Keystone logo
West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Εισαγωγή

Το WVU Reed College of Media είναι μια φοιτητική σχολή δημοσιογραφίας που αποφοιτά από δημοσιογράφους και στρατηγικούς επικοινωνητές από τότε 1939.

Ενώ έχει τις ρίζες του στην παράδοση, το WVU Reed College of Media προσφέρει επίσης ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών και πραγματικές εμπειρίες που προετοιμάζουν τους μαθητές για σταδιοδρομία στη σημερινή βιομηχανία των μέσων. Πρωτοπόρος στην διαδικτυακή μεταπτυχιακή εκπαίδευση, το πρόγραμμα Integrated Marketing Communications (IMC) είναι το πρώτο εντελώς διαδικτυακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη χώρα και το Data Marketing Communications (DMC) Το πρόγραμμα είναι το πρώτο μεταπτυχιακό στη χώρα που επικεντρώνεται ειδικά στον αντίκτυπο που έχουν τα δεδομένα στις επικοινωνίες μάρκετινγκ.

Σχετικά με τον Δρ Perley Isaac ReedΟ Δρ Perley Isaac Reed ίδρυσε το College of Media στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια το 1939. Πρώην καθηγητής Αγγλικών και δημοσιογραφίας, ο Reed βοήθησε στην επέκταση των μαθημάτων δημοσιογραφίας στο WVU και ονομάστηκε ο πρώτος διευθυντής του College of Media όταν έγινε ανεξάρτητο σχολείο .

Ο Ριντ έπαιξε βασικό ρόλο στην ίδρυση πολλών από τις φοιτητικές οργανώσεις του College of Media. Βοήθησε επίσης να δημιουργηθούν δύο εθνικές ομάδες – η Kappa Tau Alpha, μια εταιρεία τιμής κολεγίου που αναγνωρίζει την ακαδημαϊκή αριστεία και προωθεί τις υποτροφίες στη δημοσιογραφία και τη μαζική επικοινωνία, και την American Society of Journalism School Administrators, η οποία αργότερα συνδέθηκε με την Ένωση για την Εκπαίδευση στη Δημοσιογραφία.

Ο Ριντ πίστευε στο να διατηρεί τους φοιτητές της δημοσιογραφίας ενήμερους και σε στενή επαφή με τους επαγγελματίες του κλάδου, και συχνά προσκαλούσε μέλη του εργατικού Τύπου να παραδώσουν ειδικές διαλέξεις στο φοιτητικό σώμα. Αυτή η ιδέα συνεχίζεται μέσω ειδικών εκδηλώσεων όπως η ετήσια «Εβδομάδα Δημοσιογραφίας» του Κολλεγίου και η σειρά σεμιναρίων των εφημερίδων Ogden, καθώς και οι πολλοί απόφοιτοι που επιστρέφουν στο πανεπιστήμιό τους ως επισκέπτες ομιλητές και επαγγελματίες στην κατοικία.

Πάνω από όλα, ο Ριντ συμβόλιζε τον επαγγελματισμό στη δημοσιογραφία και τις μαζικές επικοινωνίες. Πίστευε στην πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά – τόσο για τον εαυτό του όσο και για τη σχολή και τους μαθητές του – και ζούσε σύμφωνα με το ρητό, «Ακρίβεια! Ακρίβεια! Ακρίβεια!"

Οι κληρονομιές του Reed περιλαμβάνουν όχι μόνο ένα σταθερά εδραιωμένο College of Media στο WVU, αλλά και ένα πιο δύσκολο να οριστεί πνεύμα επαγγελματισμού που ενστάλαξε σε φοιτητές που τώρα εργάζονται ως δημοσιογράφοι και επαγγελματίες επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο.

Μια σύντομη ιστορία του Martin HallΣτην καρδιά της πανεπιστημιούπολης του WVU Downtown, το Martin Hall είναι το παλαιότερο κτίριο στην πανεπιστημιούπολη. Ολοκληρώθηκε το 1870 και ονομάστηκε αρχικά Αίθουσα Πανεπιστημίου. Ήταν το πρώτο κτίριο που κατασκευάστηκε από το νέο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια, το οποίο ιδρύθηκε από το συνδυασμό του Γυναικείου Σεμιναρίου Woodburn και της Ακαδημίας Monongalia το 1867.

i,jhtdsb

Η μοναδικότητα του Martin Hall το έσωσε από την καταστροφή – η μοίρα πολλών πρώιμων πανεπιστημιακών κτιρίων που γκρεμίστηκαν για να δημιουργηθεί χώρος για νέες κατασκευές. Θεωρούμενο αναντικατάστατο παράδειγμα αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα, το Martin Hall και τα άλλα κτίρια Woodburn Circle (Woodburn Hall και Chitwood Hall) έχουν εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων.\n Ο George A. Smyth, πρώην αρχιτέκτονας του Πανεπιστημίου, είπε ότι ο Martin Hall «χτίστηκε στην εκλεκτική περίοδο της Κλασικής Αναγέννησης και μπορεί να αναγνωριστεί ότι ήταν κατά τον γαλλικό τρόπο της Δεύτερης Αυτοκρατορίας».

Το κτίριο μετονομάστηκε σε Martin Hall το 1889, προς τιμή του πρώτου προέδρου του Πανεπιστημίου, του αιδεσιμότατου Alexander Martin. Μεθοδιστής υπουργός γεννημένος στη Σκωτία, ο Μάρτιν ήταν πρόεδρος της WVU από την ίδρυσή της μέχρι το 1875.

Για σχεδόν 50 χρόνια, ο Μάρτιν Χολ ήταν το κέντρο όλων των τάξεων για τους μαθητές προετοιμασίας και χρησίμευσε ως έδρα για τις Λογοτεχνικές Εταιρείες Κολομβιανής και Παρθενώνα. Από το 1918 έως το 1952 στέγασε το τμήμα φυσικής.

Το 1952, ο Δρ Perley Isaac Reed, κοσμήτορας του Κολλεγίου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ζήτησε να μεταφερθεί το Κολλέγιο από τις στενές κατοικίες του στον τελευταίο όροφο του Woodburn Hall στο Martin Hall. Μετά από μια ανακαίνιση, το College of Media μετακόμισε στις νέες του συνοικίες το 1953.

Υπό τη διεύθυνση του Dean Guy Stewart, το κτίριο υποβλήθηκε σε σημαντικές ανακαινίσεις το 1976-1977. Ο Martin Hall καταστράφηκε και κατασκευάστηκε νέος εσωτερικός χώρος για τη βελτίωση του χώρου της τάξης και του γραφείου και την παροχή αναβαθμισμένων εγκαταστάσεων.

Από το 2005, ο Martin Hall έχει υποβληθεί σε άλλη μια σειρά ανακαινίσεων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις παλιές υποδομές του κτιρίου και να παρέχουν ένα πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον για τους φοιτητές του College of Media. Οι πρόσφατες ανακαινίσεις του Martin Hall αποτελούν επέκταση του οράματος του Dean Stewart, φέρνοντας το College of Media στον 21ο αιώνα.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • USA Online

    USA Online, Ηνωμένες Πολιτείες

Ερωτήσεις