Keystone logo
© © Yuan Ze University
Yuan Ze University

Yuan Ze University

Yuan Ze University

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 1989, το Yuan Ze University μπορεί να είναι νέο σύμφωνα με τα παραδοσιακά πρότυπα, ωστόσο έχει αναγνωριστεί ως πρότυπο για τα νεοεμφανιζόμενα πανεπιστήμια μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Ως το πρώτο και το μοναδικό πανεπιστήμιο που κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Ποιότητας το 2003, ο Yuan Ze έλαβε ένα βραβείο από το Υπουργείο Παιδείας για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας Αριστείας το 2005. Διαδοχικά, έχει οριστεί από το MOE ως ένα από τα 12 κορυφαία πανεπιστήμια στην Ταϊβάν, έχοντας βραβείο για το «Aim for the Top University and Elite Research Center Development Project» από το 2005. Με την υψηλότερη διάκριση στη διδασκαλία, την έρευνα και τη διοίκηση, ο Yuan Ze έγινε θαύμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στην Ταϊβάν.

Δίνοντας κορυφαία προτεραιότητα στους μαθητές στους τομείς της διδασκαλίας και της συμβουλευτικής, ο Yuan Ze δίνει έμφαση στην εκπαίδευση τόσο στη δημιουργικότητα όσο και στην ηθική. Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε στο πρωτοποριακό έθνος "Classics 50 Reading Project", "YeSir Mentorship Program" και προωθούμε κάθε είδους δραστηριότητες που θα εμπλουτίσουν τις εξωσχολικές σπουδές των μαθητών. Ιδρύθηκε από τον Όμιλο Άπω Ανατολής, έχουμε δημιουργήσει στενές σχέσεις με όλες τις θυγατρικές του για να σχηματίσουμε μια βιομηχανική και ακαδημαϊκή συμμαχία. Το σχέδιο πρακτικής άσκησης τόσο για εγχώριους όσο και για διεθνείς φοιτητές μπορεί να υλοποιηθεί πλήρως μέσω ενός τέτοιου δικτύου. Με βάση τη μοναδική θέση που έχει δημιουργήσει η Yuan Ze, παρέχουμε προστιθέμενη αξία σε φοιτητές και μέλη ΔΕΠ και αναμένουμε ότι θα είμαστε το πανεπιστήμιο αναφοράς στη συνεργασία βιομηχανίας-ακαδημαϊκού χώρου.

Το κύριο θέμα της αναπτυξιακής στρατηγικής του Πανεπιστημίου δίνει έμφαση στη διαφοροποίηση και τη διεθνοποίηση. Μέσω της διαφοροποίησης στο σχεδιασμό και την έρευνα του προγράμματος σπουδών, θα δημιουργήσουμε τα διακριτικά χαρακτηριστικά και το εμπορικό σήμα μας. κατά την πρόσληψη εξαιρετικών ξένων καθηγητών και δυνητικών διεθνών φοιτητών με παροχή ευνοϊκών πακέτων και υποτροφιών/υποτροφιών. Το Διεθνές Κέντρο Γλώσσας και Πολιτισμού προσφέρει μανδαρινικά και πολιτιστικά προγράμματα για διεθνείς φοιτητές. φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες. και προωθεί την πολιτιστική ανταλλαγή στην πανεπιστημιούπολη.

Ως το νεότερο και πιο ενεργητικό πανεπιστήμιο των κορυφαίων πανεπιστημίων της Ταϊβάν, θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε πλήρως τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα "καινοτομία", "ποιότητα" και "ευελιξία". Παρέχουμε ένα προκλητικό περιβάλλον για τους μαθητές να απολαύσουν τη μάθηση, να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. για να αφοσιωθούν οι καθηγητές στην έμπνευση και καθοδήγηση των μαθητών τους και στην αναζήτηση της αλήθειας και της ακαδημαϊκής αριστείας · και για το προσωπικό να προωθήσει την ποιότητα των υπηρεσιών και να εκπληρώσει την προσωπική ανάπτυξη.

