5 Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων programs found
Φίλτρα
- Μεταπτυχιακό
- Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
- Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
- Τουρισμός και Φιλοξενία
- Φιλοξενία
- Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων
5 Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Master στη Μηχανική Τροφίμων
- Porto, Πορτογαλία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Πορτογαλικά
Ο τομέας των τροφίμων είναι απαραίτητος για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ανάπτυξης της κοινωνίας. Παρά τις πρόσφατες εξελίξεις στα συστήματα τροφίμων, πλησιάζουν σήμερα μεγάλες προκλήσεις. Παραδείγματα αυτών είναι η ατζέντα του 2030, που εκδόθηκε από τον ΟΗΕ με 17 στόχους αειφόρου ανάπτυξης (SDGs), καθώς οι εξελίξεις και η βιωσιμότητα βρίσκονται επί του παρόντος σε μια διαδρομή σύγκρουσης, και η πανδημία COVID-19. Μέχρι το 2050, ο κόσμος θα χρειαστεί 60 τοις εκατό περισσότερα τρόφιμα, και με τη μείωση των επιπέδων παραγωγικότητας, είναι απίθανο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, τουλάχιστον εάν δεν υπάρξει αλλαγή στο τρέχον σύστημα τροφίμων. Υπό αυτήν την έννοια, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν στρατηγικές ανάπτυξης και καινοτομίας για τη βιώσιμη αύξηση της παραγωγής γεωργικών προϊόντων και τροφίμων, τη βελτίωση των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού, τη μείωση των απωλειών και των αποβλήτων τροφίμων, τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διασφάλιση ασφαλών και θρεπτικών τροφίμων για όλους.
Προτεινόμενα
University of Parma
Μεταπτυχιακό στη Μηχανική για τη Βιομηχανία Τροφίμων
- Parma, Ιταλία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
2 χρόνια
Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Αυτό το μεταπτυχιακό στη μηχανολογία δημιουργήθηκε για να αφομοιώσει το καλύτερο που έχουν να προσφέρουν οι ιδιαιτερότητες του κλάδου, δηλαδή για τη βιομηχανία τροφίμων που ενώνει πτυχές πολλών διαφορετικών κλάδων.
Προτεινόμενα
Barcelona Culinary HUB
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διοίκηση Εστιατορίου
- L'Hospitalet de Llobregat, Ισπανία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εστιατορίων στοχεύει στην εκπαίδευση επαγγελματιών σε δεξιότητες ηγεσίας, διαχείρισης και διαχείρισης έργων στον τομέα των εστιατορίων. Προσφέρει ισχυρή γνώση στην εφαρμογή νέων και μελλοντικών γραμμών επιχειρήσεων εστιατορίων και πώς να εφευρίσκετε εκ νέου παραδοσιακά μοντέλα με καινοτόμες γαστρονομικές προτάσεις ή/και εκθαμβωτικές επιχειρηματικές ιδέες. Από την άλλη πλευρά, διδάσκει το στρατηγικό και λειτουργικό όραμα αυτού του τύπου επιχειρήσεων και προσφέρει γνώση των νέων τεχνολογιών που εφαρμόζονται στην αποκατάσταση.
Taylor’s University
Μάστερ Φιλοσοφίας (Μελέτες Τροφίμων)
- Subang Jaya, Μαλαισία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
18 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Master of Philosophy (Food Studies) στοχεύει στην απόκτηση πτυχιούχων σε επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που είναι ειδικοί στον τομέα των Μελετών Τροφίμων. Για να επιτευχθεί αυτό, Taylor's University και το Πανεπιστήμιο Toulouse Jean Jaurès (UT2J) έχουν σχεδιάσει ένα περιεκτικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ερευνητικές δεξιότητες, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία τροφίμων, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, τάσεις τροφίμων και επιχειρηματικές προοπτικές, κοινωνικοπολιτικά θέματα τη διατροφή των τροφίμων και τη δημόσια υγεία και πολλά άλλα.
