Keystone logo

47 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διδασκαλία Γλωσσών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Παιδαγωγία
  • Διδασκαλία
  • Διδασκαλία Γλωσσών
Πεδία μελέτης
  • Παιδαγωγία (47)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διδασκαλία Γλωσσών

Το πτυχίο Master είναι συνήθως ένα πολυετές πρόγραμμα που επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιούνται συχνά ως εκλέπτυνση των σπουδών του πτυχιούχου, και ως εκ τούτου, τείνουν να απαιτούν από τους υποψηφίους να έχουν ολοκληρώσει ένα προπτυχιακό δίπλωμα.

Τι είναι το Master στη Διδασκαλία Γλωσσών; Αυτά τα μαθήματα εκπαίδευσης τείνουν να επικεντρώνονται στη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Υπάρχουν επίσης πολλές πιστοποιήσεις και στους υποψήφιους καθηγητές ξένων γλωσσών και τα μαθήματα αυτά συνήθως διεξάγονται σε πολύ υψηλότερο ακαδημαϊκό επίπεδο, συχνά διεξάγονται σε διάστημα δύο έως τριών ετών. Οι μαθητές θα μπορούσαν να αναμένουν να συναντήσουν μαθήματα που ασχολούνται με εκτεταμένη έρευνα καθώς και εκείνα που προωθούν την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων διδασκαλίας. Τα κοινά μαθήματα περιλαμβάνουν σχεδιασμό δοκιμών, επαγγελματική πρακτική, παιδαγωγική και εκπαίδευση άλλων εκπαιδευτικών. Αυτά τα μαθήματα είναι συνήθως διαθέσιμα σε διάφορα ιδρύματα, τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε παραδοσιακές μορφές της τάξης.

Θα μπορούσαμε να περιμένουμε να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό μετά την αποφοίτησή τους από ένα τέτοιο πρόγραμμα, αν το επιθυμούσαμε, καθώς η γνώση που αποκτάται σε αυτά τα μαθήματα είναι συνήθως ειδικά προσανατολισμένη στη διδασκαλία σε ξένες χώρες. Οι δεξιότητες που αποκτώνται στο μεταπτυχιακό σχολείο, όπως η τήρηση ενός χρονοδιαγράμματος, η λήξη προθεσμιών και η εμφάνιση των ραντεβού, αποτελούν συχνά σημεία επιτυχίας σε κάθε επιχείρηση.

Διερευνήστε το κόστος διδάκτρων σε διάφορα ιδρύματα πριν προχωρήσετε με τις αιτήσεις. Η κλίμακα της επένδυσής σας ενδέχεται να διαφέρει από το ένα ίδρυμα ή από την εκπαιδευτική εγκατάσταση στο επόμενο.

Μετά την απόκτηση ενός Master στη διδασκαλία γλωσσών, ένας πτυχιούχος μπορεί να συνεχίσει να γίνει ακαδημαϊκός ερευνητής, διευθυντής σχολείου ή καθηγητής ξένων γλωσσών. Οι ερευνητές χρησιμοποιούν συχνά τις γνώσεις και τις οργανωτικές τους ικανότητες για να διερευνήσουν και να επιλύσουν προβλήματα στην εκπαίδευση. Οι διαχειριστές μπορούν να καθοδηγήσουν σχολεία ή να καθοδηγήσουν συναδέλφους καθηγητές. Οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί συχνά ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να διδάξουν στους μαθητές τη γλώσσα.

Η διαδικασία εύρεσης ενός προγράμματος είναι συνήθως αρκετά εκτεταμένη, οπότε ξεκινήστε το συντομότερο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.