Keystone logo
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Εισαγωγή

Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής επικεντρώνεται ευρείες δραστηριότητές της στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας που καλύπτουν τη γεωργία και συναφών επιστημών. Το προφίλ του WUELS και την αποστολή της εμπλέκονται άμεσα σε προγράμματα μετασχηματισμού που ασχολούνται με την αγροτική ανάπτυξη και την ποιότητα των τροφίμων και τη διαχείριση, με πλήρη σεβασμό που καταβάλλονται για την κοινωνική υποστήριξη και την αλληλεπίδραση. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν και τα ερευνητικά έργα που υλοποιούνται στα WUELS κάνει πρόβλεψη για μελλοντική ανάπτυξη, σχετικά με όλες τις πτυχές της περιβαλλοντικά βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και την καλή διαβίωση των ζώων.

Το Πανεπιστήμιο εγγυάται την πνευματική περιπέτεια, προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν και οικότροφος στο εξωτερικό, καθώς και τη συμπεριφορά προηγμένη έρευνα υπό την εποπτεία των κορυφαίων επιστημόνων. Ως μία από τις πιο εκλεκτές κολέγια στην Πολωνία, οι απόφοιτοι του είναι περιζήτητα από τους εργοδότες. Στην πραγματικότητα, οι διαχειριστές και οι ειδικοί των μεγάλων πολωνικές εταιρείες είναι απόφοιτοι συχνά οι ίδιοι.

υψηλή αγοραία αξία της εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου κερδίσει μια θέση μεταξύ των κορυφαίων 20 πανεπιστήμια Newsweek στην Πολωνία, κατατάσσοντάς την παραπάνω τέτοια διάσημα κολέγια καθώς Βαρσοβία, Βρότσλαβ, Πόζναν, και το Πανεπιστήμιο Jagiellonian.

Η ιδέα ότι "Ένα καλό πανεπιστήμιο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την πολύτιμη ερευνητές" οδήγησε Wprost να αναθέσει την τρίτη θέση πίσω από το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας SGGW και Πόζναν Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής.

Το Πανεπιστήμιο σκόραρε τόσο καλά οφείλεται σε: μεγάλη πρότυπα της εκπαίδευσης, τα επιτεύγματα των μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού, η ποιότητα των συστημάτων έρευνας, βιβλιοθηκών και της πληροφορικής, και η επαλήθευση της γνώσης.

Η κληρονομιά του Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής είναι βαθιά ριζωμένη στην παράδοση των δύο instutitions ιδρύθηκε το Lvov: Η Σχολή της Γεωργίας και Δασών της Lvov Πολυτεχνείου στην Dublany και την Κτηνιατρική Σχολή της Ιατρικής, που ιδρύθηκε το 1881. Η μεταπολεμική κεφάλαιο στην ιστορία του Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής άνοιξε το φθινόπωρο του 1945, όταν η Σχολή Γεωπονίας και η Κτηνιατρική Σχολή ιδρύθηκε στη συνδυασμένη Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου, το μόνο θεσμικό όργανο της τριτοβάθμιας εκπαίδευση στο Βρότσλαβ εκείνη τη στιγμή. Το 1951 τα δύο αυτά Τμήματα είχαν ενσωματωθεί στην άνοιξε πρόσφατα Ανώτατη Γεωπονική Σχολή μετονομάστηκε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ το 1972 και το Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής το 2006.

Προς το παρόν, το Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής (WUELS) ένα καλά αναγνωρισμένο επιστημονικό και εκπαιδευτικό κέντρο, είναι το μόνο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο νότιο-δυτικά περιοχή της Πολωνίας. Η WUELS απασχολεί περίπου 1.500 άτομα, (160 πλήρης και αναπληρωτές καθηγητές). Οι πλήρους και μερικής απασχόλησης σπουδαστές (11.000) προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων βαθμό στη γεωργία και σε συναφείς τομείς.

Το 1990 η AuW εντάχθηκε στο πρόγραμμα TEMPUS, σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια της Πολωνίας και της ΕΕ. Κατά τα έτη 1999 και 2000 η AuW έγινε ένα ίδρυμα-εταίρο σε 3 δίκτυα στο πλαίσιο του προγράμματος CEEPUS.

Ερευνητικών έργων που εκτελούνται στο AuW οι υποστηρίζεται οικονομικά από την Πολωνική Επιτροπή για την Επιστημονική Έρευνα (ΚΒΝ), τη βιομηχανία, την τοπική αυτοδιοίκηση και διεθνή ιδρύματα. Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται σε αυτά τα έργα δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Μια σειρά από διεθνείς διασκέψεις πραγματοποιήθηκε στο WUELS κάθε χρόνο. Πολλοί ερευνητές είναι μέλη του διεθνούς κύρους οργανισμούς.

Οι WUELS possesse πάνω από 100 εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Η WUELS προσφέρει διαμονή σε σπίτια φοιτητών για 1800 φοιτητές (90 τοις εκατό των κατοίκων μη Βρότσλαβ).

Κάθε χρόνο, περίπου 100 ερευνητικά έργα που χρηματοδοτούνται από επιχορηγήσεις και ca. Τα 100 ανέθεσε έργα εκτελούνται. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται σε όσες 2000 δημοσιεύσεις, το ένα πέμπτο από αυτούς σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Η WUELS είναι ο διοργανωτής των διεθνών συνεδρίων και επιστημονικών συνεδρίων.

Η το Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής έχει υπογράψει διμερείς συμφωνίες με 52 πανεπιστήμια σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η WUELS συμμετέχει στα προγράμματα Socrates / Erasmus, CEEPUS, Leonardo da Vinci, COST και του 5ου και του 6ου προγράμματος πλαισίου της ΕΕ.

Τοποθεσίες

 • Wrocław

  ul. C. K. Norwida 25 , 50-375, Wrocław

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις