Keystone logo

3 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Σπουδές Επιχειρήσεων
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το Master of Arts (MA) είναι μεταπτυχιακό δίπλωμα που συνήθως προσφέρεται για τη μελέτη των τεχνών ή των πολιτιστικών θεμάτων. Συνήθως απαιτεί λιγότερες τεχνικές δεξιότητες από το Master of Science και μπορεί να θεωρηθεί ως τερματικό.

Τι είναι η MA στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων; Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών αποσκοπεί στην προετοιμασία των φοιτητών να είναι διαχειριστές στην παγκόσμια οικονομία. Τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν μαθήματα που σας βοηθούν να αναπτύξετε δυνατότητες και πόρους για να πετύχετε σε μια τέτοια βιομηχανία. Συνήθως θα σας παρουσιάζονται εργαλεία και δεξιότητες για να αναπτύξετε τη στρατηγική σας σκέψη καθώς και την ικανότητά σας να δημιουργήσετε μια παγκόσμια στρατηγική. Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μαθήματα σε θέματα όπως το διεθνές οικονομικό περιβάλλον, το διεθνές μάρκετινγκ και η έρευνα αγοράς, το διεθνές εμπόριο και οι ξένες επιχειρήσεις, καθώς και οι διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες στις διεθνείς επιχειρήσεις.

Ως φοιτητής διεθνούς διοίκησης επιχειρήσεων, είναι πιθανό να αυξήσετε τις ικανότητές σας με διάφορους τρόπους. Πολλοί φοιτητές αποφοιτούν από το πρόγραμμα με βελτιωμένες δεξιότητες διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας. Αυτές οι δεξιότητες μπορεί να σας βοηθήσουν να λάβετε μια συνέντευξη εργασίας και να περάσετε τη διαδικασία της συνέντευξης. Μπορεί επίσης να αποκτήσετε ισχυρές δεξιότητες ηγεσίας που σας επιτρέπουν να καθοδηγείτε και να εκπαιδεύετε ομάδες σε διαφορετικά περιβάλλοντα και από διαφορετικά περιβάλλοντα.

Το κόστος της διδασκαλίας για ένα μεταπτυχιακό στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων μπορεί να διαφέρει από το ένα σχολείο στο επόμενο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το γραφείο του σχολείου σας.

Τα περισσότερα μαθήματα στα προγράμματα σπουδών Διεθνών Διοίκησης Επιχειρήσεων στοχεύουν να σας εκπαιδεύσουν ως επαγγελματία ικανός να προωθήσει τη διεθνοποίηση επιχειρήσεων, εταιρειών και οργανισμών. Μπορεί να έχετε τα προσόντα να βοηθήσετε τις εταιρείες να διερευνήσουν νέες αγορές και να αυξήσουν την παγκόσμια παρουσία τους. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την εργασία σε πολυεθνικές επιχειρήσεις, διεθνείς εταιρείες εμπορίας ή εμπορικά γραφεία του δημόσιου τομέα παγκοσμίως. Μπορεί να βρεθείτε κατάλληλος για μια θέση ως οικονομικός διευθυντής, αναλυτής διαχείρισης ή διαχειριστής μάρκετινγκ.

Τα πτυχία Master στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων προσφέρονται σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και πολλοί έχουν επιλογές για πλήρες ωράριο, μερικής απασχόλησης ή σε απευθείας σύνδεση συμμετοχή. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.