27 Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών programs found
Φίλτρα
- Μεταπτυχιακό
- Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
- Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
- Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
27 Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
ESCP Business School - Turin Campus
MSc in International Food & Beverage Management
- Turin, Ιταλία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
15 μήνες
Ανάμεικτο
Αγγλικά
Προτεινόμενα
Kedge Business School
MSc in MVS - Διαχείριση κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών
- Bordeaux, Γαλλία
- Paris, Γαλλία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά αποτελούν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικοσύστημα, μια κατακερματισμένη βιομηχανία, ένα πολύπλοκο αλλά συναρπαστικό. Για να κατανοήσετε το προϊόν και την αγορά, είναι απαραίτητο να έχετε σταθερές τεχνικές βάσεις, αλλά και να είστε σε θέση να αξιολογήσετε τα χρηματοοικονομικά, οικονομικά, μάρκετινγκ και περιβαλλοντικά θέματα, τις τάσεις, τις ευκαιρίες και τους περιορισμούς.
Προτεινόμενα
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Master στις Μαγειρικές Τέχνες, την Καινοτομία και τη Διαχείριση Κουζίνας
- Barcelona, Ισπανία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
8 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ισπανικά
Ο Δάσκαλος που χρειάζεστε για να γίνετε ένας διάσημος σεφ! Εξειδικευτείτε και αναπτύξτε επαγγελματικά με το Master in Culinary Arts, Innovation and Kitchen Management στο EUHT StPOL Barcelona.
Προτεινόμενα
Rome Business School
International Master in Food and Beverage Management
- Rome, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Μερικής απασχόλησης
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προτεινόμενα
EHL Hospitality Business School
Master in Hospitality Management (MiHM)
- Lausanne, Ελβετία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
16 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Αυτό το πρόγραμμα σας προετοιμάζει να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη καριέρα και να αναλάβετε διάφορες διοικητικές λειτουργίες στον κλάδο της φιλοξενίας με προηγμένες επιχειρηματικές γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία. Τα μαθήματα εξερευνούν τις τρέχουσες τάσεις διαχείρισης και τις βέλτιστες πρακτικές, διδάσκοντάς σας να εφαρμόζετε και να βελτιώνετε στρατηγικές μοντέλων υπηρεσιών σε επιχειρήσεις φιλοξενίας. Το τελικό έργο capstone περιλαμβάνει μια επαγγελματική εμβάπτιση 12 εβδομάδων που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις νέες γνώσεις σας σε ένα έργο πραγματικού κόσμου που θα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης.
Προτεινόμενα
OSTELEA | Distancia
Εκτελεστικό μάστερ στη διαχείριση ξενοδοχείων, εταιρείες τροφοδοσίας και φαγητό και ποτό
- Madrid, Ισπανία
- Barcelona, Ισπανία + 1 more
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Ο τουριστικός τομέας βιώνει μια εποχή βαθιάς αλλαγής, με τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης, του κατακερματισμού και της ανταγωνιστικότητας. Σε αυτό το περιβάλλον, μία από τις αγορές που έχει το μεγαλύτερο βάρος είναι η ξενοδοχειακή βιομηχανία.
Προτεινόμενα
Audencia Business School
MSc στη Διαχείριση Τροφίμων και Αγροτικών Επιχειρήσεων
- Nantes, Γαλλία
- São Paulo, Βραζιλία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
26 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Για τα μελλοντικά διευθυντικά στελέχη που ενδιαφέρονται για τα τρόφιμα και τη γεωργία, το πρόγραμμα Master of Science in Food and Agribusiness Management (FAM) προσφέρει κορυφαίες ακαδημαϊκές και πρακτικές επιχειρηματικές γνώσεις για την καλύτερη διαχείριση των παγκόσμιων επισιτιστικών προκλήσεων με υπεύθυνο και καινοτόμο τρόπο.
