Keystone logo

4 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Οικονομικές Σπουδές
  • Λογιστικά
  • Λογιστική και Χρηματοοικονομικά
Πεδία μελέτης
  • Οικονομικές Σπουδές (4)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά

Τόσο μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί είναι πάντα ανάγκη από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο επαγγελματίες της λογιστικής που μπορεί αποτελεσματικά να διατηρεί και να διαχειριστείτε τα βιβλία τους. Εάν είστε καλοί με τους αριθμούς και να απολαύσετε οικονομική οργάνωση, ένα Master of Arts (MA) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική μπορεί να είναι σωστό για εσάς.

Τι είναι ένα ΜΑ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική; Με απλά λόγια, είναι η μελέτη των κρίσιμων αρχές της λογιστικής και οικονομικών να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες και εμπειρία στην οικονομική διαχείριση. Οι μαθητές μαθαίνουν ποσοτικές στρατηγικές ανάλυσης και λήψης αποφάσεων για τη συμμόρφωση με τους τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς κανόνες και κανονισμούς των οικονομικών καταστάσεων. Θέματα του μαθήματος μπορεί να περιλαμβάνει ανάλυση κόστους, την προετοιμασία εταιρικών και ατομικών φόρο, τον προϋπολογισμό και τη χρηματοδότηση και την επαγγελματική μεθόδους ελέγχου.

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Συντριπτική πλειοψηφία, οι μαθητές επισημαίνουν την ισχυρή αγορά εργασίας, που ανοίγει μέχρι τους με αυτό το είδος του βαθμού.Πράγματι, σύμφωνα με το αμερικανικό Γραφείο Στατιστικής της Εργασίας, τα χρηματοοικονομικά επαγγέλματα αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο από 10 τοις εκατό μέχρι το 2018.

Το κόστος της ΜΑ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική ποικίλλουν ανά όργανο και από την τοποθεσία. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με το σχολείο σας ενδιαφέρει άμεσα, προκειμένου να εντοπίσει την ακριβή πορεία και τα τέλη καταχωρίσεως.

Οι μαθητές που κερδίζουν αυτό το είδος του βαθμού συχνά πήγαινε για να γίνει εταιρική λογιστές, προσωπικό οικονομικό σχεδιασμό και αναλυτές επενδύσεων. Μπορούν επίσης να πάτε για να γίνουν ελεγκτές, αναλυτές του προϋπολογισμού, φορολογική προετοιμασία και ειδικούς σχεδιασμό και λογιστές. Λόγω της καλά-στρογγυλευμένη φύση αυτού του βαθμού προχωρημένο επίπεδο, οι απόφοιτοι βρίσκουν ότι έχουν τα προσόντα για ένα ευρύ φάσμα δημόσιων και ιδιωτικών θέσεων δημοσιονομικής διαχείρισης.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.Πολυάριθμες ευκαιρίες υπάρχουν επίσης να κερδίσουν αυτό το βαθμό σε απευθείας σύνδεση, η οποία είναι μια πρακτική επιλογή για τους επαγγελματίες που εργάζονται και φοιτητές μερικής φοίτησης. Για να ξεκινήσετε, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.