Keystone logo

5 Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Συγγραφή Θεατρικών Έργων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Ερμηνευτικές Τέχνες
  • Θεατρικές σπουδές
  • Συγγραφή Θεατρικών Έργων
Πεδία μελέτης
  • Ερμηνευτικές Τέχνες (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Προγράμματα σε Συγγραφή Θεατρικών Έργων

    Ένα πτυχίο Master of Arts είναι ένα μάθημα μελέτης που σας επιτρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους ειδικούς τομείς που ενδιαφέρουν τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις τέχνες. Χρειάζεται συνήθως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί το πτυχίο. Μπορείτε να αποκτήσετε δεξιότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν στη μελλοντική καριέρα σας ή μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας με ένα διδακτορικό δίπλωμα.

    Μπορείτε να ρωτήσετε: "Ποια είναι η MA στο Playwriting;" Αυτός ο βαθμός προωθεί και ενθαρρύνει τη μελέτη και ανάλυση των έργων σε όλη την ιστορία, με τον τελικό στόχο να δημιουργήσετε τα δικά σας σενάρια. Τα μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν θέματα όπως η δραματουργία, η δημιουργική συνεργασία, η ιστορία του θεάτρου και η συγγραφή για συγκεκριμένα ακροατήρια. Μπορούν να προσφερθούν σεμινάρια και εργαστήρια που προβλέπουν την ανάπτυξη νέων έργων σκηνής. Ο βαθμός συνήθως ολοκληρώνεται με αξιολόγηση χαρτοφυλακίου χαρτοφυλακίου.

    Η απόκτηση ενός τίτλου σπουδών στο Playwriting μπορεί να σας διδάξει πώς να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να τις καταγράψετε αποτελεσματικά. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε δημιουργικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και την ικανότητα να αναλύετε γρήγορα καταστάσεις, οι οποίες είναι χρήσιμες δεξιότητες για να εργάζεστε σε οποιοδήποτε επάγγελμα.

    Η παρακολούθηση του σχολείου στο διαδίκτυο ή μερικής απασχόλησης, ή η λήψη επιπλέον πιστωτικών μονάδων ή η πραγματοποίηση σπουδών στο εξωτερικό, μπορούν να επηρεάσουν το κόστος μιας Μ.Α. στην αναπαραγωγή. Κάθε σχολείο έχει δικά του υποχρεωτικά δίδακτρα και αμοιβές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τις επιλογές σας και να βρείτε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

    Με ένα MA στο Playwriting, ίσως να γίνετε επιτυχημένος θεατρικός συγγραφέας, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό μονοπάτι σταδιοδρομίας σας. Άλλες σταδιοδρομίες περιλαμβάνουν προγραμματιστές σεναρίων για την τηλεόραση, δραματουργό, δάσκαλο, συντάκτη, παραγωγό, δρομέα και διευθυντή. Ορισμένοι θεατρικοί συγγραφείς εκπροσωπούνται σε άλλα επαγγέλματα γραφής και γίνονται συγγραφείς, δημοσιογράφοι ή ποιητές. Το Playwriting μπορεί να αποτελέσει την πόρτα σε μια μεγάλη ποικιλία δημιουργικών σταδιοδρομιών.

    Η εύρεση του σωστού πανεπιστημίου ή κολέγιο για το Master of Arts σας στο Playwriting μπορεί να είναι συναρπαστικό. Να είστε βέβαιος να εξετάσει τα τοπικά σχολεία, σχολεία στο εξωτερικό, και σε απευθείας σύνδεση πτυχία. Ο καθένας έχει τα δικά του οφέλη. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.