Keystone logo

10 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Τέχνες και Σχέδιο 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Επαγγελματικές Σπουδές
  • Τέχνες και Σχέδιο
Πεδία μελέτης
  • Επαγγελματικές Σπουδές (10)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

      Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Τέχνες και Σχέδιο

      Μια Master of Professional Studies (MPS) είναι ένας βαθμός μετα-απολυτήριο σχεδιαστεί για να συνδυάζουν την πρακτική γνώση, την εμπειρία, και την ανάλυση σε ένα διεπιστημονικό πεδίο για το σκοπό της εστιάζοντας ειδικότερα μέσα σε αυτό το πεδίο.

      Τι είναι Επαγγελματικών Σπουδών στο Art and Design; Μια Master of Professional Studies με τη συγκέντρωση αυτή μπορεί να ακονίσετε το στο εφαρμοστεί τομείς όπως ο φωτισμός ή interior design ή μπορεί να κοιτάξει αποκλειστικά σε υπολογιστή και web games ανάπτυξης. Μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν μαθήματα στο σχεδιασμό και την έννοια, η ψυχολογία, η επιστήμη των υπολογιστών, την εφαρμογή και την αειφορία, η στρατηγική διαχείριση, τα οικονομικά, τη διαχείριση του έργου, και το branding και marketing. Αυτό το είδος του πτυχίου επιδιώκει να προετοιμάσει τους αποφοίτους για την ενεργό ηγετικό ρόλο σε πραγματικά έργα, από την απεικόνιση για να ολοκληρωθεί.

      Ένα από τα μεγάλα οφέλη σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών είναι η ποσότητα της επαφής ένας μαθητής βιώνει με ηγέτες στους τομείς των σπουδών τους. Για παράδειγμα, στο πρόγραμμα Master of Αγώνες Ανάπτυξης, οι μαθητές μπορούν να εργαστούν μαζί με επαγγελματίες προγραμματιστές κατά τη διάρκεια έργων, και να έχουν την ευκαιρία να αποδείξει τα δικά τους σχέδια για τους ηγέτες της βιομηχανίας. Οι μαθητές μπορούν να γαλουχήσει τις σχέσεις που κινούνται έξω από την τάξη και στις σταδιοδρομίες τους.

      Το κόστος ενός βαθμού μπορεί να διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Επικοινωνήστε με το σχολείο της επιλογής σας για να μάθετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τα δίδακτρα και την καταγραφή χρονοδιαγράμματα.

      Μια Master of Professional Studies στο Art and Design μπορεί να προσφέρει πολλές επιλογές σταδιοδρομίας για το μεταπτυχιακό. Ειδικά μελέτη μπορεί να οδηγήσει σε μια θέση στο εσωτερικό σχεδιασμό για τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης.Υπάρχει μια ανάγκη για τους επαγγελματίες, τόσο στον ιδιωτικό τομέα και στις κοινότητες για την αειφόρο σχεδιασμό και την ανάπτυξη. Σχεδιασμός φωτισμού έχει εφαρμογές σε όλους τους τομείς της αρχιτεκτονικής, από την εταιρική έδρα στο θέατρο. Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών επιδιώκει νεωτεριστές που έχουν την εκπαίδευση και την εμπειρία να φέρει τις δημιουργίες τους στην αγορά. Σχεδιασμός και ανάπτυξη δεξιοτήτων είναι άκρως απασχολήσιμους στον τομέα της ηλεκτρολογίας, μεταξύ άλλων τομέων.

      Εξερευνήστε την εκτεταμένη βάση δεδομένων μας για τα προγράμματα που σας δείχνουν πώς να κάνει το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας καριέρα στην τέχνη και το design. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισαγωγής του στο σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.