143 Διατροφικές Επιστήμες programs found
Φίλτρα
- Μεταπτυχιακό
- Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
- Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
- Υγειονομική Περίθαλψη
- Διατροφικές Επιστήμες
- Διατροφικές Επιστήμες
143 Διατροφικές Επιστήμες programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
University of Turku
Πρόγραμμα Μάστερ στην Ανάπτυξη Τροφίμων
- Turku, Φινλανδία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ανάπτυξη Τροφίμων σας παρέχει την αρμοδιότητα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην έρευνα και την ανάπτυξη στη βιομηχανία τροφίμων και στον ακαδημαϊκό κόσμο.
Προτεινόμενα
Manchester Metropolitan University
MSc στην Επιστήμη των Τροφίμων και την Καινοτομία
- Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Μέσα από αυτό το μάθημα, θα εξερευνήσετε την παραγωγή τροφίμων του 21ου αιώνα και θα αναπτύξετε την κατανόησή σας για το πώς οι βιοχημικές ιδιότητες των συστατικών των τροφίμων επηρεάζουν τη γεύση και την αίσθηση των τροφίμων και πώς επηρεάζουν τη διατροφή και την υγεία. Θα διερευνήσετε την αισθητηριακή αξιολόγηση, τη νομοθεσία για τα τρόφιμα και πώς οι παγκόσμιες τάσεις στο εμπόριο, τη ρύθμιση και την πολιτική επηρεάζουν τη βιωσιμότητα και τον ευρύτερο αντίκτυπο της τροφικής αλυσίδας. Θα λάβετε επίσης υπόψη θέματα όπως η σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και ανάλυσης, τα λειτουργικά τρόφιμα και η νομοθεσία για την επισήμανση και πώς να διασφαλίσετε ότι τα τρόφιμα είναι θρεπτικά και ασφαλή για κατανάλωση. τεχνικές δεξιότητες είναι ζωτικής σημασίας για τη βιομηχανία τροφίμων και αποτελούν σημαντικό μέρος αυτού του μαθήματος. Στα ειδικά εργαστήρια τεχνολογίας τροφίμων και βιοχημείας μας, θα έχετε πρακτικές συνεδρίες σε τομείς παραγωγής τροφίμων, αξιολογώντας τις αισθητηριακές ιδιότητες των τροφίμων, τη μικροβιολογική ποιότητα και τη χημική και φυσική ανάλυση των τροφίμων.
Προτεινόμενα
Politecnico di Milano
MSc in Food Engineering
- Milan, Ιταλία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Food Engineering aims at developing a new food industry culture and at training master degree-level students who are able to solve problems and to innovate the value chain of the food and beverage industry.
Προτεινόμενα
University of Helsinki
Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Τροφίμων
- Helsinki, Φινλανδία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Φινλανδικός, Σουηδικά
Τι τρώνε τώρα; Τι είναι πίσω από την καλή γεύση του φαγητού; Πρώτες ύλες? Τεχνολογίες επεξεργασίας; Πώς να βελτιώσουμε την υγιεινή, την ασφάλεια, την οικολογία και την ηθική των τροφίμων και της επεξεργασίας τροφίμων; Αν αυτό συμβαίνει για εσάς, απευθυνθείτε στο University of Helsinki στο Πρόγραμμα Μάστερ στις Επιστήμες Τροφίμων.
Προτεινόμενα
Universidad de Murcia
Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διατροφή, την τεχνολογία και την ασφάλεια των τροφίμων
- Murcia, Ισπανία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά
Το Master στη Διατροφή, την Τεχνολογία και την Ασφάλεια των Τροφίμων έχει ως στόχο να παρέχει προηγμένη και πολυεπιστημονική επιστημονική κατάρτιση στον τομέα της Ανθρώπινης Διατροφής, της Τεχνολογίας των Τροφίμων και της Ασφάλειας των Τροφίμων προκειμένου να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν δράση για τη βελτίωση της ποιότητας των θεμάτων. τα ακατέργαστα και τελικά προϊόντα διατροφής, επιδιώκοντας πάντα την ανάπτυξη ενός συστήματος παραγωγής και διανομής για ασφαλή τρόφιμα, κατάλληλα για τη διατροφή και ελκυστικά για τον καταναλωτή.
