Keystone logo
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Επιχειρήσεων της Βιέννης

 • Το WU Executive Academy ανήκει στο Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Επιχειρήσεων της Βιέννης (WU), ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά πανεπιστήμια στην Ευρώπη με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και εξαιρετική φήμη στην εκπαίδευση στελεχών.
 • Ως πανεπιστήμιο, είμαστε ανεξάρτητοι, έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία και αφοσιωμένοι στην επιστημονική ακεραιότητα.
 • Η κατάταξη των Financial Times Executive MBA Ranking και διάφορες άλλες κατατάξεις μας κατατάσσουν σταθερά ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης.
 • Επιπλέον, είμαστε τριπλά διαπιστευμένοι. Λιγότερο από το 1% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο έχουν επίπεδα ποιότητας αναγνωρισμένα από τους τρεις μεγαλύτερους οργανισμούς διαπίστευσης σχολών επιχειρήσεων: AMBA (Association of MBAs) , AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) και EQUIS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας) από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Διοίκησης.

Για να δείτε τα τρέχοντα επιτεύγματα της WU Executive Academy , μεταβείτε στη διεύθυνση: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

Βιέννη - στην καρδιά της Ευρώπης

Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας ζωής, πλούσιας ιστορίας, πολιτισμού και φύσης στη Βιέννη είναι μοναδικός.

Επιπλέον, η Βιέννη βρίσκεται σε μια από τις πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου, εύκολη πρόσβαση και σημαντικό κόμβο για διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες.

Διεθνής Διαφορετικότητα σε ΔΕΠ και Φοιτητές

Στα προγράμματά μας συγκεντρώνουμε

 • καταξιωμένους καθηγητές από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο
 • κορυφαία στελέχη και ειδικοί από κορυφαίες εταιρείες

για να σας παρέχει τα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα καθώς και πρακτική τεχνογνωσία σχετικά με την εφαρμογή στη δουλειά σας.

Κατά τη διάρκεια του MBA σας θα δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά πολύτιμο δίκτυο με τους συμμαθητές σας, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές εθνικότητες, βιομηχανίες και λειτουργίες. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση στο ισχυρό WU Executive Club που αποτελείται από 4.500 φοιτητές και αποφοίτους από 85 έθνη.

Επιπλέον, οι κατοικίες μας θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε πολιτιστικά εμπόδια και να βιώσετε επιχειρηματικές πρακτικές σε διάφορες χώρες.

Στο WU Executive Academy στοχεύουμε να σας δώσουμε την τεχνογνωσία να πετύχετε σε συνδυασμό με υπεύθυνη ηγεσία.

Τα MBA μας είναι μερικής απασχόλησης και σας παρέχουν βασικά στοιχεία για τις επιχειρήσεις και μια επιλεγμένη τεχνογνωσία σε μια επιλεγμένη λειτουργία ή κλάδο.

Θα επεκτείνετε την εμπειρία σας όταν κάνετε ένα MBA. Ωστόσο, ένα MBA υπερβαίνει τη θεωρία. Είναι ένα καταπληκτικό ταξίδι. Διευρύνετε τον ορίζοντά σας ανταλλάσσοντας ιδέες και εξελίσσεστε ως άτομο όταν:

 • τόνωση της αυτοπεποίθησης
 • επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη
 • βελτιώστε τις ηγετικές σας ικανότητες
 • Μάθετε πρακτικά πόσο ισχύει στη δουλειά σας
 • κατανοούν καλύτερα άλλα τμήματα και κλάδους

Στατιστική

Επειδή οι αριθμοί μας αλλάζουν τακτικά, σας συνιστούμε να ρίξετε μια σύντομη ματιά στον ιστότοπό μας: https://executiveacademy.at/en


  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Η σύγχρονη πανεπιστημιούπολη μας στην καρδιά της Ευρώπης βρίσκεται

  • βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια από τις πιο κατοικήσιμες πόλεις του κόσμου
  • εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς
  • βρίσκεται ακριβώς σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Βιέννης
  • σπίτι για 25.000 φοιτητές και 1.500 μέλη ΔΕΠ
  • που αποτελείται από έξι επιμέρους κτιριακά συγκροτήματα, σχεδιασμένα από διεθνούς φήμης αρχιτέκτονες

  Σε αυτό το συναρπαστικό αρχιτεκτονικό περιβάλλον, βρίσκετε ιδανικές συνθήκες για μάθηση, έρευνα και εργασία. Στο Campus WU επωφεληθείτε από τεχνολογία αιχμής και υποδομές (εστιατόρια, καταστήματα) που είναι ειδικά σχεδιασμένες για εκπαίδευση στελεχών.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Κατάταξη

   Η κατάταξη του Financial Times Executive MBA και διάφορες άλλες κατατάξεις μας κατατάσσουν σταθερά ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης .

   Επιπλέον, είμαστε τριπλά διαπιστευμένοι. Λιγότερο από το 1% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο έχουν επίπεδα ποιότητας αναγνωρισμένα από τους τρεις μεγαλύτερους οργανισμούς διαπίστευσης σχολών επιχειρήσεων: AMBA (Association of MBAs) , AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) και EQUIS (European Quality Improvement System) από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Διοίκησης.

   Για να δείτε τα τρέχοντα επιτεύγματα του WU Executive Academy , μεταβείτε στη διεύθυνση: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

   Διαπιστεύσεις

   Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Τοποθεσίες

   • Vienna

    Welthandelsplatz 1, Building EA, 1020, Vienna

    • Bucharest

     Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca Courtyard Bucharest Floreasca Boulevard Dimitrie Pompeiu 2 A, 020337, Bucharest

     Ερωτήσεις