Keystone logo
Welch College

Welch College

Welch College

Εισαγωγή

Σχετικά Welch College ανήκει και λειτουργεί από την Εθνική Ένωση της Ελεύθερης Βούλησης Βαπτιστών και διέπεται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγεται από την ένωση αυτή. Το κολέγιο συμφωνεί με τις πεποιθήσεις και τις πρακτικές που ορίζονται στο Free Will Baptist Πραγματεία.

Η Εθνική Ένωση της Ελεύθερης Βούλησης Βαπτιστών ίδρυσε το κολέγιο ως Ελεύθερη Βούληση Baptist Bible College το 1942. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εκπαίδευσης του Εθνικού Συνδέσμου επέλεξε Νάσβιλ ως μια ιδανική τοποθεσία για το νέο κολλέγιο, σε κεντρική τοποθεσία ανάμεσα στα μεγάλα κέντρα του θρησκευτικές πληθυσμού στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, νοτιοδυτικά, και Midwest.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδείας επιλεγμένων Γεωργίας μητρική Linton C. Johnson ως πρώτος πρόεδρος του κολλεγίου, μια θέση που κατείχε για 34 χρόνια. Το υπουργείο Dr. Johnson και η σύζυγός του, Ρουθ ήταν μοναδική επιρροή στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του σώματος, χορηγία ονομασία της, και θεολογική έκφραση του στον εικοστό αιώνα. Υπό την ηγεσία του, το κολέγιο μετακόμισε από ένα νεοσύστατο σχολείο της Βίβλου σε μια συνολική, διαπιστευμένο κολέγιο Γραφή με πολλά νέα κτίρια και τα προγράμματα σπουδών.

Το κολλέγιο αγόρασε ένα κτίριο στην Λεωφόρο Richland στην ιστορική γειτονιά Richland-West End, το οποίο αργότερα έγινε γνωστό ως Davidson Hall. Οκτώ μαθητές συγκεντρώθηκαν εκεί το 1942, το οποίο περιλαμβάνει την αρχική φοιτητικού σώματος. Η αρχική καθηγητές και το προσωπικό αριθμούσε τέσσερις, συμπεριλαμβανομένων όπως φωτιστικά, όπως η Laura Belle Barnard, JR Davidson, και Henry Melvin. Αρχικά ένα ίδρυμα δύο ετών, το κολέγιο πρόσθεσε ένα τρίτο έτος σπουδών το 1949 και τέταρτο έτος το 1950, και απονέμεται βαθμούς πρώτο πτυχίο του στα πέντε ηλικιωμένους το 1951.

Το 2012 το κολλέγιο άλλαξε το όνομά της σε Welch College για να δηλώσει την ανάπτυξή της σε μια πιο ολοκληρωμένη χριστιανικό κολλέγιο. Το κολέγιο είναι το όνομά του για τον John L Welch και η σύζυγός του Μαρία. Welch ήταν η ηγετική φυσιογνωμία στο συγκεντρώνοντας ανατολική και δυτική Δωρεάν Βαπτιστές Θέληση για να καθοριστεί η Εθνική Ένωση της Ελεύθερης Βούλησης Βαπτιστών το 1935, έχοντας υπηρετήσει ως ο πρώτος συντονιστής και ο γραμματέας της εκπαίδευσης της ενώσεως αυτής.

Εκτός από την Dr. LC Johnson, Welch College έχει οδηγηθεί από τέσσερις προέδρους: LR Ennis (1944-1947), ο Δρ Charles A. Thigpen (1979-1990), ο Δρ C. Thomas Malone (1990-2002), και ο Δρ J. Matthew Pinson (2002-σήμερα). Σήμερα το Κολέγιο εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί περίπου 315 σπουδαστές κάθε χρόνο από περίπου 22 κράτη και αρκετοί διεθνείς χώρες.

Campus ζωή Κοινότητα - Είμαστε καλύτερα μαζί Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή να είναι σε Welch College, όπου η εκπαίδευση αποτελείται από περισσότερα από τα μαθήματα και τα βιβλία. Αν και οι περισσότεροι φοιτητές θα έχουν αφήσει την οικογένεια πίσω, όταν έρχονται εδώ, η στενή-δεμένη κοινότητα του κολεγίου θα τους επιτρέψει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Καθηγητές και το προσωπικό είναι φιλικό και προσιτό, και πολλές Φοιτητικές οργανώσεις-συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων ομάδων του υπουργείου, των κοινωνιών, των τειχών δραστηριότητες, δραματικές και μουσικές ομάδες, και περισσότερο, παρέχει στους φοιτητές πολλές ευκαιρίες να αναπτύξουν ουσιαστικές σχέσεις που θα διαρκέσει ολόκληρη τη ζωή τους.

