Keystone logo

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Αναπαραγωγική Ιατρική
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (0)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Γενετική 2024

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Γενετική

Εκείνοι που επιδιώκουν μια πιο εμπεριστατωμένη εκπαίδευση στον τομέα τους μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο είναι το πρώτο πτυχίο που μπορούν να αποκτήσουν οι σπουδαστές. Το πρόγραμμα του πλοιάρχου συνήθως διαρκεί δύο ή περισσότερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και περιλαμβάνει πιο έντονη έρευνα και μελέτη από τα προπτυχιακά προγράμματα.

Τι είναι ο Δάσκαλος στη Γενετική; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκει μελετητές για τις παγκόσμιες γενετικές ανησυχίες και τους προετοιμάζει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που συχνά παρουσιάζουν τέτοια θέματα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω διαλέξεων σε κυτταρικές τεχνικές, κυτταρική σηματοδότηση, νευροβιολογία, ανοσολογία, γενετική τοξικολογία και πολλά άλλα. Κάθε τάξη προσφέρει έμπειρους μελετητές ένα ισχυρότερο θεωρητικό πλαίσιο που απαιτείται για να εκτελούνται ικανοποιητικά μέσα σε προχωρημένες επιστημονικές σταδιοδρομίες.

Κατά τη διάρκεια των απαιτούμενων μαθημάτων, οι φοιτητές αναμένεται να κατακτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες όπως η οργάνωση δεδομένων, σύμφωνα με τις επιστημονικές διαδικασίες και να ασχοληθούν με τη σύγχρονη έρευνα και την ιατρική τεχνολογία. Ενώ οι τελευταίες δύο από αυτές έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους εκπαιδευόμενους για μια καριέρα στον τομέα, η οργάνωση δεδομένων μπορεί να βοηθήσει στην καθημερινή εκτέλεση καθηκόντων όπως ο προϋπολογισμός.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, τα ενδιαφερόμενα άτομα θα πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν δεσμευτούν σε ένα συγκεκριμένο σχολείο. Τα δίδακτρα ποικίλλουν ευρέως μεταξύ διαφορετικών ιδρυμάτων και χωρών υποδοχής και ενδέχεται να είναι μικρότερες ή μεγαλύτερες ανάλογα με τη θέση που επιλέγει ένας υποψήφιος φοιτητής.

Ένα πράγμα που ενδιαφέρονται τα ενδιαφερόμενα μέρη για την επιλογή ενός προγράμματος σπουδών είναι πώς θα επηρεάσει την επιλογή των μελλοντικών σταδιοδρομιών τους. Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη γενετική παρέχει μια μάλλον εξειδικευμένη εκπαίδευση, αλλά ακόμη και έτσι, οι απόφοιτοι μπορούν να περιμένουν να βρουν έναν μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας που τους έχουν στη διάθεσή τους μόλις ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους. Ο κλινικός ερευνητικός συνεργάτης, ο επιστήμονας της υγειονομικής περίθαλψης, ο δημιουργός φυτών και ο επιστήμονας της ιατρικής έρευνας είναι μερικές από τις θέσεις που συνδέονται στενότερα με το πτυχίο, ενώ άλλες θέσεις εργασίας όπως ο εκπαιδευτικός κολλεγίων, ο εκπρόσωπος ιατρικών πωλήσεων και ο τεχνικός εργαστηρίου εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες που συχνά διδάσκονται σε όλο το πρόγραμμα.

Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα μπορεί να είναι μια ιδανική επιλογή για τους μαθητές με απασχολημένα προγράμματα, αλλά εκείνοι που ψάχνουν κάτι κάτι πιο παραδοσιακό μπορούν να επωφεληθούν από την επιδίωξη των προσωπικών ή και διεθνών τάξεων. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.