Keystone logo

20 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Κινούμενα Σχέδια μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Καλλιτεχνικές Σπουδές
  • Κινούμενα Σχέδια
  • Κινούμενα Σχέδια μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή
Πεδία μελέτης
  • Καλλιτεχνικές Σπουδές (20)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Κινούμενα Σχέδια μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

    Ο καθένας παίζει τα παιχνίδια και να κάνει τις ιστορίες ως παιδί, αλλά μερικοί άνθρωποι απλά δεν χάνει αυτή την ικανότητα με τα χρόνια και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την παιδική θαύμα της εξερεύνησης φαντασία κόσμων, δημιουργώντας χαρακτήρες και επινοώντας συναρπαστικές περιπέτειες για τη φαντασία τους ήρωές τους. Ψυχαγωγία και παιχνίδια είναι ένα τέλειο αντικείμενο για μια τέτοια ονειροπόλος, γιατί σας δίνει την ευκαιρία να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους με τη δική όνειρά σας που γίνεται πραγματικότητα και τρένα σας να είναι μια πρώτης τάξεως επαγγελματίας.

    Αν διαπιστώσετε ότι εργάζονται στον τομέα της ψυχαγωγίας και των τυχερών παιχνιδιών είναι η κλήση σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη λίστα από ενδιαφέρουσες ειδικότητες: σεναρίου, τη ζωγραφική και το σχεδιασμό, τη γλυπτική, το χρώμα και τη φωτογραφία στούντιο, γραφικά υπολογιστών, κοστούμια και πολλά άλλα. Παραγωγή Cartoon, παραγωγή ταινιών, ειδικά εφέ σχεδιασμό, που εργάζονται στη διαφήμιση είναι μερικά μόνο από τις πιθανές επιλογές καριέρας που προέρχονται από διάφορα μεταπτυχιακά προγράμματα σε αυτό το θέμα.

    Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να θέσει την περιέργειά σας σε κατάσταση ηρεμίας και να βρούμε κάποια προγράμματα που φαίνονται ενδιαφέροντα σε σας. Μη διστάσετε να στείλετε το σχολείο "ζητήσετε δωρεάν πληροφορίες" μορφή: το σχολείο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσωπικά και θα μάθετε ακόμη περισσότερα για το πρόγραμμα. Πάρτε το βασικό βήμα προς το μέλλον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σας στο Animation / Games τώρα!