27 Τεχνολογία Τροφίμων programs found
Φίλτρα
- Μεταπτυχιακό
- Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
- Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
- Υγειονομική Περίθαλψη
- Διατροφικές Επιστήμες
- Διατροφικές Επιστήμες
- Τεχνολογία Τροφίμων
27 Τεχνολογία Τροφίμων programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
CESIF
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Αγροδιατροφικής Βιομηχανίας.
- Madrid, Ισπανία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Η ολοκληρωμένη διαχείριση μιας βιομηχανίας αγροδιατροφής αντιπροσωπεύει τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς επιτρέπει: άνοιγμα νέων εμπορικών καναλιών, αύξηση πωλήσεων, βελτίωση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών, πώληση καινοτόμων προϊόντων, αποφυγή ειδοποιήσεων και κρίσεων τροφίμων, ελαχιστοποίηση επιπτώσεων, βελτίωση του κόστους παραγωγής κ.λπ.
Προτεινόμενα
Aarhus University
MSc στη Μοριακή Διατροφή και Τεχνολογία Τροφίμων
- Aarhus, Δανία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Με το ΠΜΣ στη Μοριακή Διατροφή και Τεχνολογία Τροφίμων, μπορείτε να αποκτήσετε τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη θρεπτικών τροφίμων - τροφίμων σχεδιασμένων να μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών του τρόπου ζωής, όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, οι αλλεργίες και ο καρκίνος. Όπως μας υπενθυμίζουν καθημερινά τα μέσα ενημέρωσης, είμαστε αυτό που τρώμε.
Προτεινόμενα
Free University of Bozen-Bolzano
Διεθνές Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Τροφίμων για την Καινοτομία και την Αυθεντικότητα
- Bolzano, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Αυτό το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σας παρέχει καλή γνώση των τρεχουσών και μελλοντικών προκλήσεων στις επιστήμες τροφίμων, συνδυάζοντας την καινοτομία και την αυθεντικότητα και σας προσφέρει την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε στενά με τη βιομηχανία τροφίμων.
Προτεινόμενα
University of Applied Sciences Upper Austria
Μεταπτυχιακό στην τεχνολογία τροφίμων και διατροφή
- Wels, Αυστρία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
6 εξάμηνα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Γερμανός
Η τεχνολογία τροφίμων είναι ένας διεπιστημονικός, τεχνολογικός επαγγελματικός τομέας με εξαιρετικά αλληλένδετους τομείς γνώσης. Το επίκεντρο είναι η νέα και περαιτέρω ανάπτυξη τεχνολογιών και προϊόντων. Η διατήρηση των φυσικών πόρων, η βελτιστοποίηση της διαδικασίας και η αποδοτικότητα της παραγωγής είναι οι κινητήριες δυνάμεις στη βιομηχανία τροφίμων προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει τα πιο υγιεινά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές διατηρώντας παράλληλα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.
Προτεινόμενα
Junia Graduate School of Engineering (HEI ISEN ISA)
Master of Science and Engineering στην Καινοτομία και τη Διοίκηση στη Βιομηχανία Τροφίμων
- Lille, Γαλλία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Η JUNIA ISA προσφέρει πτυχίο Master of Science and Engineering στην Καινοτομία και τη διαχείριση στη βιομηχανία τροφίμων που διδάσκεται στα Αγγλικά ή στα Γαλλικά, ειδικεύεται στη Βιώσιμη Διαχείριση της Παραγωγής Τροφίμων ή στα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας στη βιομηχανία Agrofood.
Προτεινόμενα
Università Cattolica del Sacro Cuore
Εξειδικεύεται στην Master Innovation στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων – Michele Ferrero
- Cremona, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Με εξειδίκευση στην Master Innovation in Food Science and Technology – Michele Ferrero θα ενεργοποιηθεί, για το ακαδημαϊκό έτος 2024/2025, από τη Σχολή Γεωργίας, Επιστημών Τροφίμων και Περιβάλλοντος στο «Università Cattolica del Sacro Cuore» και το Τμήμα Γεωργίας, Δασών και Επιστήμες Τροφίμων στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο.