Στατιστική

Επί του παρόντος, ο Yuan Ze έχει πέντε κολέγια, συμπεριλαμβανομένων των Κολεγίων Μηχανικών, Πληροφορικής, Διοίκησης, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Επικοινωνιών. Υπάρχουν πάνω από 9.000 φοιτητές με αναλογία 2:1 μεταξύ προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη. Με στόχο τη στέγαση βασικών ερευνητικών κέντρων στην Ταϊβάν, το Κέντρο Κυψελών Καυσίμου και τα Ερευνητικά Κέντρα Επικοινωνιών έχουν ενσωματώσει όλους τους πόρους και έχουν προσλάβει ταλέντα σε όλα τα τμήματα που σχετίζονται με τη μηχανική στο Yuan Ze μέσω της υποστήριξης του Top Universities Project. Με την επιτυχία αυτών των δύο κέντρων, το Yuan Ze δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στην προώθηση της συνολικής ικανότητας διδασκαλίας και έρευνας. Το College of Management έχει καθιερώσει το πρώτο πρόγραμμα EMBA στην Ταϊβάν και όλα τα μαθήματα στο Graduate School of Management διεξάγονται στα αγγλικά για να συνδέσουν περαιτέρω τους μαθητές μας με τη διεθνή αγορά. Το Κολλέγιο Πληροφορικής είναι το πρώτο κολέγιο στην Ταϊβάν που υιοθετεί τις πληροφορίες ως τον πυρήνα για τη διδασκαλία και την έρευνά του. Δίνει έμφαση στην πρακτική εμπειρία με την ενοποίηση μεταξύ τεχνολογίας και κοινωνικών σπουδών. Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών συνεργάζεται στενά με το Κολλέγιο Γενικών Σπουδών μας για την προώθηση της διδασκαλίας και της έρευνας στις ανθρωπιστικές επιστήμες, τη γενική εκπαίδευση και τη δεοντολογία.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

   Εισαγωγές

   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

   • Φωτοαντίγραφο πτυχίου (στα αγγλικά ή κινέζικα). Πρέπει να δείχνει το πτυχίο που έχετε αποκτήσει στο προηγούμενο πανεπιστήμιο/ίδρυμα.
   • Φωτοαντίγραφο μεταγραφής (στα αγγλικά ή κινέζικα). Κάθε αντίγραφο πρέπει να παρέχει ετήσια λίστα όλων των μαθημάτων. Δώστε επίσης το αντίγραφο του τρέχοντος σχολείου σας εάν κάνετε αίτηση για μετεγγραφή.
   • Δύο συστατική επιστολή
   • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
   • Δήλωση του σκοπού
   • Φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου (λήφθηκαν τους τελευταίους έξι μήνες και σε λευκό φόντο)
   • Επίσημη αναφορά βαθμολογίας ενός τεστ αγγλικής επάρκειας, όπως TOEFL/TOEIC/IELTS/Cambridge ESOL/GEPT/CSEPT ή Πιστοποιητικό Αγγλικής Μέσης Εκπαίδευσης
   • Επίσημη αναφορά βαθμολογίας μιας δοκιμασίας κινεζικής επάρκειας (TOCFL/HSK) (Απαιτείται για τους αιτούντες του Τμήματος Κινεζικής Γλωσσολογίας και Λογοτεχνίας)
   • Χαρτοφυλάκιο (Απαιτείται για αιτούντες το Τμήμα Πληροφορικής Επικοινωνίας και Τμήματος Τέχνης και Σχεδίου)
   • Οικονομική κατάσταση με τουλάχιστον 4.000 $ ΗΠΑ

   Όλα τα απαιτούμενα έντυπα αίτησης και τα σχετικά έγγραφα πρέπει να συμπληρωθούν πριν από τις προθεσμίες που αναφέρονται παραπάνω. Αιτήσεις που είναι ελλιπείς ή παραλαμβάνονται μετά τη λήξη της προθεσμίας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές. Οι υποψήφιοι πρέπει να αναλάβουν την πλήρη ευθύνη για μια αίτηση που απορρίφθηκε.

   Απαιτήσεις Βίζας

   VISA ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

   Εάν πρόκειται να σπουδάσετε στην Ταϊβάν για ένα πρόγραμμα σπουδών, το οποίο είναι περισσότερο από 6 μήνες, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για βίζα διαμονής.

