Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Williamson College

Williamson College

Williamson College

Εισαγωγή

137379_pexels-photo-3184398.jpeg
fauxels / pexels

Williamson College είναι ένα εξαιρετικό στολίδι στον πλούτο των επιλογών του κολεγίου σήμερα.

Από την ίδρυσή του το 1998, το Williamson College (WC) έχει γίνει ένα δυναμικό, συνεργατικό, δημιουργικό κέντρο μάθησης που εξοπλίζει τους μαθητές να επηρεάσουν τις κοινότητες στις οποίες μπαίνουν. Το WC είναι ένα μη κερδοσκοπικό, χριστιανικό φιλελεύθερο κολέγιο τεχνών που καλωσορίζει μαθητές όλων των ηλικιών και πολιτισμών, συμπεριλαμβανομένων των μη παραδοσιακών μαθητών που είναι ήδη στο εργατικό δυναμικό. Το WC προσφέρει συνεργάτες, πτυχίο και μεταπτυχιακούς τίτλους και είναι διαπιστευμένος από τον Σύνδεσμο Βιβλικής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ABHE) και το Ευαγγελικό Συμβούλιο Οικονομικής Ευθύνης (ECFA). Τα μαθήματα συναντιούνται ένα βράδυ την εβδομάδα για πέντε εβδομάδες. Το WC δεν συνδέεται με μια συγκεκριμένη ονομασία και καθοδηγείται από ένα δωδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο.

Προσιτό | Προσβάσιμο | Αυθεντικά Χριστιανοί | Ακαδημαϊκά αυστηρή

Γιατί το Williamson College ;

Είμαστε μικροί. Μερικοί μαθητές υπερέχουν σε ένα πιο οικείο, εξατομικευμένο περιβάλλον. Το καταλαβαίνουμε αυτό. Δεν πρόκειται να γίνουμε ένα μεγάλο κολέγιο. απλά φιλοδοξούμε να γίνουμε το καλύτερο μικρό κολέγιο που μπορούμε να είμαστε - για τους μαθητές μας.

Είμαστε ευέλικτοι. Είτε είστε μόλις έξω από το γυμνάσιο είτε επαναβαθμονοείτε τη ζωή σας για να εξερευνήσετε μια νέα καριέρα, σχεδιάσαμε τα μαθήματα, τα δίδακτρα και τα χρονοδιαγράμματά μας για να ταιριάξετε στην περίπτωσή σας.

Είμαστε προσιτοί. Διατηρούμε τα δίδακτρα όσο το δυνατόν χαμηλότερα για να κάνουμε το WC προσβάσιμο για όλους. Ως μέρος του οράματος της WC, ανοίγουμε τις πόρτες μας στους φτωχούς, καταπιεσμένους, περιθωριοποιημένους και αποξενωμένους μαθητές - με μεγάλη χαρά.

Συμμετέχουμε στους μαθητές μας. Όλα τα μαθήματα WC διδάσκονται από βιβλική άποψη και παραμένουν σκόπιμα μικρά. Οι εκπαιδευτές μας μοιράζονται περισσότερα από τη γνώση. Μοιράζονται προσωπική και επαγγελματική εμπειρία με τους μαθητές τους - με εξαιρετικό ενθουσιασμό και καρδιά. Στο WC οι εκπαιδευτές γνωρίζουν τους μαθητές τους ώστε να μπορούν να τους ενθαρρύνουν και να τους αναπτύξουν επαγγελματικά και πνευματικά.

Είμαστε σχετικοί. Οι εκπαιδευτές μας είναι άπταιστοι στις τάσεις και τις τεχνολογίες που είναι κρίσιμες για τους μαθητές που ζουν και οδηγούν τον 21ο αιώνα. Διδάσκουμε από μια παγκόσμια προοπτική που εμπνέει τους μαθητές να επηρεάσουν το σπίτι τους, την κοινότητα, το έθνος και τον ευρύτερο κόσμο για τον Ιησού Χριστό.

Η δήλωση αποστολής μας

Williamson College δημιουργεί ένα αυστηρό ακαδημαϊκό περιβάλλον για να εξοπλίσει και να ενδυναμώσει τους αποφοίτους να είναι σε αποστολή στον κόσμο για τον Χριστό.

Στο Williamson College , παίρνουμε την ευθύνη μας να εξοπλίσουμε τους μαθητές για το έργο της διακονίας σοβαρά. Εξοπλίζουμε τους πτυχιούχους να επηρεάσουν τους χώρους εργασίας τους ως ηγέτες υπηρέτη και να είμαστε σίγουροι για τις δεξιότητές τους όταν ο Θεός τους καλεί να ενεργήσουν. Διδάσκουμε στους μαθητές μας ότι μόνο όταν η γνώση συνδυάζεται με τη συμπόνια μπορεί ένα άτομο ή μια οργάνωση να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην κοινότητα και την παγκόσμια λύτρωση.

Όταν επιλέγετε το Williamson College , γίνεστε μέλος μιας κοινότητας φίλων και συμβούλων που θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε και να ακολουθήσετε την πνευματική και επαγγελματική σας κλήση. Από την κυκλοφορία μας το 1998, το όραμά μας για το WC σας συμπεριέλαβε - έναν μαθητή που ήταν αποφασισμένος να κάνει ένα σημάδι στον πλανήτη χρησιμοποιώντας τα δικά σας δώρα. Αγαπάμε την αποστολή του Williamson College και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κρατήσουμε αυτόν τον φακό για τις επόμενες δεκαετίες. Γνωρίστε τον πρόεδρό μας Ed Smith και ακούστε το όραμά του με τα δικά του λόγια. Και, γνωρίστε το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

Στα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να καλωσορίζουμε τους μαθητές - ανεξάρτητα από οικονομικά, πολιτιστικά ή εμπόδια στη ζωή - και θα παρέχουμε την καθοδήγηση που χρειάζονται για να εκπληρώσουν την κλήση τους.

Στο Williamson College , είναι η αποστολή μας να:

 • Εμπνεύστε ζωντανή σκέψη σε μια χριστιανική κοσμοθεωρία.
 • Καλλιεργήστε την εξυπηρέτηση, την ταπεινότητα, την πίστη, την αγάπη και τη θυσία στους μαθητές.
 • Επέκταση της προσιτής, ευέλικτης μάθησης σε όλους τους μαθητές.
 • Ανοίξτε τις πόρτες μας σε μαθητές από όλο τον κόσμο.
 • Εμπλέξτε τόσο το πνεύμα όσο και το μυαλό στη μάθηση με επίκεντρο τον Χριστό.
 • Παρέχετε ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα.
 • Προώθηση της πολιτιστικής και παγκόσμιας σκέψης.
 • Στείλτε τους ηγέτες των υπαλλήλων στην αγορά.
 • Διατηρήστε την αλληλεπίδραση μαθητή-δασκάλου.
 • Εξοπλίστε τους μαθητές να είναι σε αποστολή παγκοσμίως για τον Ιησού Χριστό.
 • Δημιουργήστε ένα αυστηρό ακαδημαϊκό περιβάλλον για να εξοπλίσετε και να ενδυναμώσετε τους μαθητές να είναι σε αποστολή στον κόσμο για τον Χριστό.

Τοποθεσίες

 • Franklin

  Williamson College 274 Mallory Station Road Franklin, TN, 37067, Franklin

  • Smyrna

   506 Legacy Drive Smyrna, TN, 37167, Smyrna

   Ερωτήσεις