Keystone logo

59 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Σπουδές Ειρήνης και Συρράξεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Πολιτικές Επιστήμες
  • Σπουδές Ειρήνης και Συρράξεων
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (59)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Σπουδές Ειρήνης και Συρράξεων

    Master of Arts προγράμματα σε διαμεσολάβηση παρέχει μια ματιά σε εναλλακτικές μορφές επίλυσης διαφορών, σε συνδυασμό με την κατανόηση των υποκείμενων πρωτεύοντα ζητήματα. Ανάπτυξη, στίλβωση, και βάζοντας αποκτήσει δεξιότητες για τη χρήση στη θεωρία όσο και στην πράξη, επιτρέπει στους μαθητές να συνδεθούν με τις ευκαιρίες στην κοινότητά τους, στους χώρους εργασίας, και άλλους οργανισμούς στους οποίους μπορούν να αναζητήσουν την επίλυση των συγκρούσεων με ειρηνικά μέσα.

    Τι είναι ένα MA in Peace and Conflict Studies; Στο Master of Arts (MA) Peace and Conflict προγράμματος σπουδών, οι μαθητές μαθαίνουν για την προέλευση των συγκρούσεων και τον τρόπο επίλυσής τους εφαρμόζοντας την οικοδόμηση της ειρήνης δεξιότητες. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προετοιμασία τους αποφοίτους να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό ως υποστηρικτές της ειρηνικής κοινωνικής αλλαγής σημαίνει την παροχή άφθονης εναλλακτικές λύσεις για τη βία.Οι μαθητές διερευνήσει τις δυνατότητες για την οικοδόμηση ειρηνικών, μη βίαια κοινωνικά συστήματα, τις κοινωνίες και τις κοινότητες με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από την εμπλοκή με τη χάραξη πολιτικής.

    Οι μαθητές μελετούν και αναλύουν τις σύγχρονες συνθήκες σύγκρουσης και παράγουν συστάσεις πολιτικής για μια θετική επίλυση. Τα οφέλη περιλαμβάνουν διαπολιτισμικές δεξιότητες επικοινωνίας και την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη θεωρία της ειρήνης μέσα από πνευματικές και θρησκευτικές παραδόσεις, βιώσιμη οικονομία, και μη βίαια κοινωνικά κινήματα.

    Οι δαπάνες του προγράμματος ποικίλλει, και τα άτομα που σκοπεύουν να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στον τομέα αυτό ενθαρρύνονται να συγκρίνουν και να κάνουν διάκριση μεταξύ αυτών που ευθυγραμμιστεί άμεσα με την επαγγελματική και την προσωπική τους στόχους και εκείνους που είναι πιο γενικό. Σε εκείνο το σημείο, λαμβάνοντας υπόψη ένα πρόγραμμα που είναι πλήρως online ή πανεπιστημιούπολη με βάση απλοποιείται.

    Η ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων σε τεχνικές επίλυσης συγκρούσεων βοηθά τους μαθητές στο μετασχηματισμό της σύγκρουσης μέσω της διαμεσολάβησης, ακτιβισμός, πολιτικών και άλλων δραστηριοτήτων οικοδόμησης της ειρήνης. Οι μαθητές μπορούν να περιμένουν να δουν μυριάδες προοπτικές απασχόλησης στους τομείς κερδοσκοπικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική εργασία, τη δημοσιογραφία, την εξωτερική πολιτική και δημόσια υπηρεσία.

    &nbsp

    Μια διεπιστημονική προσέγγιση μπορεί να ληφθεί από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο συνδέει την πρακτική και την έρευνα με τη θεωρία και την κριτική ανάλυση. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας το μοναδικό και παγκόσμια εμπειρία στην εξίσωση της εκπαίδευσης. Αποφασίζει να κάνει τη διαφορά στην καριέρα σας, χρησιμοποιώντας την εκπαίδευσή σας ως μια δύναμη για την θετική αλλαγή περιλαμβάνει την εύρεση το καλύτερο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισαγωγής του στο σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.