   Υπάρχουν 2 τρόποι για να υποβάλετε αίτηση για Βίζα Κατοίκου:

   1. Εάν γίνετε δεκτοί από ένα πανεπιστήμιο της Ταϊβάν για ένα πρόγραμμα σπουδών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την πλησιέστερη πρεσβεία, προξενείο ή γραφείο αντιπροσωπείας της Ταϊβάν.
   2. Εάν έχετε ήδη μείνει στην Ταϊβάν με Visitor Visa και πληροίτε τα προσόντα για να υποβάλετε αίτηση για βίζα διαμονής, μπορείτε να μεταβείτε στο Bureau of Consular Affairs για αίτηση.


   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

   Για να υποβάλετε αίτηση για βίζα διαμονής, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα έγγραφα

   Οχι.

   Απαιτήσεις

   Περιγραφή

   1

   Αίτηση

   Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης ηλεκτρονικά

   2

   Διαβατήριο
   (πρωτότυπο & φωτοτυπία)

   Ισχύει για 6 μήνες με κενές σελίδες

   3

   2 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου

   Έγχρωμες φωτογραφίες με λευκό φόντο που τραβήχτηκαν μέσα σε 6 μήνες

   4

   Πιστοποιητικό υγείας

   Εκδίδεται εντός 3 μηνών από ένα από τα καθορισμένα νοσοκομεία
   Ή ελέγξτε τον ιστότοπο των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων

   5

   Άδεια εισαγωγής ή Βεβαίωση εγγραφής
   (πρωτότυπο & φωτοτυπία)

   Άδεια εισαγωγής ή Πιστοποιητικό εγγραφής με αρχείο εγγραφής που εκδίδεται από το πανεπιστήμιο που πρόκειται να φοιτήσετε

   6

   Δίπλωμα και αντίγραφο της ανώτατης εκπαίδευσής σας
   (πρωτότυπο & φωτοτυπία)

   Εκδίδεται από το σχολείο που είχατε προηγουμένως σπουδάσει

   7

   Οικονομική κατάσταση

   Τραπεζικές καταστάσεις ή αρχεία εμβασμάτων κ.λπ.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Οι σπουδές στο πανεπιστήμιο απαιτεί από εσάς να πληρώσετε τα δίδακτρα σας και να καλύψετε τα έξοδα διαβίωσής σας. Ωστόσο, υπάρχει οικονομική υποστήριξη. Για να επιβραβεύσουμε τα εξαιρετικά επιτεύγματα και να διασφαλίσουμε ότι οι φόβοι για τα οικονομικά δεν περιορίζουν τους υποψήφιους διεθνείς φοιτητές να εξετάσουν το ενδεχόμενο σπουδών στο Yuan Ze University , είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια σειρά υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές.

   Οι υποτροφίες που φαίνονται παρακάτω είναι μόνο για διεθνείς φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για εισαγωγή σύμφωνα με τους Κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας για διεθνείς φοιτητές που πραγματοποιούν σπουδές στην Ταϊβάν.

   Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το YZU παρέχει βοήθεια και συμβουλές μόνο για την εφαρμογή της υποτροφίας YZU, της υποτροφίας ICDF και της υποτροφίας Elite

   Υποτροφία YZU

   Εφαρμοστέο Πτυχίο και Διάρκεια: Bachelor 8 εξάμηνα (4 έτη), Master 4 εξάμηνα (2 έτη), Ph.D. 8 εξάμηνο (4 έτη)

   Υποτροφίες:

   • Παραίτηση από δίδακτρα (20%-100%), διάφορα τέλη και απαλλαγή από πιστωτικά τέλη [συντομογραφία απαλλαγής από δίδακτρα]
   • Μισθός

   Σύντομη περιγραφή των προϋποθέσεων για την αίτηση:

   Νέοι μαθητές:

   • Η αίτηση υποτροφίας YZU και η αίτηση πτυχίου διεξάγονται μαζί. Δεν απαιτούνται πρόσθετα έγγραφα αίτησης ή ξεχωριστό σύστημα αίτησης.
   • Η υποτροφία YZU είναι μια υποτροφία που βασίζεται στην αξία. Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν από την επιτροπή επανεξέτασης με βάση τα έγγραφα που υποβάλλονται στο ηλεκτρονικό σύστημα αιτήσεων YZU.
   • Η απόφαση της επιτροπής είναι οριστική. Ερωτήσεις ή διαπραγματεύσεις σχετικά με τις αποφάσεις δεν θα απαντηθούν.