Προτεινόμενα
POLI.design
Master in Design for Food
- Milan, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Εκπαιδεύστε καινοτόμους και βιώσιμους σχεδιαστές υπηρεσιών προϊόντων μέσω μιας πειραματικής προσέγγισης που συνδυάζει το σχεδιασμό, τη θεωρία, τη στρατηγική και τη μάθηση.
Προτεινόμενα
University of Sussex
Μεταπτυχιακό στα Τρόφιμα και Ανάπτυξη
- Brighton, Ηνωμένο Βασίλειο
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το φαγητό είναι ένα οριζόντιο αναπτυξιακό ζήτημα που αφορά την πείνα, την επισιτιστική ανασφάλεια, τον υποσιτισμό, τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, την πολιτική εξουσίας, την κοινωνική δικαιοσύνη και την πολιτιστική ταυτότητα. Πρόκειται για το παγκόσμιο και το τοπικό, και τις σκληρές ανταλλαγές που έχει επιφέρει η εποχή της παγκοσμιοποίησης. Αυτό το μεταπτυχιακό βασίζεται στην ευρεία τεχνογνωσία του διδακτικού προσωπικού τόσο στο IDS όσο και στο School of Global Studies στο Sussex (όπου θα βασιστείτε).
Προτεινόμενα
Queen's University Belfast
MSc Advanced Food Safety
- Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το MSc in Advanced Food Safety είναι προσαρμοσμένο σε φοιτητές που επιδιώκουν να αναπτύξουν μια σταδιοδρομία στη βιομηχανία αγροδιατροφής και σε συναφείς τομείς και προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν από έναν παγκόσμιο ηγέτη στους τομείς της ασφάλειας των τροφίμων και της ασφάλειας των τροφίμων Το
Προτεινόμενα
Aarhus University
MSc στη Μοριακή Διατροφή και Τεχνολογία Τροφίμων
- Aarhus, Δανία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Με το ΠΜΣ στη Μοριακή Διατροφή και Τεχνολογία Τροφίμων, μπορείτε να αποκτήσετε τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη θρεπτικών τροφίμων - τροφίμων σχεδιασμένων να μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών του τρόπου ζωής, όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, οι αλλεργίες και ο καρκίνος. Όπως μας υπενθυμίζουν καθημερινά τα μέσα ενημέρωσης, είμαστε αυτό που τρώμε.
Προτεινόμενα
The Hebrew University of Jerusalem
Master of Science στη Βιοχημεία, την Επιστήμη των Τροφίμων και τη Διατροφή
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Οι απόφοιτοι λαμβάνουν μεταπτυχιακό στις Διατροφικές Επιστήμες. Οι μαθητές μπορούν να γράψουν τη διατριβή τους στον τομέα της βιοχημείας, της επιστήμης τροφίμων και της διατροφής. Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν 24 μονάδες για το κομμάτι της διατριβής και 40 μονάδες για το κομμάτι της μη διατριβής, εκ των οποίων τουλάχιστον 10 και 18 μονάδες (αντίστοιχα) προέρχονται από την κλειστή λίστα των μαθημάτων επιλογής που προσφέρονται από το πρόγραμμα διδασκαλίας.
Προτεινόμενα
Scuola Politecnica di Design SPD
Master of Arts στο Food Design and Innovation
- Milan, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
16 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Food Design στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές να γίνουν επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων και όλων των σχετικών τομέων και να συνδυάσουν τις δεξιότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας με την ευαισθησία και την ικανότητα διαχείρισης μεθόδων σχεδίασης.
Προτεινόμενα
Technion International
MSc στη Βιοτεχνολογία και τη Μηχανική Τροφίμων
- Haifa, Ισραήλ
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Η Σχολή Βιοτεχνολογίας και Μηχανικής Τροφίμων προσφέρει ένα κομμάτι σπουδών στη Βιοτεχνολογία και τη Μηχανική Τροφίμων.
