Keystone logo

10 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Φιλοξενία
  • Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (10)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας

    Masters προγράμματα, όπως ένα πτυχίο Master of Science, ασκούνται μετά το πτυχίο πανεπιστημίου, αλλά πριν από την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Οι περισσότεροι τομείς σπουδών για ένα MSc σχετίζονται είτε με την επιστήμη ή μαθηματικά, αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν τις τέχνες ή ανθρωπιστικές σπουδές σε μερικά πανεπιστήμια. Αυτός ο βαθμός συνήθως διαρκεί δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

    Τι είναι το MSc στη διεθνή διαχείριση φιλοξενία; Μια MSc στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας δίνει στους μαθητές τις δεξιότητες και τις τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για να πετύχει στη βιομηχανία. Πολλά από τα μαθήματα επικεντρώνονται σε επιχειρηματικές επιστήμες και τεχνικές για να βοηθήσει τους μαθητές να οικοδομήσουν τις δεξιότητες διαχείρισής τους. Τα μαθήματα που προσφέρονται συχνά διαφέρουν από ίδρυμα, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη διαχείριση του έργου, στρατηγικές κατευθύνσεις, η διαχείριση του κινδύνου και της αβεβαιότητας, βιώσιμων συστημάτων διαχείρισης, ανάπτυξη δεξιοτήτων για την επιχειρηματική ηγεσία και τη διαχείριση των social media.

    Μια MSc στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας θα μπορούσε να βοηθήσει τους μαθητές στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.Επειδή αυτό το πρόγραμμα ερευνά βαθύτερα σε τεχνικές γνώσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά, τις επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις, πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν την επιτυχή σταδιοδρομία ως στελέχη επιχειρήσεων.

    Τα δίδακτρα για ένα MSc στη διεθνή διαχείριση φιλοξενία μπορεί να διαφέρει σημαντικά από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Συχνά, το κόστος εξαρτάται από την τοποθεσία του σχολείου, πόσα μαθήματα έχετε λάβει ένα εξάμηνο και αν πάρετε μαθήματα online ή αυτοπροσώπως.

    Μόλις έχετε αυτό το βαθμό, ποια καριέρα θα πρέπει να προετοιμαστεί για; Αυτό εξαρτάται εν μέρει στην προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σας. Μπορείτε να απολαύσετε μια καριέρα ως διευθυντής ένα ανθρωπίνων πόρων, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης, εκδηλώσεις διευθυντής, διευθυντής δωμάτια διαίρεση ή ο συντονιστής πελατών του ξενοδοχείου. Συνήθως, με μεταπτυχιακές σπουδές, θα είναι έτοιμος να αναλάβει μια εκτελεστική ή διευθυντική θέση. Αυτός ο βαθμός θα μπορούσε επίσης να σας προετοιμάσει για να πάρετε μαθήματα διδακτορικού επιπέδου.

    Εφαρμόζοντας για αυτό το είδος του προγράμματος είναι εύκολο.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.