Keystone logo

54 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικός Τομέας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Οικονομικές Σπουδές
  • Χρηματοοικονομικά
  • Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικός Τομέας
Πεδία μελέτης
  • Οικονομικές Σπουδές (54)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικός Τομέας

    Ειδικευμένοι εμπειρογνώμονες στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική μπορεί να παράσχει πολύτιμες πληροφορίες για το πώς τα άτομα, ομάδες και οργανώσεις επενδύουν τα περιουσιακά τους την πάροδο του χρόνου. Master in Finance and Banking απόφοιτοι μπορούν να αναλύσουν τη συμπεριφορά της αγοράς σε ένα μικρο-ή μακρο-κλίμακας, βρίσκοντας την εμπειρογνωμοσύνη τους απαιτούνται σε μια ευρεία ποικιλία των τύπων οργάνωσης, από διεθνείς εταιρείες για τις μικρές επιχειρήσεις, από τις δημόσιες υπηρεσίες σε ακαδημαϊκά ή ερευνητικά δημοσιεύσεις. Βασικά μαθήματα στο Master of Finance and Banking προγράμματος θα φωτίσει τις οικονομικές λειτουργίες των τραπεζών, την παγκόσμια τραπεζική βιομηχανία, τα κανάλια του πλούτου, τις συνήθεις δραστηριότητες των τραπεζών, των κανονισμών και της διαχείρισης των κινδύνων.

    Master in Finance and Banking μαθητές μπορούν συχνά να επιλέξουν να ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή του τομέα τους, σε σχέση με τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας τους. Για παράδειγμα, κάποιοι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να θέσει ως στόχο για το Master of Science στις διεθνείς αγορές χρήματος, Οικονομικών και Επενδύσεων, ενώ άλλοι μπορεί να ακολουθήσει μια MSc in Banking and Risk.Ανάλογα με τη λειτουργία του σχολείου και της μελέτης (υπάρχουν πλήρη απασχόληση, μερική απασχόληση, σε απευθείας σύνδεση ή την απόσταση προγράμματα εκμάθησης είναι διαθέσιμο), Master of Finance and Banking μπορεί να διαρκέσει περίπου ένα με δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

    Για τους αιτούντες με ένα Bachelor 's βαθμό, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει τα προσόντα και την εμπειρία τους στο επόμενο επίπεδο, το Master στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική είναι μια μεγάλη επιλογή. Απλά μετακινηθείτε προς τα κάτω και να διαβάσετε περισσότερα, σήμερα!