Στην πανεπιστημιούπολη Δραστηριότητες Block Party Block Κόμμα είναι ένα οικογενειακό πικνίκ κολέγιο που έλαβε χώρα την Παρασκευή το δεύτερο πλήρη εβδομάδα κάθε εξαμήνου πτώση. Το πικ-νικ ακολουθείται από μια παρέλαση πανεπιστημιούπολη σύλλογο, τα παιχνίδια και την ψυχαγωγία.

βιασύνη νύχτα Rush Νύχτα συμβαίνει την Παρασκευή την τρίτη πλήρη εβδομάδα κάθε εξαμήνου πτώση. Τέσσερις λέσχες των ανδρών (aphA Τσι Ωμέγα Κοινωνία, John Bunyan Κοινωνία, π Gamma Chi Κοινωνία, και ο William Jennings Bryan Society), τέσσερις γυναικείες λέσχες (Κριστίνα Ροσέτι Κοινωνία, Elizabeth Barrett Browning Κοινωνία, Λουίζα Mae Alcott Society, και η Charlotte Bronte Society) , και το Συμβούλιο Commuter έχουν αγωνιστεί από την αρχή του εξαμήνου για τα μέλη. Η νύχτα είναι γεμάτη με κωμωδίες βίντεο που δημιουργήθηκε από τους συλλόγους οι οποίοι κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τους νέους φοιτητές να συμμετέχουν στην οργάνωση τους. Η εκδήλωση ολοκληρώνεται στο γυμναστήριο, όταν οι νέοι μαθητές τοποθετούνται στη μέση του δικαστηρίου και δόθηκαν δύο λεπτά για να "βιασύνη" να επιλέξει την ομάδα τους. Κάθε φοιτητής αναμένεται να ενταχθεί ένα από τα σωματεία στα οποία θα είναι μέλος, ενώ θα παρευρεθεί Welch College. Αυτά τα σωματεία βοηθήσει να δώσει σε κάθε άτομο την αίσθηση της κοινωνικής θέση, σκοπός και συνεκτικότητα στην πανεπιστημιούπολη μας.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Welch Welch Φεστιβάλ είναι μια ετήσια εκδήλωση που ξεκίνησε το 2008 ως μέσο για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης και την εκτίμηση της βιντεοσκόπησης ως μια μορφή τέχνης και εργαλείο υπουργείου. Το φεστιβάλ είναι ανοικτή σε συμμετοχές από ομάδες εκκλησία της νεολαίας, απόφοιτοι, και τα μέλη της οικογένειας Welch College. Τα βραβεία δίνονται για Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Performance, Best in τεχνική αξία, και άλλες κατηγορίες κατά την κρίση των δικαστών. Κάντε κλικ στο όνομα του φεστιβάλ παραπάνω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τζούνιορ / Senior επίσημων Κάθε χρόνο, το κατώτερο τάξη οργανώνει μια επίσημη συμπόσιο και διασκέδαση για να τιμήσει την ανώτερη κατηγορία. Υπάρχει μια χρέωση για να παρακολουθήσουν.

Υπηρεσία της Κοινότητας Δίσκοι αίματος Δύο ή τρεις φορές κάθε χρόνο σχολή, το προσωπικό, και το σώμα των φοιτητών μας να συμμετέχουν σε on-πανεπιστημιούπολη μονάδες αίματος. Ο Ερυθρός Σταυρός στέλνει ένα κινητό ομάδα στο χώρο των εκδηλώσεων αυτών. Welch College έχει τη φήμη στο Νάσβιλ ως ένα από τα κορυφαία κεφαλήν πανεπιστημιουπόλεις κολλεγίων δόσιμο.

Super Bowl της φροντίδας Κάθε χρόνο, πριν από το Super Bowl, πανεπιστημιούπολη κλαμπ μας ανταγωνίζονται για να δούμε ποιος μπορεί να συλλέγει τα περισσότερα κουτιά των τροφίμων. Σε συνεργασία με το Super Bowl της φροντίδας οργάνωση, που στη συνέχεια δώρισε στο δεύτερο Harvest να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες στην κοινότητά μας.

έργου κολοκύθας Έργου κολοκύθας λαμβάνει χώρα 31 Οκτωβρίου κάθε έτους, εκτός αν η μέρα είναι Κυριακή. Ως προβολής στην κοινότητα, το σώμα των φοιτητών φιλοξενεί ένα μίνι-καρναβάλι ως εναλλακτική γιορτή για τυχόν παιδιά που μπορεί να θέλουν να παρακολουθήσουν. Campus σύλλογοι λειτουργούν τα περίπτερα. Εκατοντάδες τοπικών παιδιά και ενήλικες εκκλησία της νεολαίας και της γειτονιάς συνήθως παρακολουθούν.

