Keystone logo
Zhejiang University International Business School

Zhejiang University International Business School

Zhejiang University International Business School

Εισαγωγή

Συνδέοντας τον κόσμο, διαμορφώνοντας το μέλλον

Zhejiang University International Business School (ZIBS) ιδρύθηκε στη ZJU International Campus στο Haining τον Νοέμβριο του 2018 για να διευκολύνει την ακαδημαϊκή και εταιρική ανταλλαγή μεταξύ της Δύσης και της Ανατολής.

Η νεοϊδρυθείσα σχολή επιχειρήσεων μας έχει επιταχύνει τις παγκόσμιες πρωτοβουλίες της ZJU και πρόκειται να γίνει μια κορυφαία παγκόσμια σχολή επιχειρήσεων στην εποχή της νέας οικονομίας. Η ZIBS εδρεύει στο Yangtze River Delta, ένα κέντρο καινοτομίας και μία από τις πιο δυναμικές περιοχές του κόσμου. Το όραμά μας είναι να γίνουμε ένα κορυφαίο παγκόσμιο οικοσύστημα με την εκπαίδευση των επιχειρήσεων ως έναν από τους βασικούς πυλώνες του, με ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες, τη νέα οικονομία και τη νέα χρηματοδότηση. Πιστεύουμε ότι εκπληρώνοντας με επιτυχία τις ευθύνες μας ως παγκόσμιοι εκπαιδευτικοί, οι νέες γενιές επιχειρηματικών ηγετών και επιχειρηματιών, με τη σειρά τους, θα εκπληρώσουν τις κοινωνικές τους ευθύνες και θα συμβάλουν στην ευημερία των επιχειρήσεων και της κοινωνίας στο σύνολό της.

134962_pic1.jpg

Σε συνεργασία με την Academy of Internet Finance και το Institute of China Studies, η ZIBS προσφέρει επί του παρόντος ένα πρόγραμμα International Master of Business Administration (iMBA) με δύο μορφές: μερικής και πλήρους απασχόλησης, και Master of China Studies (MCS). σχεδιασμένο ειδικά για διεθνείς φοιτητές, International Master of Finance (iMF), International Master of Data Science (iMDS), International Master of Fine Arts (iMFA) και ένα προπτυχιακό πρόγραμμα - Global Communication and Management (GCM). Το Εκπαιδευτικό Κέντρο στελεχών μας παρέχει προγράμματα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τόσο για ανοιχτή εγγραφή όσο και για προσαρμοσμένες εταιρικές ανάγκες στην Κίνα και εκτός Κίνας.

Με μια κληρονομιά ακαδημαϊκής αριστείας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας από την Κίνα, το ZIBS αγκαλιάζει και ενσαρκώνει το μέλλον. Η σχολή επιχειρήσεων προετοιμάζει υπεύθυνους και επίδοξους ηγέτες και το οικοσύστημα που εξυπηρετεί, για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις ενός ολοένα και πιο περίπλοκου παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Συνδέοντας ανθρώπους και ιδέες, το ZIBS διαμορφώνει το μέλλον της επιχείρησης στη νέα παγκόσμια οικονομική εποχή.

134961_pic5.jpg

134963_pic3.jpg

Το Campus μας

Το Zhejiang University International Campus βρίσκεται βόρεια του Juanhu Park στο Haining, καλύπτοντας 200 στρέμματα. Είναι μια εξαιρετική διεθνής κοινότητα γεμάτη δημιουργικότητα, ενέργεια και επιχειρηματικό πνεύμα. Οι μαθητές όχι μόνο απολαμβάνουν τις διεθνείς προδιαγραφές φιλελεύθερες τέχνες και επαγγελματική εκπαίδευση, αλλά έχουν επίσης την ευκαιρία να συνεργαστούν με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, σε ένα πλούσιο και πολύχρωμο περιβάλλον διαβίωσης.