Προτεινόμενα
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Master στην τεχνολογία τροφίμων
- Olsztyn, Πολωνία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
3 εξάμηνα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Η Σχολή Επιστήμης Τροφίμων του UWM στο Olsztyn, σε συνεργασία με τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Διαδικασιών του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Όφενμπουργκ, προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πλήρους απασχόλησης, 3 εξάμηνα, μεταπτυχιακές σπουδές δεύτερου πτυχίου στο η τεχνολογία τροφίμων και η ανθρώπινη διατροφή, στον τομέα της μηχανικής τροφίμων.
Προτεινόμενα
EIT Food
Master στα Συστήματα Τροφίμων
- Warsaw, Πολωνία
- Stuttgart, Γερμανία + 4 more
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
4 εξάμηνα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα Master in Food Systems αναπτύσσει κορυφαία ταλέντα για τον τομέα των τροφίμων, εκπαιδεύοντας τους ηγέτες του μέλλοντος. Διοργανωμένο από κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα και βιομηχανικούς εταίρους από όλο το δίκτυο συνεργατών μας, αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να σας προετοιμάσει να οδηγήσετε σε έναν μελλοντικό μετασχηματισμό του συστήματος τροφίμων και να αυξήσετε την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών για τις οποίες επιλέξατε να εργαστείτε.
Προτεινόμενα
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
MSc in Advanced Food Safety
- Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το MSc in Advanced Food Safety είναι προσαρμοσμένο σε φοιτητές που επιδιώκουν να αναπτύξουν μια σταδιοδρομία στη βιομηχανία αγροδιατροφής και σε συναφείς τομείς και προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν από έναν παγκόσμιο ηγέτη στην ασφάλεια των τροφίμων και την ασφάλεια των τροφίμων.
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλής τύπος εκπαίδευσης
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Δείτε λιγότερα
Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες
Υπάρχει μια επαγγελματική ιδίωμα που περιγράφει τη φύση της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων: μελετώντας τα τρόφιμα «από το χωράφι έως το τραπέζι". Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων μελέτες πράγματι όλες τις πτυχές των τροφίμων, από τη συγκομιδή και την παραγωγή για το μαγείρεμα και την κατανάλωση.
Ο τομέας των Τροφίμων Επιστημών έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, και σήμερα Επιστήμης Τροφίμων είναι μια ιδιαίτερα διεπιστημονική εφαρμοσμένη επιστήμη που χρησιμοποιεί τα επιτεύγματα των διαφόρων τομέων, όπως η χημική μηχανική, η μικροβιολογία, η βιοχημεία και πολλοί άλλοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον σημαντικό αριθμό των υπο-ειδικοτήτων ότι αυτό το πεδίο της επιστήμης περιλαμβάνει. Μερικά από τα πιο συναρπαστικά και προηγμένες υπο-ειδικοτήτων της Επιστήμης Τροφίμων είναι η χημεία τροφίμων και την ανάλυση, τη συντήρηση των τροφίμων και της συσκευασίας, της τεχνολογίας τροφίμων και πολλοί άλλοι. Όλες αυτές οι μελέτες προσπαθούν να αυξήσουν την ποιότητα των τροφίμων. Ταυτόχρονα, παρέχουν πληροφορίες για την ασφάλεια και τους τρόπους για την παραγωγή τροφίμων που πληρούν τις απαιτήσεις του υπερπληθυσμού και υπερδιέγερση σύγχρονο κόσμο. Επιστήμη των τροφίμων δεν είναι μόνο για το μαγείρεμα, είναι επίσης δύσκολο για κάποια επιστημονική έρευνα, η πραγματική πρόκληση και αινίγματα διαλεύκανσης.
Αρχίσει να ψάχνει για το μέλλον μεταπτυχιακό σας σε τρόφιμα Επιστημών αμέσως! Μην διστάσετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ειδικά προγράμματα Master in Food Επιστημών κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.