Keystone logo

2 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ηγεσία Υπαίθριων Δραστηριοτήτων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας
  • Ηγεσία Υπαίθριων Δραστηριοτήτων
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Ηγεσία Υπαίθριων Δραστηριοτήτων

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα συνήθως απαιτεί οπουδήποτε από ένα έως τρία χρόνια σπουδών αφού ένας φοιτητής έχει κερδίσει πτυχίο. Τα προγράμματα μπορούν να έχουν είτε επαγγελματικό είτε ερευνητικό ενδιαφέρον. Διατίθενται σε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα.

Τι είναι το Master in Leadership; Αυτό το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διδάσκει δεξιότητες ηγεσίας σε υπαίθριους εκπαιδευτικούς και άτομα που αναζητούν περιπέτεια. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν να διευκολύνουν τις υπαίθριες εμπειρίες και να αναπτύξουν δεξιότητες επιβίωσης. Τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν μαθήματα που λαμβάνουν φοιτητές εκτός, όπου εργάζονται με μικρές ομάδες, διεξάγουν έρευνα και συμμετέχουν σε συζητήσεις σε τάξεις. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα θεωρίας και φιλοσοφίας βιωματικής εκπαίδευσης, αρχές και πρακτικές ηγεσίας, επεξεργασία και διευκόλυνση ομάδας, ιατρική άγρια ​​φύση, περιβαλλοντική διαχείριση και ηθική. Αυτός ο βαθμός τείνει να προσελκύει υπαίθριους λάτρεις όλων των ειδών.

Οι άνθρωποι σε αυτά τα προγράμματα μπορούν να αναπτύξουν πολλές ενδιαφέρουσες δεξιότητες. Γίνονται συχνά έμπειροι στην ιατρική της άγριας φύσης, η οποία θα τους προετοιμάσει να χρησιμοποιήσουν περιορισμένους πόρους για να χειριστούν επείγουσες ιατρικές καταστάσεις. Οι μαθητές μπορούν επίσης να μάθουν να οδηγούν και να ακούν.

Το Master in Outdoor Leadership είναι διαθέσιμο μόνο σε συγκεκριμένα πανεπιστήμια. Τα μαθήματα μπορούν να διαφέρουν πολύ, ανάλογα με το πρόγραμμα. Εξαιτίας αυτού, οι μαθητές ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν με το σχολείο της επιλογής τους για πληροφορίες σχετικά με το κόστος.

Υπάρχουν συναρπαστικές ευκαιρίες για κάποιον με μεταπτυχιακό τίτλο στην εξωτερική ηγεσία. Οι μαθητές συνήθως μαθαίνουν πολύτιμες ερευνητικές δεξιότητες που τους επιτρέπουν να συνεισφέρουν στο σώμα της γνώσης γύρω από την υπαίθρια περιπέτεια. Αποκτούν ένα μοναδικό σετ δεξιοτήτων που τους προετοιμάζει για μια εκπληκτικά ευρεία γκάμα ευκαιριών απασχόλησης, παρά το επίκεντρο των εξειδικευμένων προγραμμάτων. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρεθούν κατάλληλοι για ενδιαφέρουσες θέσεις, όπως εκπαιδευτής επιβίωσης, φωτογράφος και συγγραφέας περιπέτειας, διαχειριστής φυσικών πόρων, προγραμματιστής αναψυχής, υπεύθυνος αναψυχής ή υπαίθριος προγραμματιστής βαθμού σχολείου.

Το Master's in Outdoor Leadership είναι ένας ειδικός πτυχίο που προσφέρεται μόνο σε επιλεγμένα πανεπιστήμια. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.