Keystone logo

53 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Μελέτη των Φύλων
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (53)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων

    Ένας κύριος 's βαθμός είναι μια ευκαιρία για να διευρύνουν και να εμβαθύνουν ένα ' s εκπαίδευση σε ένα συγκεκριμένο τομέα, μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο. Πολλά επαγγέλματα απαιτούν ένα μεταπτυχιακό 's σε σχετικό τομέα, έτσι ώστε οι μαθητές με συγκεκριμένους στόχους σταδιοδρομίας θα πρέπει να κρατήσει αυτό το μονοπάτι της μελέτης στο μυαλό.

    &nbsp

    Τι είναι ένα Master in Μελετών Κοινωνικού Φύλου; Αυτός ο βαθμός εκπαιδεύει τους μαθητές σχετικά με το πολύπλοκο ζήτημα του φύλου στη σύγχρονη κοινωνία. Κάθε πρόγραμμα μπορεί να έχει μια ιδιαίτερη έμφαση, όπως το δίκαιο, η κοινωνική εργασία και την κοινωνιολογία. Ωστόσο, όλα τα προγράμματα σπουδών των δύο φύλων μοιράζονται το στόχο της προετοιμασίας τους αποφοίτους για σταδιοδρομία ουσιαστική ανταπόκριση στις κοινωνικές αντιλήψεις για το φύλο. Μαθήματα συχνά αγγίζουν και να ενσωματώσει στοιχεία της φεμινιστικής ιστορίας ρεβιζιονιστής, θεωρία intersectionality και την πολιτική.

    &nbsp

    Ίσως το πιο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα για την επίτευξη ένα μεταπτυχιακό 's σε μελέτες των δύο φύλων είναι η αυξημένη κοινωνική συνειδητοποίηση το πρόγραμμα σπουδών παρέχει φοιτητές.Μια πρακτική γνώση των φύλων και τον τρόπο που λειτουργεί μέσα στην κοινωνία που επιτρέπει στους μαθητές να αναγνωρίσουν παρόμοια πολιτιστικά πρότυπα και να εντοπίσει την αδικία σε πολλές μορφές της.

    &nbsp

    Οι δαπάνες που συνδέονται με Master στη Σπουδές Φύλου ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και το μέγεθος των σχολικών 's. Για τα πιο up-to-ημερομηνία εκτιμήσεις της εγγραφής και καταγραφής του κόστους, τα προγράμματα επαφών απευθείας μέσα από το γραφείο εισαγωγών.

    &nbsp

    Πολλοί φοιτητές αναρωτιούνται τι μεταπτυχιακό 's σε μελέτες των δύο φύλων έχει να τους προσφέρει από την άποψη της σταδιοδρομίας. Αυτός ο βαθμός ανοίγει την πόρτα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων συνεχή έρευνα και τη διδασκαλία στους ακαδημαϊκούς κύκλους, πολιτική και το δίκαιο. Όπως αυξάνεται η ευαισθητοποίηση των δύο φύλων, περισσότεροι εργοδότες αναζητούν μορφωμένους άτομα με μια σταθερή κατανόηση των σπουδών φύλου ως σύμβουλοι. Αν και πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν περάσει χρόνο μελετώντας το φύλο δεν το αντιλαμβάνονται, τις σπουδές φύλου εφαρμόζεται σχεδόν σε κάθε τομέα, από τα μέσα ενημέρωσης και τις κινηματογραφικές σπουδές στην υγεία.Το φύλο είναι παντού, και οι απόφοιτοι των προγραμμάτων αυτών μπορούν να κάνουν το πολύτιμο έργο που καθιστά πιο ορατή στο ευρύ κοινό.

    &nbsp

    Μελετών Κοινωνικού Φύλου έχει πολλά να προσφέρει, και όλο και περισσότεροι φοιτητές που εγγράφονται σε προγράμματα κάθε μέρα. Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση στη βάση δεδομένων μας σχολεία για να βρείτε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τους στόχους και τα ενδιαφέροντά σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.