Keystone logo

23 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Φροντίδα κι Ευημερία των Ζώων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Βιοεπιστήμες
  • Ζωική Επιστήμη
  • Φροντίδα κι Ευημερία των Ζώων
Πεδία μελέτης
  • Βιοεπιστήμες (23)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Φροντίδα κι Ευημερία των Ζώων

    Το μάστερ είναι μια μεγάλη επιλογή αν θέλετε να προχωρήσετε την εκπαίδευσή σας πέρα ​​από ένα πτυχίο. Αυτός ο τύπος προγράμματος μπορεί τυπικά να ολοκληρωθεί σε ένα έως τρία χρόνια και διατίθεται σε ποικίλους διαφορετικούς τομείς.

    Μπορεί να είσαι περίεργος: Τι είναι ο Δάσκαλος στη Φροντίδα και την Πρόνοια των Ζώων; Αυτός ο τύπος προγράμματος έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν για τη φροντίδα, τη συνεργασία και την προστασία όλων των ειδών τα διαφορετικά πλάσματα. Εκείνοι που λαμβάνουν αυτό το μάθημα, μπορούν να μάθουν για διάφορα θέματα, όπως η βιολογία, η οικολογία, η ψυχολογία των ζώων, η δασοκομία ή η γεωργία. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο είδος ή περιβάλλον. Μπορεί επίσης να μάθουν για τα ζώα γενικότερα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε σπουδάσει προηγουμένως βιολογία ή σχετικό τομέα.

    Ένα Master στη Φροντίδα και Πρόνοια των Ζώων μπορεί να σας εξοπλίσει με μια σειρά από δεξιότητες που θα μπορούσαν να σας ωφελήσουν καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.Μπορεί να είστε σε θέση να βελτιώσετε τις ικανότητές σας για κριτική σκέψη και επίλυση προβλημάτων καθώς και σημαντικές τεχνικές δεξιότητες σχετικές με τη φροντίδα των ζώων.

    Το κόστος αυτού του τύπου βαθμού θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως η δομή του προγράμματος, οι διακυμάνσεις των διδάκτρων και το κόστος των υλικών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε έρθει σε επαφή με το φορέα που επιλέξατε προκειμένου να λάβετε τις τρέχουσες οικονομικές πληροφορίες.

    Εκείνοι που μελετούν τη φροντίδα και την καλή μεταχείριση των ζώων μπορεί να επιδιώξουν μια σειρά διαφορετικών σταδιοδρομιών. Για παράδειγμα, ένας απόφοιτος μπορεί να εργαστεί ως ειδικός σε θέματα συμπεριφοράς των ζώων, δασολόγος, βιολόγος ή αναλυτής περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Οι απόφοιτοι μπορούν συχνά να δουλεύουν ως τζωοκόποι, αγρότες ή βιολόγοι, ανάλογα με τα ατομικά σύνολα δεξιοτήτων τους.

    Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το μονοπάτι προς ένα πτυχίο πλοίαρχος; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναζητήσετε το πρόγραμμά σας παρακάτω και να επικοινωνήσετε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.