Προτεινόμενα
Swedish University of Agricultural Sciences
Μεταπτυχιακό στα Αειφόρα Συστήματα Τροφίμων
- Uppsala, Σουηδία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα βιώσιμα συστήματα τροφίμων και τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις τους, καθώς και τις προοπτικές μάρκετινγκ και διαχείρισης σε ολόκληρη την τροφική αλυσίδα; Τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για εσάς. Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα σας προσφέρει μια ευρεία γνώση των βιώσιμων συστημάτων τροφίμων· της ακατέργαστης παραγωγής μέσω του συστήματος πρωτογενούς παραγωγής, επεξεργασίας, διανομής και κατανάλωσης.
Προτεινόμενα
Barcelona Culinary HUB
Master in Sustainable Gastronomic Product and Creativity
- L'Hospitalet de Llobregat, Ισπανία
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Ο κύριος στόχος του μεταπτυχιακού τίτλου στην Καινοτομία Προϊόντων και τη Βιώσιμη Γαστρονομική Δημιουργικότητα είναι να προσφέρει ανάπτυξη ή/και εξειδίκευση σε επαγγελματίες του κλάδου στη δημιουργία, σχεδιασμό, ανάπτυξη και εφαρμογή τρεχόντων και μελλοντικών μοντέλων μαγειρικής μέσω των τριών κύριων γαστρονομικών προϊόντων. κρέας, ψάρι και λαχανικά. Γνωρίστε τις διάφορες καινοτόμες μορφές διαχείρισης γαστρονομικών προϊόντων στην υψηλή κουζίνα που συνδέονται με βιώσιμα, κυκλικά και οικολογικά μοντέλα παραγωγής, διανομής και μάρκετινγκ.
Προτεινόμενα
University of Bayreuth
MSc στην ποιότητα & ασφάλεια των τροφίμων
- Bayreuth, Γερμανία
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
4 εξάμηνα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Η τροφή είναι θεμελιωδώς διαφορετική από άλλα αγαθά: Αποτελείται από (μέρη) οργανισμών που ήταν ζωντανοί ή εξακολουθούν να είναι. Εκτός από την υψηλότερη πολυπλοκότητα της σύνθεσής του και την ποικιλία των πρώτων υλών, αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο κίνδυνο μεταβλητότητας κατά την παραγωγή, τη μεταφορά και την αποθήκευση. Πώς προμηθεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους με τους πιο βιώσιμους τρόπους με υψηλής ποιότητας, υγιεινά τρόφιμα; Θα ασχοληθείτε με αυτές και παρόμοιες ερωτήσεις στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων".
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Master στην ποιότητα και την τεχνολογία τροφίμων
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
Πορτογαλικά
Οι γενικοί στόχοι αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ποιότητα και την Τεχνολογία Τροφίμων είναι η απόκτηση και εμβάθυνση τεχνικών και επιστημονικών γνώσεων στον τομέα της Ποιότητας και της Τεχνολογίας Τροφίμων.
ID4FOOD
Εξειδικευμένο Master στη Συνεργατική Διοίκηση στην Καινοτομία Τροφίμων
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα
Η συνεργατική καινοτομία προσφέρει μια νέα απάντηση στα προβλήματα που συναντώνται κατά την εφαρμογή στρατηγικών καινοτομίας από τις εταιρείες αγροδιατροφής.
Szent István University, Faculty of Food Science
MSc στη μηχανική τροφίμων
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Σκοπός του προγράμματος σπουδών του πλοιάρχου, επαγγελματικές ικανότητες που πρέπει να αποκτηθούν: Ο στόχος του προγράμματος σπουδών του πλοιάρχου είναι να εκπαιδεύσει μηχανικούς των τροφίμων που γνωρίζει και να εφαρμόζει το
Lebanese International University
Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Επεξήγηση των φυσικών και χημικών αλληλεπιδράσεων μεταξύ των διαφόρων συστατικών που προκύπτουν από εργασίες τελειοποίησης συχνά να οδηγήσει σε σωματική αισθητικές και διατροφικές αλλαγές στα τρόφιμα.
Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Master στη Μηχανική Τροφίμων και βιολογικές διεργασίες Τεχνολογίας (FEBT)
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
FEBT επικεντρώνεται σε δύο τομείς εξειδίκευσης: Διεργασιών Τροφίμων και βιολογικές διεργασίες Τεχνολογίας.
