Keystone logo

2 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές σε Νότια Αφρική για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Νότια Αφρική
  • Αρχιτεκτονικές Σπουδές
Πεδία μελέτης
  • Αρχιτεκτονικές Σπουδές (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Αρχιτεκτονικές Σπουδές

    Προκειμένου η δομή και η συμπεριφορά ενός νέου κτίσματος να πληρεί τις τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές, είναι απαραίτητη η συμμετοχή ατόμων καταρτισμένων στον τομέα της αρχιτεκτονικής. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία σχεδίων, τη λήψη μετρήσεων και περιστασιακά τη διαμεσολάβηση σε συμβιβασμούς.

    Μια χώρα που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Αφρικής, της Νότιας Αφρικής, έχει μια πλούσια κουλτούρα που δεν θα πάρετε ποτέ αρκετά, ενώ περιοδείες ή τις σπουδές τους εδώ. Οι γλώσσες περιλαμβάνουν εδώ Αφρικάνδερ και τα αγγλικά, καθώς και ολλανδικά. Η πανεπιστημιακή ζωή της συντριπτικής Νότιας Αφρικής, του Πανεπιστημίου του Γιοχάνεσμπουργκ, ή σε οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο θα είναι το μυαλό ανατίναξη. Θα αγαπήσετε την αλληλεπίδραση με το Bantus εδώ και το τροπικό κλίμα της περιοχής.

    Ένα MA είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα κλασσικών σπουδών θεμάτων καλών τεχνών όπως η ιστορία, οι επικοινωνίες, η φιλοσοφία, η θεολογία ή τα Αγγλικά. Ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών συνήθως απαιτεί παρακολούθηση μαθημάτων, έρευνα και γραπτές εξετάσεις.