Πνευματική Σχηματισμός Ημέρες Προσευχής Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Welch College είναι ένα όργανο διοίκησης, σχολή, το προσωπικό, και ο μαθητής που θέτει κατά μέρος άλλες δραστηριότητες μία ημέρα κάθε εξαμήνου για να προσευχηθούν. Ενώ στρίβουμε τις καρδιές μας προς τον Θεό περισσότερο από μία φορά το εξάμηνο, θα απολαμβάνουν την Ημέρα Προσευχής ως χρόνο να επικεντρωθεί στις ευλογίες του Κυρίου και να ζητήσει την παρέμβασή του στη ζωή μας.

Θα σας δούμε στο Πόλο Θα σας δούμε στο Πόλο (SYATP) είναι μια ετήσια συνάντηση της χριστιανικής μαθητές όλων των ηλικιών σε ένα κοντάρι μπροστά από το τοπικό σχολείο τους για προσευχή, γραφή-ανάγνωση, και τον ύμνο-τραγούδι κατά τη διάρκεια της νωρίς το πρωί, πριν αρχίσει το σχολείο. Αυτό το γεγονός συμβαίνει κάθε τέταρτη Τετάρτη του Σεπτεμβρίου.

φοιτητής Revivals Τυπικά, το Συμβούλιο Φοιτητών θα σχεδιάσουν τα γεγονότα, όπως οι υπηρεσίες αναβίωση μαθητής ηγεσία, οι περίοδοι της προσευχής και νηστείας, ή συναυλίες της προσευχής να παροτρύνουν ο ένας τον άλλο προς μεγαλύτερη δέσμευση για την κορυφαία και την υπακοή του Θεού προς τον Λόγο Του.

Ηγεσία ανάπτυξη Κατάρτιση ηγεσίας Κάτοικος βοηθοί, μέλη του Συμβουλίου Φοιτητών, μέντορες των σπουδαστών, και οι ηγέτες SpirituaLife έρθει μια εβδομάδα νωρίτερα για να πέσει εξάμηνο για ένα χρόνο εντατικής εκπαίδευσης. Έχουν επίσης μια ευκαιρία για hands-on εφαρμογή αυτών των δεξιοτήτων υπηρέτη-ηγέτη που βοηθούν τους νέους φοιτητές κατά τη διάρκεια Καινούριος Προσανατολισμός, την εβδομάδα πριν από την έναρξη κολλεγίων. Πινέλο-up προπονήσεις στη συνέχεια να συνεχίσει τη διάρκεια του έτους.

Tennessee διακολλεγιακή κρατικό νομοθετικό σώμα (TISL) Welch Κολλέγιο στηρίζει το Tennessee διακολλεγιακή κρατικό νομοθετικό σώμα (TISL) με την αποστολή αντιπροσώπων από το Συμβούλιο Φοιτητών σε ετήσια διαβουλευτική συνεδρίες τους σχετικά με το νομοθετικό όροφο πρωτεύουσα του κράτους. Ο εκπρόσωπός μας κέρδισε το "Best γερουσιαστής" βραβείο το φθινόπωρο του 2011.

Online Learning Κερδίστε το βαθμό σας από οπουδήποτε Είστε σε θέση να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης για σπουδές ως Welch College πανεπιστημιούπολη φοιτητής; Κανένα πρόβλημα! Welch College μπορεί να έρθει εκεί που είναι, εφ 'όσον έχετε μια καλή σύνδεση στο Internet.

Αυτό είναι ένα τέλειο πρόγραμμα για ενήλικες οι οποίοι βρίσκονται ήδη φροντίδα για την οικογένεια, την εκκλησία, την εργασία, ή καριέρα. Μπορούν να εργαστούν για να γίνει πιο αποτελεσματική εκκλησία ή την επιχείρησή τους εργαζομένους, χωρίς να χρειάζεται να διακόψει τις τρέχουσες ευθύνες τους.

Εάν έχετε την ίδια δέσμευση για την πίστη, την αριστεία και την εξυπηρέτηση σε όλα τα πράγματα, τότε θα πρέπει να μιλήσουμε! Το πρόγραμμά μας είναι διαπιστευμένο, το ίδιο με το πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη. Την πίστη στο Λόγο του Θεού σε όλα τα πράγματα, σε όλα τα μαθήματα, ανάμεσα σε όλους τους φοιτητές και όλους τους καθηγητές. Αυτός είναι ο Welch College, στην πανεπιστημιούπολη ή σε απευθείας σύνδεση.

Τοποθεσίες

  • Nashville

    3606 West End Avenue Nashville, Tennessee 37205, 37205, Nashville

    Ερωτήσεις