Υπηρεσίες Φαγητό

Υπάρχουν τρεις καντίνες στην πανεπιστημιούπολη μας: Μεγάλη καντίνα, εστιατόριο Halal και το Fusion Café. Η καντίνα προσφέρει ένα μεγάλο μείγμα δυτικού και κινέζικου φαγητού που σερβίρεται καθημερινά. Το εστιατόριο Halal προσφέρει μια ποικιλία από φαγητά χαλάλ και έχει αργά τις ώρες λειτουργίας. Οι μαθητές, οι καθηγητές και το προσωπικό συναντιούνται για να απολαύσουν τη γαστρονομική προσφορά τόσο της Ανατολής όσο και της Δύσης.

Κατάλυμα

Όλοι οι μαθητές στην πανεπιστημιούπολη ζουν σε ένα από τα τέσσερα κολέγια κατοικιών μας. Οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με ιδιωτικό, μονόκλινο δωμάτιο με χώρο αποθήκευσης, επιφάνεια εργασίας και κρεβάτι, με κοινόχρηστο μπάνιο και κουζίνα. Τα οικιστικά κολέγια παρέχουν επίσης άφθονη μελέτη και κοινόχρηστους χώρους για τους κατοίκους τους.

134960_pic6.jpg

Βιβλιοθήκη

Οι μαθητές στο ZIBS έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πόρων βιβλιοθήκης, από βιβλία και περιοδικά έως ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων και άρθρα. Δίπλα στο Bell Tower, η βιβλιοθήκη είναι ένα από τα ορόσημα της International Campus. Βρίσκεται δίπλα στη βορειοανατολική πλευρά της κεντρικής λίμνης, είναι ένα κομψό οκταγωνικό κτήριο ορόφου τριών ορόφων που καταλαμβάνει 9606 τετραγωνικά μέτρα, με εξακόσια καθίσματα και χιλιάδες βιβλία.

Γυμναστήριο

Το γυμναστήριο προσφέρει μια ποικιλία ποιοτικού εξοπλισμού και είναι ανοιχτό από τις 09:00 έως τις 21:00 κάθε μέρα. Η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων είναι ανοιχτή από Μάιο έως Σεπτέμβριο κάθε χρόνο. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αθλητικών εγκαταστάσεων στην πανεπιστημιούπολη, όπως μπάντμιντον, τένις, σκουός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο και πολλά άλλα. Οι εγκαταστάσεις είναι ανοιχτές για προσωπική χρήση ανά πάσα στιγμή.

134965_pic4.png

Η ζωή στο Haining

Το International Campus βρίσκεται στο Haining, στην επαρχία Zhejiang και υπό τη δικαιοδοσία του Jiaxing. Απέχει μόλις 35 λεπτά με το τρένο υψηλής ταχύτητας από την πολυσύχναστη Σαγκάη και 20 λεπτά από το όμορφο Hangzhou. Η πόλη έχει πληθυσμό άνω των 800.000 κατοίκων και είναι γνωστή κυρίως για τη δερμάτινη βιομηχανία, το επιστημονικό πάρκο, τα πολύχρωμα φανάρια και τη θεαματική παλίρροια στον ποταμό Qiantang.

Ο Haining ψηφίστηκε στην πρώτη δεκάδα της έρευνας του Forbes για τις κορυφαίες πόλεις της ηπειρωτικής Κίνας και κατατάχθηκε 18ος στη λίστα των 100 κορυφαίων πόλεων της Κίνας. Είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη, με νέα καταστήματα και ξενοδοχεία που χτίζονται καθημερινά. Νέα καταστήματα υψηλών προδιαγραφών όπως η Prada και η Gucci μπαίνουν στην πόλη, με την αυξανόμενη διεθνή κοινότητά της. Ο υπόγειος σιδηρόδρομος Hangzhou επεκτείνεται στο Haining, με μια στάση δίπλα στο International Campus, καθιστώντας την πρόσβαση στο Hangzhou και την κύρια πανεπιστημιούπολη ZJU ακόμη πιο προσβάσιμη.

Παράλληλα με την όμορφη παλιά πόλη, το Haining διαθέτει επίσης μια σειρά από τουριστικά σημεία, όπως μεγάλα εμπορικά κέντρα, δερμάτινες αγορές, κινηματογράφους, μουσεία, πανέμορφα πάρκα και μια ποικιλία από μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

134964_pic7.jpg

Τοποθεσίες

  • Jiaxing

    718 East Haizhou Road, Haining, 314400, Jiaxing

    Ερωτήσεις