Προτεινόμενα
ESCP Business School
MSc στη Διεθνή Διαχείριση Τροφίμων & Ποτών
- Paris, Γαλλία
- Turin, Ιταλία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
15 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους παθιασμένους για τη βιομηχανία F & B και που θέλει να εργαστεί σε αυτό από την άποψη της διαχείρισης. Δεν χρειάζεται να είσαστε "ειδικός" στον τομέα F & B για να είσαστε δεκτοί. Θα έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε τις γενικές σας δεξιότητες Διαχείρισης μέσω μαθήματα που καλύπτουν το Μάρκετινγκ, το Χρηματοοικονομικό, το Πωλήσεις, τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και διάφορους τομείς στρατηγικής
Προτεινόμενα
LUT University
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων
- Kouvola, Φινλανδία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων που αλλάζει τις συστάσεις για την υγεία και τη διατροφή και τα παγκόσμια περιβαλλοντικά ζητήματα θέτουν απαιτήσεις από τη βιομηχανία τροφίμων να αναπτύξει νέα, πιο υγιεινά τρόφιμα με βιώσιμο τρόπο. Το φαγητό είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι καθημερινά. Η αλλαγή των συστάσεων για την υγεία και τη διατροφή και τα παγκόσμια περιβαλλοντικά ζητήματα θέτουν απαιτήσεις από τη βιομηχανία τροφίμων να αναπτύξει νέα, πιο υγιεινά τρόφιμα με βιώσιμο τρόπο.
Προτεινόμενα
University of Bologna
Master στην Ασφάλεια των Τροφίμων και Διαχείριση Κινδύνου Τροφίμων
- Bologna, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στην Ασφάλεια των Τροφίμων και τη Διαχείριση Κινδύνου Τροφίμων είναι ένα διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών που συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο της Πάρμα σε συμφωνία με: Alma Mater Studiorum - University of Bologna , Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ιερής Καρδιάς της Πιατσέντσα, το Πανεπιστήμιο της Μόντενα και του Ρέτζιο Εμίλια, το Πανεπιστήμιο της Φεράρα.
Προτεινόμενα
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Brand Design for Hospitality
- Florence, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
11 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Brand Design for Hospitality τι σημαίνει να δημιουργείς και να διαχειρίζεσαι μια επωνυμία στη βιομηχανία τροφίμων; Πώς να προωθήσετε μια εταιρεία κρασιού και να εργαστείτε για την ταυτότητά της; Πώς να εντάξετε τον τουρισμό σε όλα αυτά; Από τις τεχνικές επωνυμίας έως το σχεδιασμό υπηρεσιών, ο στόχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Σχεδιασμό και Διαχείριση επωνυμίας: φαγητό, κρασί και τουρισμός είναι να βοηθήσει τους μαθητές και τους νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ως μελλοντικοί Διευθυντές της βιομηχανίας HORECA, ενσωματώνοντας το κρασί και τον τουρισμό προσφορές τρόπου ζωής.
Προτεινόμενα
SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione
Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
- Rome, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
7 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Το Master in F&B Management στοχεύει στη μεταφορά πρακτικών δεξιοτήτων και συγκεκριμένων εργαλείων που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στο πλαίσιο της διαχείρισης εστιατορίου.
Προτεινόμενα
Barcelona Culinary HUB
Master in Artisan Baking and Oven Management
- L'Hospitalet de Llobregat, Ισπανία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
10 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά
Το Master in Baking and Factory Management παρέχει μια βαθιά κατανόηση των συστατικών, των διαδικασιών και των τεχνικών που απαιτούνται για τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα των αρτοσκευασμάτων, αλλά επιτρέπει επίσης την αποτελεσματικότερη διαχείριση των πόρων και της παραγωγής. Η ικανότητα βελτιστοποίησης των διαδικασιών ψησίματος δεν επηρεάζει μόνο τη συνέπεια του προϊόντος, αλλά και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία.
Προτεινόμενα
Cranfield University
MSc in Food Systems and Management
- Cranfield, Ηνωμένο Βασίλειο
- Online
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Developed with and specifically for industry, the Food Systems and Management MSc is a gateway to a successful career for anyone passionate about improving major worldwide problems such as food security and food safety.
