5 Διαχείριση Εστιατορίου programs found
Φίλτρα
- Μεταπτυχιακό
- Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
- Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
- Διαχείριση Εστιατορίου
5 Διαχείριση Εστιατορίου programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Master στις Μαγειρικές Τέχνες, την Καινοτομία και τη Διαχείριση Κουζίνας
- Barcelona, Ισπανία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
8 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ισπανικά
Ο Δάσκαλος που χρειάζεστε για να γίνετε ένας διάσημος σεφ! Εξειδικευτείτε και αναπτύξτε επαγγελματικά με το Master in Culinary Arts, Innovation and Kitchen Management στο EUHT StPOL Barcelona.
Προτεινόμενα
OSTELEA | Distancia
Εκτελεστικό μάστερ στη διαχείριση ξενοδοχείων, εταιρείες τροφοδοσίας και φαγητό και ποτό
- Madrid, Ισπανία
- Barcelona, Ισπανία + 1 more
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Ο τουριστικός τομέας βιώνει μια εποχή βαθιάς αλλαγής, με τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης, του κατακερματισμού και της ανταγωνιστικότητας. Σε αυτό το περιβάλλον, μία από τις αγορές που έχει το μεγαλύτερο βάρος είναι η ξενοδοχειακή βιομηχανία.
Προτεινόμενα
University of Pretoria - Faculty of Natural and Agricultural Sciences
MConSci (Food Management)
- Pretoria, Νότια Αφρική
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προτεινόμενα
Barcelona Culinary HUB
Master in Food & Beverage and Brand Restoration
- L'Hospitalet de Llobregat, Ισπανία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
10 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά
Το Master in Food & Beverage and Brand Restoration, στο ευρύτερο εύρος του, επιδιώκει πάντα να επηρεάσει θετικά τις ζωές των πελατών του μέσω νέων προτάσεων για την παραγωγή και εξυπηρέτηση υπεύθυνων, βιώσιμων, ποιοτικών και κερδοφόρων τροφίμων και ποτών. Για να επιτευχθεί αυτό, δεν είναι μόνο απαραίτητο να γνωρίζουμε όλες τις πτυχές που περιλαμβάνουν την επιχείρηση και την προσαρμογή της στο περιβάλλον, αλλά και τις τάσεις και τις διαδικασίες της που, μέσω του καθορισμού μιας σαφούς και υπεύθυνης επιχειρηματικής στρατηγικής, επιτρέπουν τις ανάγκες να αντιμετωπιστεί κάτω από ένα πρίσμα ευθύνης, βιωσιμότητας, καινοτομίας και διαφοροποίησης σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Προτεινόμενα
Barcelona Culinary HUB
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διοίκηση Εστιατορίου
- L'Hospitalet de Llobregat, Ισπανία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων στοχεύει στην εκπαίδευση επαγγελματιών σε δεξιότητες ηγεσίας, διαχείρισης και διαχείρισης έργων στον τομέα των εστιατορίων. Προσφέρει ισχυρή γνώση στην εφαρμογή νέων και μελλοντικών γραμμών επιχειρήσεων εστιατορίων και πώς να εφευρίσκετε εκ νέου παραδοσιακά μοντέλα με καινοτόμες γαστρονομικές προτάσεις ή/και εκθαμβωτικές επιχειρηματικές ιδέες. Από την άλλη πλευρά, διδάσκει το στρατηγικό και λειτουργικό όραμα αυτού του τύπου επιχειρήσεων και προσφέρει γνώση των νέων τεχνολογιών που εφαρμόζονται στην αποκατάσταση.
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλής τύπος εκπαίδευσης
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών Διαχείριση Εστιατορίου
βαθμό του πλοιάρχου έχει κερδίσει μόνο αφού πρώτα ολοκληρώσει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, συνήθως πτυχίο. Επιλέγοντας να συνεχίσετε τη μελέτη σας ωφελεί την καριέρα σας, παρέχοντας σας με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να μεταβείτε σε προηγμένες θέσεις.
Τι είναι το Master στη Διοίκηση Restaurant; Οι φοιτητές που επιλέγουν να σπουδάσουν διαχείριση εστιατόριο εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για να λειτουργήσει ένα εστιατόριο ή εστιατόριο. Μαθήματα συχνά επικεντρώνονται στην επιχειρηματική στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της επιχειρηματικότητας και την εμπορία, τα τρόφιμα προπαρασκευαστικές έννοιες, την αποχέτευση, και διαχειριστικές καθώς και διοικητικές ικανότητες. Είναι επίσης κοινό για τους μαθητές να μάθουν διαπροσωπικές δεξιότητες επικοινωνίας για την αλληλεπίδραση με τους πελάτες.
Ο πρωταρχικός τρόπος φοιτητές να επωφεληθούν από την απόκτηση ενός Master στη Διοίκηση εστιατόριο είναι αποκτώντας εξειδικευμένες δεξιότητες για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.Κρατώντας ένα μεταπτυχιακό ισοδυναμεί συχνά ένα υψηλότερο μισθό, και τα κεκτημένα δεξιότητες διαχείρισης και επικοινωνίας εφαρμόζονται σε σχεδόν οποιαδήποτε θέση.
Το κόστος των διδάκτρων και άλλων τελών ποικίλλει αρκετά. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, όπως το συγκεκριμένο σχολείο, το πρόγραμμα, τη διάρκεια της μελέτης, ιδιότητα του φοιτητή, και τη χώρα, που καθορίζουν τις δαπάνες σας. Πριν από την εγγραφή, είναι συνετό να κάνει ενδελεχή έρευνα και να καταλάβω ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για σας.
Ενώ οι σταδιοδρομίες που είναι δυνατόν να επιτευχθούν με Master στη Διοίκηση εστιατόριο είναι πολύ συγκεκριμένες, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή σας. Είναι πιο κοινό να ακολουθήσει μια διευθυντική ή ηγετική θέση σε μια υπάρχουσα επιχείρηση, όπως διευθυντής του εστιατορίου, διευθυντής εστίασης, ειδικός φιλοξενία των τροφίμων, ή αναλυτής μάρκετινγκ. Άλλοι επιλέγουν να γίνουν επιχειρηματίες και να ανοίξει και να λειτουργήσει το δικό τους εστιατόριο. Είναι επίσης δυνατό να εισέλθουν στον τομέα της διαβούλευσης και να προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές σε άλλους ιδιοκτήτες ή τους φορείς εκμετάλλευσης.
Να συνεχίσουν την εκπαίδευσή σας, βρείτε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.