Keystone logo

18 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διδασκαλία Γλωσσών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Παιδαγωγία
  • Διδασκαλία
  • Διδασκαλία Γλωσσών
Πεδία μελέτης
  • Παιδαγωγία (18)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Διδασκαλία Γλωσσών

    Μετά την αποφοίτησή τους με πτυχίο πανεπιστημίου, πολλοί φοιτητές επιδιώκουν μεταπτυχιακό μεταπτυχιακό δίπλωμα. Αυτό γενικά απαιτεί ένα έως δύο έτη σπουδών. Ένα Master of Arts μπορεί να απονεμηθεί σε οποιοδήποτε από τα σημαντικότερα ακαδημαϊκά θέματα.

    Τι είναι το MA στη διδασκαλία γλωσσών; Ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας μεταπτυχιακών σπουδών, η διδασκαλία γλωσσών είναι η διδασκαλία μιας ξένης ή άλλως άγνωστης μεθόδου επικοινωνίας με τους μαθητές. Η παγκοσμιοποίηση έχει καταστήσει την επικοινωνία ρευστών ζωτικής σημασίας για τις διεθνείς επιχειρήσεις και την πολιτική. Τα αγγλικά έχουν γίνει το lingua franca για πολλές βιομηχανίες όπως οι αεροπορικές εταιρείες και η εκπαίδευση. Επιπλέον, οι περισσότεροι χρήστες της νοηματικής γλώσσας δεν μπορούν να επικοινωνήσουν χωρίς αυτό, καθιστώντας τους διερμηνείς απαραίτητους για τη σύνδεση με άλλους. Εκείνοι που έχουν την ικανότητα να διδάσκουν σε αυτούς τους τομείς είναι απαραίτητοι σε πολλές βιομηχανίες.

    Μια MA στη Διδασκαλία Γλωσσών αναπτύσσει την επικοινωνία, μια ζωτική δεξιότητα τόσο εντός όσο και εκτός της καριέρας σας. Επίσης, τυπικά μαθαίνετε χρήσιμες μεθόδους διδασκαλίας και σχεδιασμό σχεδίων μαθήματος σε αυτά τα προγράμματα.

    Ο καλύτερος τρόπος για να καθορίσετε το κόστος μιας ΜΔ στη Διδασκαλία Γλωσσών είναι να αποφασίσετε ποιο είδος προγράμματος επιθυμείτε να σπουδάσετε και να επικοινωνήσετε άμεσα με το σχολείο. Προσιτά προγράμματα μπορεί να περιλαμβάνουν online μαθήματα ή να ζουν στο σπίτι. Μην ξεχνάτε ζητήματα όπως το κόστος μετακίνησης κατά το σχεδιασμό.

    Ένα Master of Arts στη Διδασκαλία Γλωσσών κάνει τις εργασίες διδασκαλίας την πιο λογική σας επιδίωξη. Οι δάσκαλοι με προχωρημένα προσόντα για διδασκαλία στην αγγλική γλώσσα έχουν γίνει σε ζήτηση σε μη αγγλόφωνες χώρες. Ακόμη και στις αγγλόφωνες χώρες, μπορείτε γενικά να βρείτε εργασία που διδάσκει αγγλικά στους μετανάστες. Μπορεί επίσης να έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε ως διερμηνέας ή ερευνητής μεθόδων διδασκαλίας.

    Μπορείτε να βρείτε προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών σε ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Ανάλογα με το πανεπιστήμιο, μπορεί να έχετε την επιλογή να σπουδάσετε στο διαδίκτυο ή με μερική απασχόληση. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.