Προτεινόμενα
Culinary Arts Academy Switzerland
Master of Arts στη Μαγειρική Διοίκηση Επιχειρήσεων
- Port-Valais, Ελβετία
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Απευθυνόμενος σε επιχειρηματίες που αλλάζουν καριέρα, επιχειρηματίες τροφίμων και ποτών και λάτρεις της μαγειρικής, μέσω αυτού του προγράμματος θα αποκτήσετε σχετικές διοικητικές δεξιότητες, θα αναπτύξετε τις δικές σας ιδέες για τα τρόφιμα, θα δημιουργήσετε βιβλία συνταγών και θα αναπτύξετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο.
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλής τύπος εκπαίδευσης
Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
βαθμό του πλοιάρχου πρόκειται να κερδίσει μετά την ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού προγράμματος. Με την εγγραφή σας, μπορείτε να συνεχίσουν την εκπαίδευσή σας και να προετοιμαστούν για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα. προγράμματα Μάστερ παρέχει στους φοιτητές με μια πιο σε βάθος κατανόηση του τομέα τους και μαεστρία πάνω από τις δεξιότητές τους.
Τι είναι το Master in Τρόφιμα και Ποτά Διαχείρισης; Με τη μελέτη των τροφίμων και τη διαχείριση των ποτών, οι μαθητές προετοιμάζονται για μια καριέρα στον τομέα της διαχείρισης εστιατόριο και λειτουργία. Μαθήματα συμμετοχή των επιχειρήσεων πρώτης ανάγκης, όπως η λογιστική, τον προϋπολογισμό, των πόρων και τη διαχείριση του χρόνου, και το μάρκετινγκ. Στα τρόφιμα και τη διαχείριση ποτών συγκεκριμένα, υπάρχει μια μεγαλύτερη εστίαση σε επικοινωνία με τους πελάτες και τις ειδικές προκλήσεις που έρχονται με τη λειτουργία μιας εστιατόριο. Λιγότερο συχνά, οι μαθητές σε αυτόν τον τομέα μπορεί να μελετήσει την υγεία, την ασφάλεια και την υγιεινή.
Οι μαθητές που κερδίζουν ένα μεταπτυχιακό θα είναι σε θέση να εισέλθουν πιο προηγμένες θέσεις και να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό από ό, τι άλλο είναι δυνατόν. Οι μαθητές είναι επίσης μοναδικά διατεθειμένοι να γίνουν επιχειρηματίες και να διαχειρίζονται ή εκμεταλλεύονται δικά τους εστιατόρια.
Το δίδακτρα για την εγγραφή στο πρόγραμμα ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση τροφίμων και ποτών ποικίλλει ανάλογα με το σχολείο και το πρόγραμμα που επιλέξατε. Η χώρα και η διάρκεια της μελέτης θα επηρεάσουν επίσης το κόστος. Πριν επιλέξετε ένα πρόγραμμα, να είστε βέβαιος να ερευνήσει όλες τις επιλογές σας προσεκτικά.
Η πιο συνηθισμένη καριέρα ότι οι απόφοιτοι των τροφίμων και τη διαχείριση των ποτών μπορεί να ακολουθήσει είναι στον τομέα της διαχείρισης και της διοίκησης εστιατόριο. Οι θέσεις αυτές περιλαμβάνουν φορέα, διευθυντής βάρδιας, διευθυντής μάρκετινγκ, διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών, και ο διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού. Αν και είναι λιγότερο συχνές, είναι επίσης δυνατό να εισέλθουν σταδιοδρομίες στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας, όπως επιθεωρητής υγείας ή διαβούλευση υγιεινής.Εάν επιλέξετε αυτή την εστίαση, μπορείτε επίσης να εργαστείτε στη δημιουργία πολιτικής.
Αν σας ενδιαφέρει να λειτουργεί ένα εστιατόριο ή τροφοδοσίας των επιχειρήσεων, να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης τροφίμων και ποτών. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.