Keystone logo

25 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Σπουδές Καλών Τεχνών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Καλλιτεχνικές Σπουδές
  • Καλές Τέχνες
  • Σπουδές Καλών Τεχνών
Πεδία μελέτης
  • Καλλιτεχνικές Σπουδές (25)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Σπουδές Καλών Τεχνών

    Μετά την ολοκλήρωση κολέγιο, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ζητήσουν ακόμη την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τη μορφή ενός πτυχίο Master of Arts. Ένα μεταπτυχιακό μπορεί να χαρακτηριστεί αποφοίτους για μια σειρά από υψηλού επιπέδου ευκαιρίες σταδιοδρομίας, καθώς και την παροχή τους με ένα ισχυρό θεμέλιο της εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα των σπουδών τους.

    Τι είναι το MA in Fine Arts Studies; Αυτό το ακαδημαϊκό πεδίο ειδικεύεται στις διάφορες τρόπους για την αξιολόγηση και τη συζήτηση τέχνης. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να διατυπώσουν τις απόψεις τους σε αυτό τον τομέα, και έτσι μαθημάτων τείνει να τονίσει τις ομάδες συζήτησης. Μερικά προγράμματα περιλαμβάνουν μια μελέτη της μουσικής για το βαθμό, ενώ άλλοι εστιάζουν αποκλειστικά στις εικαστικές τέχνες. Σε κάθε περίπτωση, οι μαθητές λαμβάνουν γενικά μαθήματα θεωρίας της τέχνης, τεχνοκριτικός και την ιστορία της τέχνης.

    Ένα σημαντικό προσωπικό όφελος από αυτό το μονοπάτι της μελέτης είναι ότι μπορεί να επιτρέψει στους πτυχιούχους μια καλύτερη εκτίμηση για τις καλές τέχνες.Με τα εργαλεία που χρειάζονται για να συζητήσουν και κριτική τέχνης, οι απόφοιτοι μπορούν να αρχίσουν να διαμορφώνουν μια καλύτερη αίσθηση των δικών τους γούστο και τις προτιμήσεις.

    Κάθε MA in Fine Arts μελέτες αυτές θα περιλαμβάνουν διάφορες δαπάνες, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής και διδάκτρων. Ελάτε σε επαφή με κάθε σχολείο άμεσα για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις δαπάνες αυτές.

    Η MA in Fine Arts Studies μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε μια σειρά της σταδιοδρομίας. Ένα μάτι για την τέχνη μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα εμπορεύσιμα ταλέντο, όταν πρόκειται για μουσεία τέχνης και γκαλερί, στην οποία οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν εργασία ως κριτικοί τέχνης, επιμελητές μουσείων τέχνης, συλλέκτες και διευθυντές γκαλερί. Μια άλλη επιλογή για τους φοιτητές που θα παραμείνουν μάλλον στη σφαίρα της ακαδημαϊκής μελέτης των Καλών Τεχνών είναι να αποκτήσουν διαπιστευτήρια διδασκαλία και να γίνουν δάσκαλοι ή καθηγητές.

    Αν θέλετε να ισχύουν για ένα μεταπτυχιακό στο πρόγραμμα Καλών Τεχνών Σπουδών, το πρώτο βήμα είναι η στένωση λίστα των επιλογών σας σε αυτά τα σχολεία που ταιριάζουν καλύτερα τα συμφέροντα και τις ανάγκες σας.Εύχρηστη βάση δεδομένων μας μπορεί να σας βοηθήσει να το πράξουν. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.