητηθεί να υποδείξετε ένα ίδρυμα ως αποδέκτη βαθμού, ο κωδικός TOEFL του Weizmann Institute of Science είναι C087.

Το να κυριαρχεί η ανάγκη παροχής βαθμολογιών GRE και / ή TOEFL βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του σχετικού Συμβουλίου Μελετών.

Προθεσμία εφαρμογής

Η εγγραφή σε ηλεκτρονική μορφή πρέπει να ολοκληρωθεί μεταξύ της 1ης Οκτωβρίου και της 31ης Μαρτίου.

Τελευταίες εφαρμογές στο Math

Σε ορισμένα προγράμματα (π.χ. ολοκληρωμένο πρόγραμμα MSc / διδακτορικό), οι αιτήσεις που υποβάλλονται από διεθνείς φοιτητές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα εξεταστούν τον Ιανουάριο και οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Φεβρουαρίου . Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Διαδικασίες εισαγωγής

Συμμετέχετε σε ένα πρόγραμμα MSc αιχμής που προσελκύει κορυφαίους φοιτητές από όλο τον κόσμο

Ως φοιτητής στο πρόγραμμα MSc του Graduate School του Feinberg, θα εκτεθείτε τόσο στην καλύτερη επιστήμη όσο και στην καλύτερη εκπαίδευση. Οι σπουδαστές στο Graduate School της Feinberg συμμετέχουν στην έρευνα που διεξάγεται στο Ινστιτούτο και εργάζονται άμεσα με ερευνητικές ομάδες στο προσκήνιο των κλάδων τους διεθνώς. Το Graduate School του Feinberg δεν επιβαρύνει τα δίδακτρα και παρέχει σε όλους τους φοιτητές MSc πλήρη υποτροφίες που τους δίνουν τη δυνατότητα να αφιερώσουν το χρόνο τους στην επιστημονική έρευνα και μελέτη.

Η αποδοχή στο πρόγραμμα MSc στο Graduate School της Feinberg περιλαμβάνει μια διαδικασία αποδοχής που συνήθως διαρκεί τέσσερις έως δώδεκα εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Οι τάξεις στο FGS διενεργούνται στα αγγλικά. Το σχολείο, το οποίο περιλαμβάνει άτομα όλων των πεδίων και πεποιθήσεων, είναι περήφανο για το διαφορετικό φοιτητικό σώμα του.

Υποτροφίες MSc

Μηνιαίες υποτροφίες για φοιτητές MSc

Οι φοιτητές MSc πλήρους φοίτησης στο Graduate School της Feinberg δικαιούνται μηνιαία υποτροφία για 24 μήνες. Εάν λάβετε την υποτροφία, αναμένεται να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας σε μελέτες και επιστημονικές έρευνες.

Είδη υποτροφιών

Υπάρχουν διάφορα είδη / επίπεδα υποτροφιών MSc στο Weizmann Institute of Science (WIS):

Τακτική υποτροφία MSc

Κατά τη διάρκεια των σπουδών MSc, όλοι οι σπουδαστές έχουν δικαίωμα σε υποτροφία ύψους 5.930 ΝΑΚ.

Υποτροφία κινήτρων

ΝΑΚ 6.523 ανά μήνα (110% της τακτικής υποτροφίας)

Το συμπλήρωμα κινήτρων απονέμεται στους αποδέκτες ανταγωνιστικών εξωτερικών υποτροφιών με μηνιαία αξία στα ΝΑΚ που είναι κάτω από το επίπεδο της υποτροφίας κινήτρων.

Εξωτερικές (ανταγωνιστικές) υποτροφίες (που καταβάλλονται μέσω του WIS)

Όπως ορίζεται από την εξωτερική βάση, μέχρι το όριο των 10.000 ΝΑΚ ανά μήνα.

Αρχές

Οι ακόλουθες αρχές διέπουν το σύστημα υποτροφιών στο WIS:

Υποκατάσταση

Οι εξωτερικές υποτροφίες (ανταγωνιστικές και μη ανταγωνιστικές) είτε αντικαθιστούν την τακτική υποτροφία WIS είτε χρηματοδοτούν μέρος της. Με άλλα λόγια, αντικαθιστούν την κανονική υποτροφία MSc και δεν τους απονέμονται επιπλέον.

Εξωτερική υποτροφία έναντι WIS

Οι υποτροφίες WIS και οι εξωτερικές υποτροφίες δεν μπορούν να χορηγηθούν ταυτόχρονα. Εάν το επίπεδο εξωτερικής υποτροφίας είναι υψηλότερο από την κανονική υποτροφία WIS τότε ο φοιτητής δικαιούται να διατηρήσει το υπόλοιπο (με την επιφύλαξη του προαναφερθέντος ορίου). Ωστόσο, αν το επίπεδο της εξωτερικής υποτροφίας είναι χαμηλότερο από την κανονική υποτροφία WIS, τότε ο σπουδαστής πληρώνει ακόμα τη διαφορά - μέχρι και το 110% της τακτικής υποτροφίας WIS.

Τερματισμός πληρωμής της Κοινότητας

 • Όταν ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, η υποτροφία σταματά αμέσως. Μπορείτε να λάβετε την υποτροφία για δύο ακαδημαϊκά έτη κατ 'ανώτατο όριο.
 • Εάν αρχίσετε να εργάζεστε και κερδίζετε ένα μισθό, οι πληρωμές υποτροφίας σας παύουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να ειδοποιήσετε τον συντονιστή διδασκόντων σας στο Graduate School της Feinberg.
 • Εάν λάβετε έγκριση να αναβάλλετε την υποβολή της διατριβής σας, ο Κοσμήτορας του Graduate School της Feinberg θα καθορίσει εάν μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε οικονομική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της πρόσθετης χρονικής περιόδου ή μόνο για ένα μέρος της. Η απόφαση αυτή λαμβάνεται ατομικά. Εάν ο Κοσμήτορας εγκρίνει την επέκταση της οικονομικής σας υποστήριξης, μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τη χρηματοδότηση για μια επιπλέον περίοδο έως και τριών μηνών.
 • Ομοίως, εάν είστε σε άδεια μητρότητας, στρατιωτικό αποθεματικό ή πάσχετε από παρατεταμένη ασθένεια, ενδέχεται επίσης να δικαιούστε εκτεταμένη υποστήριξη για επιπλέον περίοδο έως τριών μηνών (έως και 27 μήνες συνολικά).

Τοποθεσίες

 • Rehovot

  Feinberg Graduate School David Lopatie Hall of Graduate Studies Weizmann Institute of Science P.O. Box 26 Rehovot 7610001 ISRAEL, , Rehovot

  Ερωτήσεις