Keystone logo

4 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διαχείριση Τεχνολογίας Πληροφοριών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Τεχνολογία της Πληροφορικής
  • Διαχείριση Τεχνολογίας Πληροφοριών
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (4)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διαχείριση Τεχνολογίας Πληροφοριών

    Πολλοί μαθητές επιλέγουν να κερδίσουν ένα Master of Arts για να τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν για την εκπλήρωση των σταδιοδρομιών στις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις τέχνες ή τις κοινωνικές επιστήμες. Τα περισσότερα προγράμματα ΜΑ χρειάζονται δύο ή τρία χρόνια για να ολοκληρωθούν και να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

    Τι είναι το μάστερ στη διαχείριση της τεχνολογίας των πληροφοριών; Η διαχείριση της τεχνολογίας πληροφοριών είναι η διεπιστημονική μελέτη των συστημάτων πληροφορικής και των σχετικών ειδικοτήτων, όπως η διαχείριση δικτύων και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Πολλά προγράμματα πτυχίων σε αυτόν τον τομέα προσφέρουν συγκεντρώσεις και μαθήματα που καθοδηγούν τους μαθητές σε μια συγκεκριμένη εκπαιδευτική πορεία. Αυτά τα μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν τη διαχείριση του κυβερνοχώρου, την τεχνολογία δικτύωσης, την επιχειρησιακή ευφυΐα και την ανάλυση, το cyberlaw, το σχεδιασμό λογισμικού και τον προγραμματισμό.

    Πολλοί φοιτητές σε αυτόν τον τομέα παρουσιάζουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που οι εργοδότες από κάθε κλάδο θα μπορούσαν να εκτιμήσουν. Οι απόφοιτοι έχουν συχνά ισχυρές τεχνικές ικανότητες γραφής καθώς και αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας. Αυτοί οι σπουδαστές τείνουν επίσης να είναι προσανατολισμένοι σε λεπτομέρειες τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά προγράμματα.

    Το κόστος της απόκτησης ενός μεταπτυχιακού τίτλου στη διαχείριση της τεχνολογίας των πληροφοριών έχει πολλές μεταβλητές. Ο τύπος του προγράμματος, το μήκος του προγράμματος και η θέση του πανεπιστημίου μπορούν να επηρεάσουν όλα τα διδασκαλία. Πολλοί φοιτητές χρησιμοποιούν υποτροφίες, προγράμματα οικονομικής βοήθειας ή προγράμματα σπουδών για να βοηθήσουν να πληρώσουν για ένα πτυχίο.

    Η διαχείριση της τεχνολογίας των πληροφοριών είναι ένας εξαιρετικά διαφοροποιημένος και αναπτυσσόμενος τομέας και προσφέρει μια αυξανόμενη ποικιλία επιλογών σταδιοδρομίας για φοιτητές με προχωρημένο βαθμό. Οι φοιτητές με μάθημα μάθησης μπορούν να ανταγωνιστούν με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για υψηλότερες αμοιβές σταδιοδρομιών και ρόλων διαχείρισης, όπως αναλυτές συστημάτων υπολογιστών, προγραμματιστές υπολογιστών, υπεύθυνοι πληροφορικής, υπεύθυνος πληροφόρησης, διαχειριστής συστημάτων πληροφοριών και διαχειριστής δικτύου. Υπάρχουν επίσης πολυάριθμες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένου του εμπορίου, της κυβέρνησης και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, με την ανάγκη για ειδικευμένους επαγγελματίες της τεχνολογίας.

    Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακολουθήσετε μια καριέρα και να αποκτήσετε εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε σε ένα από τα πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο ή από το σπίτι μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.