Keystone logo

20 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Αυτοματισμοί / Αυτόνομα Συστήματα 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Αυτοματισμός
  • Αυτοματισμοί / Αυτόνομα Συστήματα
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (20)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Αυτοματισμοί / Αυτόνομα Συστήματα

Τα ρομπότ που να κυριαρχεί το μέλλον της παραγωγής. Καθώς οι νέες τεχνικές και τις απαιτήσεις παραγωγής που έχει αναπτυχθεί, εκείνοι με το Master of Science (MSc) στο Αυτοματισμού / Αυτόνομα Συστήματα απαιτούνται για την επίβλεψη της αύξησης του εργατικού δυναμικού των ευφυών εξοπλισμού.

Τι είναι ένας MSc in Αυτοματισμού / Αυτόνομα Συστήματα; Πρόκειται για ένα προηγμένο πτυχίο που απαιτεί δύο επιπλέον έτη σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι κατάλληλο για τα άτομα με φόντο μηχανικής και επικεντρώνεται στο συνδυασμό των τεχνικών πτυχών της παραγωγής με τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε μια κατασκευαστική βιομηχανία. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς οι αυτόνομες μηχανές έχουν σχεδιαστεί και χρησιμοποιούνται για τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων που δημιουργήθηκαν. Οι τεχνικές πτυχές των προγραμμάτων αυτών επικεντρωθούν στις δυνατότητες και τους περιορισμούς των μηχανημάτων που μπορούν, που λειτουργούν ανεξάρτητα. Θέματα της μελέτης περιλαμβάνει ρομποτική υλικό, το λογισμικό και την τεχνητή νοημοσύνη.Οι μαθητές μελετούν επίσης το επιχειρηματικό περιβάλλον της μεταποιητικής βιομηχανίας.

Οι απόφοιτοι έχουν προηγμένες τεχνικές γνώσεις και επιχειρηματικές γνώσεις που ισχύουν στον εξειδικευμένο τομέα της αυτοματοποίησης. Είναι σε θέση να συνεργαστεί με αυτοματοποιημένα μηχανήματα για να δημιουργήσουν τις παραμέτρους που επιτρέπουν αυτά τα εργαλεία για να λειτουργήσουν ανεξάρτητα. Είναι σε θέση να αναλύσει τις διαδικασίες και την εφαρμογή μέτρων εξοικονόμησης κόστους που αυξάνουν την αποδοτικότητα των οργανισμών τους.

Το κόστος αυτών των προγραμμάτων ποικίλλει από ίδρυμα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τις ομολογίες τμήματα των πανεπιστημίων υπό εξέταση για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τέλη και τα δίδακτρα. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει επίσης τον προϋπολογισμό για τα υλικά και τα έξοδα διαβίωσης κατά τη διάρκεια των δύο ετών της μελέτης.

Μετά την ολοκλήρωση ενός από αυτά τα προγράμματα, οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να μπείτε στο ηγετικό ρόλο στον τομέα της μεταποίησης. Μερικοί βρίσκουν δουλειά στα εργοστάσια, όπου τα υφιστάμενα ρομποτική επιχειρήσεις χρειάζονται εξειδικευμένο εποπτεία.Άλλοι εργάζονται σε βιομηχανίες όπου η έννοια του αυτοματισμού είναι ακόμα νέα. Οι απόφοιτοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη νέων μέσων παραγωγής που ενσωματώνουν αυτά τα περίπλοκα εργαλεία. Κεκτημένα ηγετικές ικανότητες βοηθούν να ωθήσει αυτών των πτυχιούχων στην κορυφή των δομών διαχείρισής τους, και μερικοί μπορεί τελικά να αποκτήσουν ανώτερες θέσεις επίπεδο.

Με τον αριθμό των εκπαιδευτικών επιλογές που είναι διαθέσιμες, υποψήφιους φοιτητές θα πρέπει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες πριν από τη λήψη μιας απόφασης. Ποιότητα μαθημάτων είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ατόμων με γεωγραφική και τον προγραμματισμό προκλήσεις. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.