Keystone logo

61 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (61)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα παρέχει στους σπουδαστές δεξιότητες που μπορούν να τους βάλουν μπροστά στο εργατικό δυναμικό λόγω των γνώσεων και της εμπειρίας τους. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα σπουδών και χρειάζονται ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου μπορεί να βοηθήσει τους φοιτητές να επιτύχουν στην καριέρα τους και να τους προετοιμάσουν για πρόσθετη μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

Τι είναι το Master in Food and Beverage Business; Αυτός ο βαθμός επικεντρώνεται στην προετοιμασία και την εξυπηρέτηση των τροφίμων μαζί με εφαρμογές όπως η λειτουργία ενός εστιατορίου και η επίβλεψη των λειτουργιών μιας μονάδας φιλοξενίας. Οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν την επιχειρηματική πλευρά της βιομηχανίας μαζί με ένα συγκεκριμένο πεδίο ενδιαφέροντος, όπως το κρασί, ο τουρισμός ή η τροφοδοσία. Αυτός ο βαθμός βοηθά τους εξοπλισμό για να χειριστεί τις πιο σημαντικές πτυχές της λειτουργίας μιας επιχείρησης τροφίμων και ποτών με επιτυχία, από το σχεδιασμό στην εκτέλεση.

Οι φοιτητές που λαμβάνουν πτυχίο μαθήματος για τα τρόφιμα και τα ποτά μπορούν να κατανοήσουν βαθιά τις λειτουργίες μιας επιχείρησης. Αυτό περιλαμβάνει τη χρηματοοικονομική ανάλυση, τον προϋπολογισμό και τη διαχείριση. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να επιτρέψουν στους μαθητές να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό της φιλοξενίας πολύ καλά προετοιμασμένο, έχοντας γνώση των δραστηριοτήτων του front-end και του back-end.

Το κόστος ενός προγράμματος του μεταπτυχιακού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το πού επιλέγει ο σπουδαστής να σπουδάσει. Κάτι που πρέπει να εξεταστεί είναι πόσο καιρό είναι η πορεία της μελέτης. Εκτός από τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα, πολλά σχολεία παρέχουν κατευθυντήριες γραμμές για το τοπικό κόστος ζωής, καθώς και τα δίδακτρα και άλλα τέλη.

Οι φοιτητές που κερδίζουν πτυχίο Master in Food and Beverage Business μπορούν να προετοιμαστούν για την επιτυχή λειτουργία ή υποστήριξη μιας επιχείρησης στον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Μπορούν να βρουν καριέρες στα τρόφιμα και το κρασί, την επωνυμία, το σχεδιασμό τροφίμων ή την τροφοδοσία, με θέσεις όπως διευθυντής πωλήσεων, διευθυντής τροφίμων και ποτών, υπεύθυνος τροφοδοσίας, διευθυντής ξενοδοχείου και τουριστικός πράκτορας. Μερικοί φοιτητές συνεχίζουν να βρίσκουν σταδιοδρομία στην επιστήμη των τροφίμων και στην παραγωγή.

Ορισμένα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν ένα Master στη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Online μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα για τους φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν την εκπαίδευσή τους εξ αποστάσεως. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.