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
- Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
32 ώρες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Master of Arts στη Διαχείριση Τροφίμων και τη Διαιτολογία θα προετοιμάσει τους μαθητές να επικοινωνήσουν με τις αρχές και τις πρακτικές της διατροφής σε διάρκεια ζωής που σχετίζονται με την υγεία και τη μακροζωία, καθώς και να αξιολογήσουν αρχές και πρακτικές που σχετίζονται με την ευεξία. Στο τέλος αυτού του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση προσωπικού που σχετίζονται με συστήματα υπηρεσιών τροφίμων και να συμμετάσχουν στο εθνικό Πιστοποιητικό Συμβούλιο για Διατροφικούς Διαχειριστές (CBDM) Credentialing Exam.
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλής τύπος εκπαίδευσης
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία Φιλοξενία Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων
Αφού απέκτησε το πτυχίο πανεπιστημίου, οι μαθητές θα είναι τα προσόντα για να εγγραφούν στο πρόγραμμα ένα μεταπτυχιακό να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Με αυτόν τον τρόπο θα τους παρέχει προηγμένες δεξιότητες και γνώσεις που επιτρέπει στους αποφοίτους να πηδήσει δεξιά σε μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα τους.
Τι είναι το Master in Food Υπηρεσία Διαχείρισης; Με το συνδυασμό της γνώσης λειτουργία εστιατορίων και γενικά επιχειρήσεων επιχειρησιακή γνώση, το πρόγραμμα σπουδών της διαχείρισης των υπηρεσιών τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές για να γίνει ένας διευθυντής ή διαχειριστής σε ένα εστιατόριο. Μαθήματα θα περιλαμβάνουν την εμπορία, την κατάρτιση του προϋπολογισμού, τη διαχείριση των πόρων, και άλλες απαιτούμενες επιχειρηματικές δεξιότητες, καθώς και δεξιότητες διαχείρισης εστιατόριο, όπως διαπροσωπική επικοινωνία, την ηγεσία της ομάδας, και τις απαιτήσεις παρασκευή τροφίμων.
μεταπτυχιακά επωφεληθούν οι μαθητές από την προετοιμασία τους για προηγμένες θέσεις που δεν θα ήταν διαφορετικά δυνατόν.Υψηλότερους μισθούς μπορεί να κερδίσει και τις δεξιότητες επικοινωνίας και ηγεσίας που αποκτήθηκαν είναι επωφελείς σε όλες τις πτυχές της ζωής και της εργασίας.
Πριν να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης υπηρεσιών τροφίμων, να είστε βέβαιος να ερευνήσει το κόστος των διαφόρων προγραμμάτων. Διαφορετικά σχολεία, τα μήκη των σπουδών, ακόμη και η χώρα της μελέτης όλα θα επηρεάσει πόσο κοστίζει για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών.
Η πιο συνηθισμένη καριέρα μπορείτε να ακολουθήσετε με ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση της υπηρεσίας τροφίμων είναι ως διαχειριστής εστιατόριο ή ο διαχειριστής. Αυτό το πεδίο της μελέτης είναι ιδιαίτερα ευεργετικό εάν επιθυμείτε να γίνει επιχειρηματίας και να ξεκινήσετε το δικό σας εστιατόριο, αν και είναι εξίσου αποτελεσματική στην επιδίωξη διευθυντικές θέσεις στα υπάρχοντα εστιατόρια. Θέσεις περιλαμβάνουν διευθυντής μάρκετινγκ, χειριστής, διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών, ή ο διαχειριστής catering. Είναι επίσης δυνατό να ακολουθήσει μια καριέρα ως υγιεινή των εργαζομένων ή επιθεωρητή υγείας.
Όσοι ενδιαφέρεστε να γίνετε ένας ηγέτης ή ο διαχειριστής σε ένα εστιατόριο θα πρέπει να εξετάσει εάν η διαχείριση υπηρεσίας τροφίμων είναι σωστό για αυτούς. Για να μάθετε περισσότερα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.