Keystone logo

1 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Φιλοξενία
  • Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων

Αν έχετε κερδίσει πτυχίο σας, μπορεί να θέλετε να πάτε για να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό. Για να γίνει αυτό, θα ξεκινήσει μια πιο ολοκληρωμένη ενός έως δύο ετών πορεία της μελέτης, η οποία θα βρείτε διαθέσιμα σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ο πλοίαρχος μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη για το βιογραφικό σας, διότι χρησιμεύει ως απόδειξη των επαγγελματικών σας προσόντων.

Μπορείτε να αναρωτηθείτε, τι είναι ένα MA in Food Υπηρεσία Διαχείρισης; Σε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να περιμένετε για να καλύψει μια ποικιλία θεμάτων, όπως οι επιχειρήσεις, η διαχείριση των εσόδων, το σχεδιασμό μενού, την εξυπηρέτηση των πελατών και την κατάρτιση των εργαζομένων, μεταξύ άλλων. Μπορείτε να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να καλύψει κάθε πτυχή της διαχείρισης των υπηρεσιών τροφίμων. Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε πώς να υπολογίσει τις τιμές, τη διαχείριση της ροής των πελατών και να βάλει μαζί ένα επιχειρηματικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών εστίασης.

Ως μέρος των σπουδών σας, μπορείτε να μάθετε τις καλές δεξιότητες επικοινωνίας και την αξία της ομαδικής εργασίας, οι οποίες πιθανότατα θα είναι μεγάλη αξία για σας όλη τη ζωή.Επιπλέον, το μεταπτυχιακό σας μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να κάνει το επόμενο βήμα στη επιλέξει το επάγγελμά σας, η οποία μπορεί με τη σειρά του να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους μισθό σας.

Ακριβώς όπως οι θέσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση υπηρεσιών τροφίμων είναι διαθέσιμες σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι είναι τα πανεπιστήμια που προσφέρουν ΜΑ σε αυτό το είδος της καριέρας. Το κόστος ποικίλλει από σχολείο σε σχολείο, αλλά μπορείτε να μάθετε για τα τέλη με κάνει κάποια έρευνα στο διαδίκτυο.

πτυχίο σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια καλή θέση στον τομέα της διαχείρισης των υπηρεσιών τροφίμων ή να πάτε στο επόμενο επίπεδο, αν έχετε ήδη ξεκινήσει την καριέρα σας. Οφέλη μπορείτε να απολαύσετε περιλαμβάνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη διαχείριση της εμπειρίας του πελάτη, την καλύτερη διαχείριση των φάσεων του κύκλου ζωής ενός εστιατορίου και νέων στρατηγικών merchandising μπορείτε να βάλετε για να εργαστούν σε λειτουργία εστίασης σας.

Online μαθήματα είναι εύκολα διαθέσιμα, και οι μαθητές αγαπούν συχνά την ευελιξία που προσφέρει αυτό το είδος του μαθησιακού περιβάλλοντος.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.