Keystone logo
© Eva Dang
Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College

Εισαγωγή

Το Westminster Kingsway College είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους εκπαίδευσης στο κεντρικό Λονδίνο και διαθέτει κέντρα διδασκαλίας σε όλη την πρωτεύουσα, τα οποία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, όπως Αγγλική Γλώσσα, Μαθήματα Πανεπιστημίου και Προπτυχιακά μαθήματα.

Κάθε χρόνο το Westminster Kingsway College καλωσορίζει διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο . Η κοσμοπολίτικη κοινότητα του Κολλεγίου περιλαμβάνει πάνω από 60 εθνικότητες που μιλάνε 54 διαφορετικές γλώσσες . Καλωσορίζουμε σπουδαστές όλων των εθνικοτήτων που έχουν εγκατασταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ή έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο ειδικά για να μελετήσουν μαζί μας. Μπορείτε να σπουδάσετε μαζί με φοιτητές από όλο τον κόσμο και η εμπειρία σας μαζί μας θα εμπλουτιστεί πολύ από αυτή την ποικιλομορφία. Το Κολλέγιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων με ευκαιρίες για πρόοδο στο πανεπιστήμιο. Έχουμε μια εξαιρετική φήμη στο χώρο της φιλοξενίας και οι αξιοσημείωτοι αποφοίτους μας περιλαμβάνουν τον σεφ Τζέιμι Ολίβερ.

59923_soho.jpg

Όλα τα μαθήματα που προσφέρονται από το Westminster Kingsway College έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εκπαιδευτική σας εμπειρία. Προσφέρουμε μια σειρά μαθημάτων για διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες ή να αποκτήσουν ακαδημαϊκά προσόντα

Το Westminster Kingsway College είναι διαπιστευμένο από το Βρετανικό Συμβούλιο για τη διδασκαλία των αγγλικών και είναι μέλος της Αγγλικής UK. Η διδασκαλία αγγλικών του Westminster Kingsway College αναγνωρίστηκε επίσης ως κέντρο αριστείας από την EL Gazette, την εφημερίδα για την αγγλική γλώσσα και τη διεθνή εκπαίδευση, με βάση την πρόσφατη επιθεώρηση του British Council.

Τα μαθήματα ειδικών στο Westminster Kingsway College περιλαμβάνουν:

 • Διεθνή μαθήματα αγγλικής γλώσσας
 • Διεθνή διπλώματα φιλοξενίας στο μαγειρικό
 • Επαγγελματικά μαθήματα σε δημιουργικές βιομηχανίες
 • Προπτυχιακά πτυχία στις Επιχειρήσεις και τις Μαγειρικές Τέχνες

59924_ImagecopyrightWestminsterKingswayCollege13.jpg

Γιατί να μελετήσετε μαζί μας

Επιλέγοντας να σπουδάσετε στο κολέγιο Westminster Kingsway, θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τη δημιουργία ενός συναρπαστικού και επιτυχημένου μέλλοντος, ενώ θα σπουδάσετε σε μια από τις πιο συναρπαστικές και ζωντανές πόλεις του κόσμου. Ταξιδέψτε στο Λονδίνο, Αγγλία και μπορείτε να περπατήσετε στους ίδιους δρόμους με τους βασιλιάδες, τους βασίλισσες, τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες που έχετε μελετήσει στην τάξη της ιστορίας, να διαβάσετε στις εφημερίδες και να δείτε στην τηλεόραση. Από το London Eye, στην Εθνική Πινακοθήκη και τον Πύργο του Λονδίνου, αν προτιμάτε την ιστορία ή τη σύγχρονη τέχνη, θα το βρείτε εδώ σε αυτή τη συναρπαστική πόλη. Μπορείτε να περπατήσετε γύρω από τα όμορφα πάρκα και τους κήπους μας, να επισκεφθείτε μουσεία και γκαλερί παγκόσμιας κλάσης και να απολαύσετε τον πολιτισμό, τις καλές τέχνες και το θέατρο. Θα μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε κοντινά μέρη όπως η ακτή Brighton, οι κήποι του Κεντ, η γενέτειρα του Σαίξπηρ στο Stratford-upon-Avon και η περίφημη βασιλική κατοικία του Windsor Castle. Στην καρδιά της πόλης, το Westminster Kingsway College είναι κοντά στους κύριους κόμβους μεταφοράς που σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε στους ευρωπαίους γείτονές μας.

Γιατί κολέγιο Westminster Kingsway

Οι διεθνείς φοιτητές στο Westminster Kingsway College έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε ένα φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον για να σας δώσουν την καλύτερη μαθησιακή εμπειρία.

Το Κολλέγιο θα σας προσφέρει:

 • Πρωτοβάθμια διδασκαλία από καθηγητές και εκπαιδευτές που εργάστηκαν στην βιομηχανία που επιλέξατε και έχετε αναπτύξει τις διδακτικές τους ικανότητες για να σας βοηθήσουν να μάθετε και να επωφεληθείτε περισσότερο από το ειδικό θέμα που επιλέξατε
 • Οι εκπαιδευτές και οι υπεύθυνοι υποστήριξης που είναι διαθέσιμοι για να σας υποστηρίξουν καθόλη τη διάρκεια των σπουδών σας
 • Πρόοδος σε μια μεγάλη ποικιλία πανεπιστημίων, συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστημίων του Russell Group
 • Εξαιρετικά αποτελέσματα για φοιτητές που έχουν δεσμευτεί για τις σπουδές τους και οικονομικά αποδοτικά μαθήματα που σας προσφέρουν αξία για τα χρήματα
 • Πρωτοποριακές εγκαταστάσεις και πόροι σε όλα τα Κέντρα Κολλεγίου με δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και συμμετοχή στα Κέντρα Εκμάθησης. Τα κέντρα εκμάθησης έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ομιλητές άλλων γλωσσών εκτός από τα αγγλικά, εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι ξένοι σπουδαστές μπορούν να κάνουν πλήρη χρήση των εγκαταστάσεων.
 • Εξαιρετική τοποθεσία κοντά στους κεντρικούς σταθμούς τρένων και σταθμών του μετρό στο κεντρικό Λονδίνο
 • Μια διεθνής ομάδα υποστήριξης ομάδων και φοιτητών που προσφέρει βοήθεια και συμβουλές σε όλες τις σπουδές σας
 • Μια ευκαιρία να λάβετε μέρος σε εθνικούς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις ενώ σπουδάζετε στο κολέγιο Westminster Kingsway
 • Ένα ασφαλές και άνετο μαθησιακό περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε κάθε ευκαιρία για να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

Διεθνής Υποστήριξη Γραφείου

Ο Διεθνής Αξιωματικός είναι το πρώτο σημείο επαφής για διεθνείς φοιτητές που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για σπουδές στο Westminster Kingsway College. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα πρόσθετης υποστήριξης για τους διεθνείς φοιτητές στο Westminster Kingsway College για να σας βοηθήσουμε με συμβουλές για την εξέλιξη της πορείας και τις οικονομικές συμβουλές. Βοηθάμε επίσης τους διεθνείς φοιτητές να βρουν καταλύματα μέσω εξειδικευμένων παρόχων διαμονής.

Visa

Το Westminster Kingsway College είναι χορηγός της Tier 4. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει με τη διαδικασία αίτησης θεώρησης κατηγορίας 4 και βραχυπρόθεσμης θεωρητικής διαδικασίας.

Τοποθεσίες

 • London

  Victoria Centre, Vincent Square, SW1P 2PD, London

Ερωτήσεις