Keystone logo

28 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Μελέτη των Φύλων
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (28)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων

    Masters of Arts βαθμούς είναι ανώτερα πτυχία στις ανθρωπιστικές επιστήμες, φιλελεύθερες τέχνες και κοινωνικές επιστήμες που χρειαστούν από ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Οι μαθητές που κατέχουν πτυχίο μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους από την εργασία προς ένα ΜΑ, η οποία μπορεί να είναι ένα πτυχίο τερματισμού ή ένα σκαλοπάτι στο δρόμο για την απόκτηση διδακτορικού τίτλου.

    Τι είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Σπουδές Φύλου; Η MA in Μελετών Κοινωνικού Φύλου επικεντρώνεται στις θεωρίες και τις πρακτικές της ισότητας των φύλων σε μια ποικιλία καταστάσεων. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ειδικεύονται σε φύλο και την εργασία, το φύλο και την πολιτική, ή το φύλο και τη λογοτεχνία. Τυπικά μαθήματα περιλαμβάνουν τη θεωρία και την πρακτική του φεμινισμού, της κοινωνικής αλλαγής, φεμινιστικές γενεαλογίες, τη δημόσια τάξη, και οι γυναίκες συγγραφείς. Μερικά προγράμματα διερευνήσει επίσης τα θέματα αυτά σε ένα διακρατικό και πολυπολιτισμικό πλαίσιο. Συναφείς τομείς της μελέτης περιλαμβάνονται σε πολλά προγράμματα είναι σεξουαλικότητας και της φυλής.

    Ένα μεταπτυχιακό πτυχίο σε μελέτες των δύο φύλων προσδίδει πολλές βασικές δεξιότητες πέρα ​​από την απλή αναγνώριση των κοινωνικών αδικιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με βάση την ανισότητα των δύο φύλων. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης σημαντικές δεξιότητες κριτικής σκέψης, της έρευνας και της επικοινωνίας, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές διαφορετικές σταδιοδρομίες σε διάφορους κλάδους.

    Το κόστος του ένα προηγμένο πτυχίο διαφέρει με βάση το θεσμικό όργανο, τη γεωγραφική θέση, και πολλούς άλλους παράγοντες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το σχολείο ή τα σχολεία στα οποία σκοπεύετε να εφαρμόσετε για να μάθετε τα δίδακτρα τους, προκειμένου να του προϋπολογισμού για τις σπουδές σας.

    Πολλοί απόφοιτοι με μεταπτυχιακό τίτλο σε Σπουδές Φύλου συνεχίσουν μεταπτυχιακές εργασίες τους για την απόκτηση σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό. Άλλα απόφοιτοι χρησιμοποιούν την εκπαίδευσή τους στην ανισότητα των φύλων να εργαστούν στην κυβέρνηση ή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να διευκολύνουν τις αλλαγές πολιτικής ή για να εργαστεί ως συνήγορος για τις γυναίκες, όπως για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή βιασμού.

    Υπάρχουν πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν προηγμένα προγράμματα σπουδών των δύο φύλων. Κάθε μία από αυτές θα έχουν μια μοναδική περιοχή του ενδιαφέροντος, και οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επιλέξουν το σχολείο που ταιριάζει με τους στόχους συγκέντρωσης και την καριέρα τους. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.