Keystone logo

19 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Ενεργειακές Επιστήμες
  • Ενέργεια
  • Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο
Πεδία μελέτης
  • Ενεργειακές Επιστήμες (19)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο

Πολλά άτομα που επιδιώκουν ένα Master στο πετρέλαιο, φυσικό αέριο και Ενέργειας επιλέγουν να διερευνήσει την αγορά ενέργειας, η οποία είναι απαραίτητη για την παγκόσμια οικονομία και μια εξαιρετικά προσοδοφόρα βιομηχανία. Αυτός ο βαθμός παρέχει πολύτιμη βιομηχανία διορατικότητα, συμπεριλαμβανομένης μιας επισκόπησης των σύγχρονων ζητημάτων στην αγορά.

Τι είναι ένα Master στο πετρέλαιο, φυσικό αέριο και Ενέργειας; Ένα προηγμένο πτυχίο είναι περαιτέρω εκπαίδευσης που θα εξοπλίσει τους φοιτητές με τα απαραίτητα γνώσης, όπως το πετρέλαιο και το συμβόλαιο του φυσικού αερίου δίκαιο, οικονομικά και λογιστική διαχείριση, διαχείριση εργασιών, και την ενεργειακή οικονομία. Οι μαθητές θα μάθουν επίσης τα βασικά δομικά στοιχεία των στρατηγικών διαχείρισης του περιβάλλοντος, όπως η διαχείριση των ανθρώπων και την οργανωτική ανάπτυξη. Τα άτομα μπορούν να εργαστούν προς την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας που θα κάνει μια πραγματική διαφορά για το μέλλον της βιωσιμότητας της Γης.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την επιλογή να πάρει Master στο πετρέλαιο, φυσικό αέριο και Ενέργειας φυσικά.Το πρόγραμμα διδάσκει μια σειρά δεξιοτήτων, όπως το μάρκετινγκ, τις μεθόδους έρευνας, η στρατηγική διαχείριση, η διαχείριση του άνθρακα και την επιχειρηματικότητα, καθώς και σύγχρονα θέματα του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και της ενέργειας. Επιπλέον, ένα master στον τομέα αυτό επιτρέπει στους πολίτες να ανεβάσουμε την εταιρική σκάλα γρήγορα.

Το κόστος θα ποικίλει ανάλογα με το ίδρυμα, καθώς και το πρόγραμμα μπορεί να διαρκέσει μεταξύ ενός και τριών ετών. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό ότι έχετε την έρευνα το πρόγραμμα καλά για να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα που προσφέρεται ταιριάζει με τους στόχους σας.

Οι απόφοιτοι έχουν μεγάλη ζήτηση για διάφορες θέσεις, όπως ο αναλυτής του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, της ενέργειας και της διαχείρισης της αειφορίας, του έργου αναλυτής απόδοσης, και συντονιστής του έργου. Οι μαθητές θα αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με το περιβάλλον και το κλίμα.

Πολλές διεθνείς επιλογές είναι διαθέσιμες για το πρόγραμμα από μια ποικιλία των πανεπιστημίων.Online μαθήματα είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνους που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο με ελάχιστη πρόσβαση σε μια εγκατάσταση. Web-based επιλογές επίσης να καλύψουν τα άτομα που χρειάζονται ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Για να ξεκινήσετε με ένα μάθημα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.