Keystone logo
XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Στο πανεπιστήμιό μας, προσφέρουμε 4 διαφορετικά προγράμματα Bachelor (Digital Business, Digital Marketing και social media, Coding and Software Engineering, Data Science) πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά. Μέσω της Ομάδας Σταδιοδρομίας, των Εκδηλώσεων Δικτύωσης Βιομηχανίας, των Ομιλιών TedEx, των Συνεργασιών στον κλάδο και των εκδηλώσεων ημέρας καριέρας, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ταλέντα που μπορούν να απορροφηθούν στον κλάδο της ψηφιοποίησης και της τεχνολογίας μέσω πρακτικής άσκησης, θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. Προσφέρουμε επιλογές χρηματοδότησης για Γερμανούς και Ευρωπαίους με τον χρηματοδοτικό μας συνεργάτη «Chancen EG».

Μια νέα εποχή χρειάζεται ένα νέο πανεπιστήμιο

Εάν η ψηφιοποίηση και οι καινοτόμες τεχνολογίες αλλάζουν την κοινωνία μας, εάν το μέλλον της εργασίας εξαρτάται από νέες ψηφιακές δεξιότητες και εάν ολόκληροι τομείς της οικονομίας βρίσκονται σε αναταραχή – δεν θα έπρεπε να αλλάξει και το εκπαιδευτικό μας σύστημα και να δώσει απαντήσεις;

Νομίζουμε ότι ναι

Το XU Exponential University κοντά στο Βερολίνο είναι το πρώτο πανεπιστήμιο της Γερμανίας που εστιάζει αποκλειστικά στην ψηφιοποίηση και την τεχνολογία. Στο Studio Five στις εγκαταστάσεις του Studio Babelsberg στο Πότσνταμ, δημιουργήσαμε έναν χώρο που εστιάζει ειδικά στην εκπαίδευση, την προώθηση και τη δικτύωση μελλοντικών ηρώων* της ψηφιακής αλλαγής. Το πανεπιστήμιό μας στο Πότσνταμ είναι το ιδανικό μέρος για εσάς!

XU Exponential University Potsdam

Μελετήστε σε ένα μέρος όπου οι επαναστατικές ιδέες γίνονται καινοτομίες.

Κάθε καινοτομία βασίζεται σε μια πρωτοποριακή ιδέα. Αλλά μια ιδέα είναι πραγματικά καλή μόνο αν εφαρμοστεί. Αυτό ακριβώς είναι το πανεπιστήμιό μας κοντά στο Βερολίνο: ανάπτυξη νέων ιδεών για τις καινοτομίες του αύριο. Ιδέες που θέλουμε να θέσουμε σε κίνηση μαζί σας.

Μάθηση μέσω της αλληλεπίδρασης

Η μετωπική διδασκαλία έχει καταργηθεί: Βασιζόμαστε σε διαδραστικές εμπειρίες και ευέλικτα περιβάλλοντα μάθησης σε μικρές ομάδες – ακόμη και έξω από την αίθουσα διαλέξεων. Η μελέτη στο XU στο Πότσνταμ σημαίνει πρακτική εργασία, πειραματισμό και δημιουργία πρωτοτύπων.

Χτίστε σχέσεις

Το παγκόσμιο δίκτυο εμπειρογνωμόνων μας σάς υποστηρίζει στην πορεία σας προς την επιτυχία: Στο πανεπιστήμιό μας κοντά στο Βερολίνο, θα διδαχτείτε από κορυφαίους επαγγελματίες* από επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς και από τα καλύτερα μυαλά στην τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και την έρευνα.

Δημιουργία προοπτικών

Η γνώση είναι δύναμη: Στο XU στο Πότσνταμ θα συγκεντρώσετε πρακτική εμπειρία και θα αποκτήσετε πρόσβαση στην τρέχουσα γνώση της αγοράς από ειδικούς – από πρώτο χέρι. Έτσι, λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε για το ψηφιακό σας μέλλον – και για να κάνετε πραγματικότητα τις επαναστατικές σας ιδέες.

Είμαστε επίσημα αναγνωρισμένοι

Το XU Exponential University of Applied Sciences αναγνωρίστηκε επίσημα από το Υπουργείο Επιστημών, Έρευνας και Πολιτισμού της πολιτείας του Βρανδεμβούργου το 2018. Η διαπίστευση πραγματοποιήθηκε από την Κεντρική Υπηρεσία Αξιολόγησης και Διαπίστευσης (ZEvA), η οποία επιβεβαίωσε την ανάπτυξη βιώσιμων και καινοτόμα προγράμματα σπουδών στο πανεπιστήμιο ως μέρος της διαδικασίας διαπίστευσης.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις καινοτόμες, ψηφιακές προσφορές διδασκαλίας μας

Είτε η επικοινωνία, η παραγωγή, το εμπόριο ή ο κόσμος της εργασίας: ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει φτάσει σχεδόν παντού. Μόνο τα πανεπιστήμια και τα κολέγια ακολουθούν αυτή την εξέλιξη μόνο διστακτικά. Υπάρχει ακόμη ελάχιστη επίγνωση της ψηφιακής αλλαγής, της ανάγκης για δια βίου μάθηση και του ψηφιακού γραμματισμού. Συνέπεια αυτής της απροθυμίας για αλλαγή και της έλλειψης τεχνικών πόρων είναι μια προσφορά διδασκαλίας που δεν είναι πλέον ενημερωμένη.

Κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά.

Ως πανεπιστήμιο για την ψηφιοποίηση, θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας ξανά και ξανά. Δεν σας προσφέρουμε μόνο μια μαθητεία με σταθερό πτυχίο – σας προετοιμάζουμε επίσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις διάφορες προκλήσεις στην τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και την έρευνα. Στο Πανεπιστήμιο XU Exponential κοντά στο Βερολίνο, έχετε πρόσβαση στην παγκόσμια γνώση και την ευκαιρία να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας – διαδραστικά και πρακτικά.

Τοποθεσίες

  • Potsdam

    August-Bebel-Straße,26-53, 14482, Potsdam

  • Berlin

    Berlin, Γερμανία

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις