Keystone logo

69 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Διαχείριση Διεθνών Επιχειρήσεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Σπουδές Επιχειρήσεων
  • Διαχείριση Επιχειρήσεων
  • Διαχείριση Διεθνών Επιχειρήσεων
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (69)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Διαχείριση Διεθνών Επιχειρήσεων

    Συχνά θεωρείται ως ένα βήμα κάτω από ένα διδακτορικό, μεταπτυχιακές σπουδές, ή Master of Science, βαθμός έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους σπουδαστές ανώτερου επιπέδου μια σταθερή βάση σε επιστημονικές αρχές, οι οποίες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην κριτική σκέψη. Μπορούν να επικεντρωθεί στην παρακολούθηση μαθημάτων, την έρευνα ή ένα μίγμα των δύο.

    Πιθανές φοιτητές δικαιολογημένα βρίσκονται θέλοντας να απαντήσει στο ερώτημα, «Τι είναι το MSc in International Business Management;» Αυτό το πεδίο της μελέτης είναι ιδανική για ανθρώπους που έχουν ήδη θητεύσει σε διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις, αλλά φιλοδοξούν να οδηγήσουν τους άλλους για την επίτευξη των οργανωτικών στόχων. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να αξιολογούν τον διεθνή επιχειρηματικό περιβάλλον και να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να εφαρμόσουν πολιτικές για να βοηθήσει να κινήσει τις εταιρείες προς τα εμπρός, ανεξάρτητα από το πού βασίζονται.

    Δεξιότητες μάθει, ενώ εργάζεται προς αυτό το βαθμό μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές με πολλούς τρόπους. Μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιτευχθεί ένας στόχος της εργασίας σε έναν εκτελεστικό ρόλο σε μια εταιρεία που έχει υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο.Εκείνοι που έχουν κερδίσει το πτυχίο θα πρέπει να είναι σε θέση να διεκδικήσει τον εαυτό τους ως άξιοι υποψήφιοι για την επικούρηση των εταιριών με διακλάδωση σε παγκόσμιες αγορές.

    Το κόστος για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων ποικίλλουν ανάλογα με το πανεπιστήμιο, και πόσο καιρό η διάρκεια της κατάρτισης. Σε γενικές γραμμές, τα μαθήματα κυμαίνεται από ένα έως τρία χρόνια για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης.

    Ευκαιρίες καριέρας για ένα άτομο που έχει κερδίσει ένα πτυχίο στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων είναι ποικίλη και πλούσια. Ένα άτομο μπορεί να αποφασίσει να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη ανάγκη μια εταιρεία έχει, όπως το μάρκετινγκ ή τη χρηματοδοτική συνδρομή. Πιθανούς τίτλους εργασίας περιλαμβάνει ένα Διεθνές Ελεγκτής Οικονομικών ή έναν Διαχειριστή Διεθνές Μάρκετινγκ. Αυτός ή αυτή μπορεί επίσης να βρουν μια θέση να παρέχει συμβουλές σχετικά με τις διεθνείς συγχωνεύσεις, τις εμπορικές σχέσεις και την εταιρική εθιμοτυπία για συγκεκριμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

    Μαθήματα συνήθως μπορεί να ληφθεί με πλήρη ή μερική απασχόληση, και μπορείτε να διαπιστώσετε ότι μερικά μαθήματα για το πτυχίο Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων σας είναι διαθέσιμη μέσω των ενοτήτων της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.