Keystone logo

37 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και Επικοινωνία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
  • Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και Επικοινωνία
Πεδία μελέτης
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (37)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και Επικοινωνία

    Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, το ίδιο κάνει και η ανθρώπινη επικοινωνία. Στην πραγματικότητα, από τον Ιανουάριο του 2014, περισσότερο από το 90 τοις εκατό των Αμερικανών ενηλίκων έχουν ένα κινητό τηλέφωνο. Περισσότερο από το 40 τοις εκατό ιδιοκτήτης ενός υπολογιστή tablet. Υπάρχουν τώρα πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook. Έτσι τι σημαίνουν όλα αυτά; Αυτό είναι ό, τι οι άνθρωποι να πάρει ένα Masters of Arts στην εργασία Επικοινωνίας, Μέσων και να καταλάβω κάθε μέρα. Μελετούν την επικοινωνία και τις αλληλεπιδράσεις στην κοινωνία, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας, της ανάλυσης και της θεωρίας της επικοινωνίας.

    Τι είναι ένα MA in Μέσων και Επικοινωνίας; Είναι ένα πτυχίο Master of Arts που προετοιμάζει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες, όπως η διαχείριση τηλεοπτικό σταθμό, δημόσιο υπάλληλο πληροφοριών, αναλυτής της έρευνας, ή ο διευθυντής του έργου με τις θεωρητικές και τα χέρια-για την παρακολούθηση μαθημάτων. Τυπικά πυρήνα μαθημάτων περιλαμβάνει τη δημοσιογραφία, τη γραφή των επιχειρήσεων, και προφορική ανακοίνωση. Συχνά, οι μαθητές επιλέγουν να επικεντρωθούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος.

    Οι μαθητές λαμβάνουν γενικά ένα MA in Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, επειδή θέλουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους και τους ρόλους διαχείρισης της γης. Θα μάθετε για τη θεωρία και ανάλυση, καθιστώντας τα καλύτερα σε εξηγώντας πολύπλοκες στατιστικές και τις έννοιες.

    Το κόστος του να πάρει ένα μεταπτυχιακό στην Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνιών εξαρτάται από το ποια ίδρυμα επιλέγει ο φοιτητής. Μπορεί επίσης να ποικίλλουν ανάλογα με τη διάρκεια του χρόνου που δαπανάται στο πρόγραμμα και την τοποθεσία των μαθημάτων.

    Οι άνθρωποι που λαμβάνουν ένα Master of Arts στην Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνιών πάρει γενικά τις θέσεις εργασίας σε τομείς όπως η δημοσιογραφία, την εμπορία ή την ενημέρωση του κοινού. Μπορούν να δει μιλώντας σε συνεντεύξεις Τύπου για τους δημάρχους, τη διδασκαλία ηθική δημοσιογραφία μαθήματα στα πανεπιστήμια, ή γραπτώς λεπτομερείς ιστορίες εφημερίδα σχετικά με αλλαγές στη νομοθεσία.Έχοντας ένα MA in Μέσων και Επικοινωνίας επιτρέπει μεγαλύτερες ευκαιρίες και τους ρόλους διαχείρισης σε πολλές διαφορετικές σταδιοδρομίες που απαιτούν την επικοινωνία με τις μάζες. Αυτό μπορεί να κυμανθεί από μια μεγάλη εταιρεία επικοινωνεί με τον Τύπο, με κυβερνητικούς αξιωματούχους υψηλόβαθμων προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοια για μια αλλαγή στη δημόσια πολιτική.

    Κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι φοιτητές επιλέγουν να κερδίσουν βαθμούς τους σε απευθείας σύνδεση. Online μαθήματα λειτουργούν πολύ καλά για τους πολυάσχολους ανθρώπους που χρειάζονται για να προγραμματίσουν την εκπαίδευσή τους γύρω από τις οικογένειές τους και σε άλλες θέσεις εργασίας.

    Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισαγωγής του στο σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.