
Πρόγραμμα Master-Level Champagne
Washington, Ηνωμένες Πολιτείες
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά
ΡΥΘΜΌΣ
Ζητήστε το ρυθμό
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Sep 2023
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
Αίτηση διδάκτρων
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ CHAMPAGNE
Πρόκειται για μια σε βάθος πορεία μελέτης που διεξάγεται σε μεταπτυχιακό επίπεδο και έχει σχεδιαστεί για όλους τους αφοσιωμένους φοιτητές του κρασιού, είτε οι επαγγελματίες του κρασιού είτε οι σοβαροί λάτρεις του κρασιού.
Μια ομάδα ονείρων εμπειρογνωμόνων της Σαμπάνιας από όλο τον κόσμο παρέχει μια μοναδική και δυναμική εμπειρία μάθησης στα κρασιά της Σαμπάνιας μέσω τεχνολογίας διδασκαλίας βασισμένης στο Διαδίκτυο.
Η σαμπάνια αιχμαλωτίζει τις καρδιές, τα μυαλά και τους ουρανίσκους των λάτρεις του κρασιού σε όλο τον κόσμο, όπως κανένα άλλο κρασί. Είναι μια από τις ισχυρότερες τοπικές μάρκες κρασιού στον κόσμο, και κανένας ειδικός κρασιού δεν μπορεί να θεωρήσει την εκπαίδευσή του ολοκληρωμένη χωρίς να έχει σε βάθος γνώση αυτής της συναρπαστικής περιοχής.
Μάθετε από ένα διάσημο πάνελ προσκεκλημένων εκπαιδευτών όπως:
Essi Avellan MW
Συντάκτης του περιοδικού FINE Champagne, πρόεδρος του πάνελ σαμπάνιας Decanter World Wine Awards και αναθεωρητής του συντάκτη Christie's World Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine από τον Tom Stevenson.
Πίτερ Λίμ
Βραβευμένος συγγραφέας Champagne, συγγραφέας και εκδότης του ChampagneGuide.net και πρώην ανώτερος ανταποκριτής για το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά.
Steve Charters MW
Πρώην Καθηγητής Champagne Management, Reims Management School και σημερινός καθηγητής Wine Marketing στο School of Wine & Spirits Business στο Burgundy School of Business
Charles Curtis MW
Πρώην επικεφαλής κρασιού για την Christie's τόσο στην Ασία όσο και στην Αμερική, ιδρυτής του ετήσιου γευσιγνωσίας σαμπάνιας του Ινστιτούτου Master of Wine, συγγραφέας και αρθρογράφος.
Ρόμπερτ Γουόλτερς
Ιδιοκτήτης της Bibendum Wine Co., ιδιοκτήτης αμπελώνα και βραβευμένος συγγραφέας του Bursting Bubbles: A Secret History of Champagne.
Carl Edmund Sherman
Σύμβουλος διεθνούς ανάπτυξης για μάρκες Champagne και πρέσβης Champagne.
Patrick Schmitt MW
Ο αρχισυντάκτης του The Drinks Business και ειδικός στην Champagne, επισκέπτεται τακτικά την περιοχή, προεδρεύει των Champagne Masters, εκδίδει την ετήσια έκθεση Champagne και συγγραφέας πρωτότυπης έρευνας σχετικά με τα μεταβαλλόμενα επίπεδα ζάχαρης στο Brut NV Champagne σε διάστημα 21 ετών περίοδο για τη διατριβή του MW.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
MSc Οίνου & Γαστρονομίας
- Reims, Γαλλία
MSc in MVS - Διαχείριση κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών
- Bordeaux, Γαλλία
- Paris, Γαλλία
MSc στον Αειφόρο Διεθνή Οινοτουρισμό
- Écully, Γαλλία