
Wine Scholar Guild

Πρόγραμμα Master-Level της Αλσατίας
Washington, Ηνωμένες Πολιτείες
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
Διάρκεια αίτησης
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά
ΡΥΘΜΌΣ
Ζητήστε το ρυθμό
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Sep 2023
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
Αίτηση διδάκτρων
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣ ΑΛΣΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ...
Thierry Meyer Βυθίζεται στην Αλσατία με τη διορατικότητα του ειδικού και κατοίκου της Αλσατίας, Thierry Meyer, επικεφαλής-εκπαιδευτής.
Μάθετε από ένα διάσημο πάνελ προσκεκλημένων εκπαιδευτών όπως:
- Olivier Humbrecht, Master of Wine, ιδιοκτήτης και διευθυντής του Domaine Zind-Humbrecht
- Etienne Hugel (DEC), πρώην ιδιοκτήτης και διευθυντής της Hugel & Fils
- Thierry Fritsch, Διευθυντής Εκπαίδευσης για το Συμβούλιο Οίνου της Αλσατίας (CIVA)
- David Schildknecht, πρώην κριτικός στο Wine Advocate για τα κρασιά της Αλσατίας, της Βουργουνδίας, της κοιλάδας του Λίγηρα, του Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν, της Σαμπάνιας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ανατολικής Ευρώπης, των οινοποιείων Ανατολικής και Μεσοδυτικής Αμερικής, της Νέας Ζηλανδίας και της Νότιας Αφρικής.
- Sue Style, κάτοικος της Αλσατίας, blogger και εκπαιδευτής τροφίμων και κρασιού
- Andrew Jefford, συγγραφέας κρασιού, συγγραφέας του "The New France"
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
MSc Οίνου & Γαστρονομίας
- Reims, Γαλλία
MSc in MVS - Διαχείριση κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών
- Bordeaux, Γαλλία
- Paris, Γαλλία
MSc στον Αειφόρο Διεθνή Οινοτουρισμό
- Écully, Γαλλία