   Υπάρχοντες φοιτητές:

   Το Γραφείο Παγκόσμιων Υποθέσεων θα ανακοινώνει την ανανέωση/αίτηση για την Υποτροφία YZU κάθε εξάμηνο μέσω YZU S-mail. Οι φοιτητές που είναι επιλέξιμοι για ανανέωση/αίτηση ΠΡΕΠΕΙ να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία YZU κάθε ακαδημαϊκό εξάμηνο. Φοιτητές που απέτυχαν να υποβάλουν αίτηση εντός της αναγραφόμενης προθεσμίας θα χάσουν την υποτροφία τους.

   * Οι φοιτητές πρέπει να πληρούν όλους τους όρους αίτησης που αναφέρονται στους Yuan Ze University για τη θέσπιση υποτροφιών για ξένους φοιτητές. Ο παραπάνω πίνακας είναι μόνο μια σύντομη περιγραφή για αναφορά.

   Υποτροφία MOE Ταϊβάν

   Εφαρμοστέο Πτυχίο και Διάρκεια: Bachelor 4 έτη, Master 2 έτη, Ph.D. 4 χρόνια

   Υποτροφίες:

   Πτυχίο: Απαλλαγή από δίδακτρα έως 40.000 NTD + μηνιαία υποτροφία NTD 15.000/μήνα

   Master και Ph.D.: Απαλλαγή από δίδακτρα έως 40.000 NTD + μηνιαία υποτροφία NTD 20.000/μήνα

   *Το MOE θα καταβάλλει έως και 40.000 NTD κάθε εξάμηνο για τα εγκεκριμένα δίδακτρα και τα διάφορα έξοδα κάθε παραλήπτη. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί από το πανεπιστήμιο. Ωστόσο, το τέλος ασφάλισης και το τέλος φοιτητικής εστίας θα πρέπει να το πληρώσουν οι φοιτητές

   Υποτροφία MOFA Ταϊβάν

   Εφαρμοστέο Πτυχίο και Διάρκεια: Bachelor 4 έτη, Master 2 έτη, Ph.D. 4 χρόνια

   Υποτροφίες: Μηνιαία υποτροφία NTD 30.000/μήνα + αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μετ' επιστροφής

   Υποτροφία MOST Ταϊβάν

   Εφαρμοστέο Πτυχίο και Διάρκεια: Master 2 έτη, Ph.D. 3 χρόνια

   Χορηγίες υποτροφιών: Μηνιαία υποτροφία NTD 30.000/μήνα

   Υποτροφία ΤαϊβάνICDF

   Περιορισμός εθνικότητας: Κατάλογος χωρών που είναι επιλέξιμες για υποτροφία ΤαϊβάνICDF

   Πτυχίο και Διάρκεια: Master 2 χρόνια

   Υποτροφίες: Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μετ' επιστροφής+ Στέγαση (κοιτώνας YZU)+ Δίδακτρα+ Πιστωτικές αμοιβές+ Ασφάλιση+ Κόστος σχολικών βιβλίων+ Μηνιαίο επίδομα NTD 12.000/μήνα

   Πρόγραμμα διαθέσιμο στο YZU διαθέσιμο για Υποτροφία ΤαϊβάνICDF: Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Βιομηχανική Μηχανική και Διοίκηση

   Πρόγραμμα υποτροφιών Elite

   Περιορισμός κατάστασης: Τρέχων λέκτορας από τη Νοτιοανατολική Ασία που ακολουθεί μεταπτυχιακό ή Ph.D. στην Ταϊβάν.

   Πτυχίο και Διάρκεια: Master 2 χρόνια, Ph.D. 3 χρόνια

   Χορηγίες υποτροφιών: Μηνιαία υποτροφία NTD 25.000/μήνα

   Κατάταξη

   Παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων 2021 Young University Rankings 2021 Κατάταξη Πανεπιστημίων Ασίας 2021 Παγκόσμια κατάταξη CWUR Εθνική Κατάταξη
   1001-1200 351-400ο 351-400ο 1462 28

   Διαπιστεύσεις

   Διαπιστευμένο από AACSB

   Τοποθεσίες

   • 135號

    Taoyuan, Zhongli, 320, 135號

    Ερωτήσεις