Keystone logo

27 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
  • Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (27)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών

βαθμό του πλοιάρχου πρόκειται να κερδίσει μετά την ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού προγράμματος. Με την εγγραφή σας, μπορείτε να συνεχίσουν την εκπαίδευσή σας και να προετοιμαστούν για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα. προγράμματα Μάστερ παρέχει στους φοιτητές με μια πιο σε βάθος κατανόηση του τομέα τους και μαεστρία πάνω από τις δεξιότητές τους.

Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Διαχείρισης; Με τη μελέτη των τροφίμων και τη διαχείριση των ποτών, οι μαθητές προετοιμάζονται για μια καριέρα στον τομέα της διαχείρισης εστιατόριο και λειτουργία. Μαθήματα συμμετοχή των επιχειρήσεων πρώτης ανάγκης, όπως η λογιστική, τον προϋπολογισμό, των πόρων και τη διαχείριση του χρόνου, και το μάρκετινγκ. Στα τρόφιμα και τη διαχείριση ποτών συγκεκριμένα, υπάρχει μια μεγαλύτερη εστίαση σε επικοινωνία με τους πελάτες και τις ειδικές προκλήσεις που έρχονται με τη λειτουργία μιας εστιατόριο. Λιγότερο συχνά, οι μαθητές σε αυτόν τον τομέα μπορεί να μελετήσει την υγεία, την ασφάλεια και την υγιεινή.

Οι μαθητές που κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό θα είναι σε θέση να εισέλθουν πιο προηγμένες θέσεις και να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από ό, τι άλλο είναι δυνατόν. Οι μαθητές είναι επίσης μοναδικά διατεθειμένοι να γίνουν επιχειρηματίες και να διαχειρίζονται ή εκμεταλλεύονται δικά τους εστιατόρια.

Το δίδακτρα για την εγγραφή στο πρόγραμμα ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση τροφίμων και ποτών ποικίλλει ανάλογα με το σχολείο και το πρόγραμμα που επιλέξατε. Η χώρα και η διάρκεια της μελέτης θα επηρεάσουν επίσης το κόστος. Πριν επιλέξετε ένα πρόγραμμα, να είστε βέβαιος να ερευνήσει όλες τις επιλογές σας προσεκτικά.

Η πιο συνηθισμένη καριέρα ότι οι απόφοιτοι των τροφίμων και τη διαχείριση των ποτών μπορεί να ακολουθήσει είναι στον τομέα της διαχείρισης και της διοίκησης εστιατόριο. Οι θέσεις αυτές περιλαμβάνουν φορέα, διευθυντής βάρδιας, διευθυντής μάρκετινγκ, διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών, και ο διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού. Αν και είναι λιγότερο συχνές, είναι επίσης δυνατό να εισέλθουν σταδιοδρομίες στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας, όπως επιθεωρητής υγείας ή διαβούλευση υγιεινής.Εάν επιλέξετε αυτή την εστίαση, μπορείτε επίσης να εργαστείτε στη δημιουργία πολιτικής.

Αν σας ενδιαφέρει να λειτουργεί ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων, να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης τροφίμων και ποτών. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.