University Of Salerno UNISA
Μάστερ Μάστερ στη Μηχανική Τροφίμων
- Fisciano, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Στην Πανεπιστημιούπολη
Το μεταπτυχιακό μάθημα στη Μηχανική Τροφίμων στοχεύει να εκπαιδεύσει έναν επαγγελματικό τεχνικό χαρακτήρα, τον μηχανικό τροφίμων, ο οποίος χρησιμοποιεί τις τυπικές μεθόδους χημικής και μηχανικής επεξεργασίας για την επίλυση προβλημάτων στη βιομηχανία τροφίμων. Αυτή η μεθοδολογική προσέγγιση αντιπροσωπεύει ένα διακριτικό στοιχείο του Μεταπτυχιακού Μαθήματος στη Μηχανική Τροφίμων του Πανεπιστημίου του Σαλέρνο σε σύγκριση με άλλα παρόμοια μαθήματα που προσφέρονται στην Ευρώπη, στα οποία η Μηχανική Τροφίμων γεννιέται από τις Τεχνολογίες Τροφίμων παρά από τη Μηχανική Διαδικασίας.
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλής τύπος εκπαίδευσης
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Δείτε λιγότερα
Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες Τεχνολογία Τροφίμων
Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι το πρώτο βήμα στην απόφοιτη εκπαίδευση, μετά από πτυχίο πανεπιστημίου. Η απόκτηση αυτού του πτυχίου πιστοποιεί την εξειδίκευση των σπουδαστών στον τομέα σπουδών τους, καθιστώντας το ακαδημαϊκό στόχο για πολλούς. Με την απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου, μπορεί κανείς να ανοίξει μια πληθώρα ευκαιριών σταδιοδρομίας.
Τι είναι το Master στη Τεχνολογία των Τροφίμων; Αυτός ο βαθμός παρέχει μια κατανόηση της έρευνας και της ανάπτυξης που εμπλέκονται στην παραγωγή τροφίμων. Χάρη στη χημεία και τη μικροβιολογία, οι μαθητές μπορούν να μάθουν τα βασικά στοιχεία των ιδιοτήτων των τροφίμων και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να τα υλοποιήσουν και να τα τελειοποιήσουν, στη συνέχεια να προχωρήσουν στο σχεδιασμό και την καινοτομία των λύσεων τροφίμων. Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και την κατανόηση των σχετικών περιβαλλοντικών και κοινωνικών θεμάτων.
Οι σπουδαστές στο δρόμο για ένα Master στην τεχνολογία των τροφίμων μπορεί να οικοδομήσουν δεξιότητες σχεδιασμού και επίλυσης προβλημάτων που μπορούν να εφαρμοστούν αλλού στη ζωή. Συνήθως αναπτύσσουν επίσης κατανόηση των διαδικασιών έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και μια ευρύτερη άποψη των επιπτώσεων της βιομηχανίας τροφίμων και τον τρόπο αξιολόγησης των επιπτώσεων αυτών.
Τα δίδακτρα για ένα Μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Τροφίμων ποικίλλουν από το ένα ίδρυμα στο άλλο και το πρόγραμμα απαιτεί γενικά δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Οι σπουδαστές πρέπει να ερευνούν ενδεχόμενα σχολεία για να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις δαπάνες.
Οι τεχνολόγοι τροφίμων είναι πάντα σε ζήτηση, οπότε η αναγνώριση που έρχεται με ένα Master in Food Technology ανοίγει το δρόμο για διάφορες πιθανές σταδιοδρομίες. Πολλοί απόφοιτοι βρίσκουν δουλειά σε εταιρείες παραγωγής τροφίμων, από την ανάπτυξη και επίβλεψη διαδικασιών παραγωγής έως την εργασία ως επιθεωρητές ελέγχου ποιότητας και δοκιμαστές ασφαλείας για προϊόντα. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εργαστούν ως επιστήμονες τροφίμων σε ερευνητικά ινστιτούτα αφιερωμένα στη διεξαγωγή μελετών και τη δοκιμή νέων τεχνολογιών επεξεργασίας και συντήρησης τροφίμων.
Διάφορα προγράμματα για την απόκτηση ενός Master στην τεχνολογία τροφίμων μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο. Τα online προγράμματα προσφέρουν ένα πλεονέκτημα για τους φοιτητές που χρειάζονται ένα ευέλικτο πρόγραμμα ή ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.