3 Συνδυασμοί Τροφίμων και Οίνου programs found
Φίλτρα
- Μεταπτυχιακό
- Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
- Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Μαγειρική Τέχνη
- Συνδυασμοί Τροφίμων και Οίνου
3 Συνδυασμοί Τροφίμων και Οίνου programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
Luiss Business School Amsterdam
Master in Food & Wine Business
- Amsterdam, Κάτω Χώρες
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Καλλιεργήστε την τεχνογνωσία στον τομέα των Επιχειρήσεων Τροφίμων και Οίνου, προετοιμάζοντας έμπειρους επαγγελματίες για την πλοήγηση στις παγκόσμιες αγορές, τη διευκόλυνση της επέκτασης της επιχείρησης και τον έλεγχο αποτελεσματικών δραστηριοτήτων επικοινωνίας και διοίκησης.
Wine Scholar Guild
Πρόγραμμα Master-Level της Αλσατίας
- Washington, Ηνωμένες Πολιτείες
Μεταπτυχιακό
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣ ΑΛΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ... Ο Thierry Meyer Βυθίστηκε στην Αλσατία με την εικόνα του ειδικού και κατοίκου της Αλσατίας, Thierry Meyer, επικεφαλής-εκπαιδευτής. Μάθετε από μια διάσημη ομάδα προσκεκλημένων εκπαιδευτών, όπως: Olivier Humbrecht, Master of Wine, ιδιοκτήτης και διευθυντής του Domaine Zind-Humbrecht Etienne Hugel (DEC), πρώην ιδιοκτήτης και διευθυντής της Hugel & Fils Thierry Fritsch, Διευθυντής Εκπαίδευσης για το Συμβούλιο Οίνου της Αλσατίας ( David Schildknecht, πρώην κριτικός του Wine Advocate για τα κρασιά της Αλσατίας, της Βουργουνδίας, της κοιλάδας του Λίγηρα, του Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν, της Σαμπάνιας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ανατολικής Ευρώπης, των οινοποιείων Ανατολικής και Μεσοδυτικής Αμερικής, της Νέας Ζηλανδίας και της Νότιας Αφρικής. Sue Style, κάτοικος της Αλσατίας, μπλόγκερ φαγητού και κρασιού και εκπαιδευτής Andrew Jefford, συγγραφέας κρασιού, συγγραφέας του "The New France"
Wine Scholar Guild
Πρόγραμμα Master-Level Champagne
- Washington, Ηνωμένες Πολιτείες
Μεταπτυχιακό
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ CHAMPAGNE Πρόκειται για μια σε βάθος πορεία μελέτης που διεξάγεται σε μεταπτυχιακό επίπεδο και έχει σχεδιαστεί για όλους τους αφοσιωμένους μαθητές του κρασιού, είτε οι επαγγελματίες του κρασιού είτε οι σοβαροί λάτρεις του κρασιού. Μια ομάδα ονείρων εμπειρογνωμόνων της Σαμπάνιας από όλο τον κόσμο παρέχει μια μοναδική και δυναμική εμπειρία μάθησης στα κρασιά της Σαμπάνιας μέσω τεχνολογίας διδασκαλίας βασισμένης στο Διαδίκτυο. Η σαμπάνια αιχμαλωτίζει τις καρδιές, τα μυαλά και τους ουρανίσκους των λάτρεις του κρασιού σε όλο τον κόσμο, όπως κανένα άλλο κρασί. Είναι μια από τις ισχυρότερες τοπικές μάρκες κρασιού στον κόσμο, και κανένας ειδικός κρασιού δεν μπορεί να θεωρήσει την εκπαίδευσή του ολοκληρωμένη χωρίς να έχει σε βάθος γνώση αυτής της συναρπαστικής περιοχής.
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Μαγειρική Τέχνη Συνδυασμοί Τροφίμων και Οίνου
Ένα μεταπτυχιακό αποκτάται αφότου οι φοιτητές ολοκληρώσουν ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό, συνήθως χρειάζεται να ολοκληρώσετε 12 με 18 μαθήματα κολλεγίου που συχνά περιλαμβάνουν την συμπλήρωση διαγωνισμάτων και / ή διατριβών.