Keystone logo

1 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Ξενοδοχειακή Διαχείριση
  • Διεθνής Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

    Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα πτυχίο μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα μαθήματα συνήθως επικεντρώνεται σε μια σημαντική περιοχή μελέτης, και πολλά προγράμματα περιλαμβάνουν πρακτική μελέτη, όπως πρακτική άσκηση.

    Τι είναι το MA in International Hotel Management; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στη διδασκαλία τους μαθητές σχετικά με τη διαχείριση των διεθνών ξενοδοχείων. Όλες οι διαφορετικές πτυχές αυτής της καριέρας καλύπτονται, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων πόρων, τη χρηματοδότηση, την εξυπηρέτηση και την εμπορία? και υπάρχει επίσης μια έμφαση στην παγκόσμια επιχείρηση. Οι γενικές ηγεσίας και δεξιοτήτων διαχείρισης καλύπτονται επίσης. Ορισμένα προγράμματα μπορεί να περιλαμβάνουν ένα οικοτροφείο σε ένα διεθνές περιβάλλον του ξενοδοχείου. Ειδικά μαθήματα που μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα πρόγραμμα είναι λογιστική, διαχείριση κινδύνων και εκτάκτων καταστάσεων, παγκόσμιο επιχειρηματικό, την ποιότητα των υπηρεσιών και στρατηγικές αρχές.

    Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα ένα μεταπτυχιακό στη διεθνή διαχείριση του ξενοδοχείου επιτρέπει στα άτομα να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους, και τις ευκαιρίες επίπεδο διαχείρισης στα διεθνή ξενοδοχεία πρέπει να είναι διαθέσιμα για τους αποφοίτους.Επιπλέον, ένας μαθητής είναι σε θέση να ακονίσει τις δεξιότητές του ή της στην ηγεσία και τη διαχείριση, μαζί με στρογγυλοποίηση από την ικανότητα του ή της που με την προσθήκη προηγμένες γνώσεις στα οικονομικά και τις επιχειρήσεις.

    Το κόστος ενός προγράμματος θα ποικίλλουν. Σχολεία καθορίζουν τις δικές τους τιμές, έτσι ώστε κάθε σχολείο έχει μια διαφορετική δομή κόστους. Είναι καλύτερα να πάρετε πληροφορίες για το κόστος απευθείας από επιλέξει το σχολείο σας.

    Μετά την αποφοίτησή του με ένα MA in International Hotel Management, ένας φοιτητής είναι πιθανό έτοιμη να αναλάβει προηγμένες θέσεις μέσα σε μια οργάνωση. τίτλους δυναμικού δημιουργίας θέσεων εργασίας περιλαμβάνουν γενικός διευθυντής, εκδηλώσεις διευθυντής, διευθυντής ανθρωπίνων πόρων και διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης. Τα άτομα που είναι έτοιμοι να εργαστούν σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης και την επίβλεψη ένα ολόκληρο ξενοδοχείο ή ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή των εργασιών, όπως η υπηρεσία τροφίμων, διαχείρισης δωμάτιο ή τη διαχείριση της συντήρησης.

    Για όσους ήδη εργάζονται στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, ένα MA στις Διεθνείς Hotel Management επιτρέπει την ευκαιρία να προχωρήσει σε διευθυντικές θέσεις. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.