2 Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών programs found
Φίλτρα
- Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
- Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών
2 Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών programs found
Φίλτρα
University of Leeds
Ποιότητα Τροφίμων και Καινοτομία MSc
- Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Ποτέ άλλοτε η ποιότητα των τροφίμων δεν ήταν πιο σημαντική στην κοινωνία μας. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ασκούν πίεση στη βιομηχανία τροφίμων για να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή και κατασκευασμένα σε υψηλά πρότυπα. Γι' αυτό η ζήτηση για καταρτισμένους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα αυξάνεται συνεχώς — και οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας είναι τεράστιες. Το Food Quality and Innovation MSc έχει σχεδιαστεί γύρω από ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων διατροφής — από την ιδέα μέχρι την κυκλοφορία. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη προϊόντων με γνώμονα τους καταναλωτές, όπου οι καταναλωτές διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης. Θα αναπτύξετε τις σε βάθος εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για να διασφαλίσετε ότι τα νέα προϊόντα διατροφής πληρούν τις απαραίτητες απαιτήσεις επεξεργασίας για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων. Παράλληλα με αυτό, θα αποκτήσετε μια ευρεία κατανόηση της νομοθεσίας και του πώς αυτό επηρεάζει τη βιομηχανία.
University of Nottingham, Faculty of Science
MSc / PGDip στη Διαχείριση Παραγωγής Τροφίμων
- Nottingham, Ηνωμένο Βασίλειο
- Sutton Bonington, Ηνωμένο Βασίλειο
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Αυτό το συναρπαστικό και προκλητικό πτυχίο παρέχει στους αποφοίτους της επιστήμης και της μηχανικής τεχνικές, επιχειρησιακές και επιχειρηματικές γνώσεις. Αναπτύσσει τις δεξιότητές σας για μια καριέρα στην παραγωγή τροφίμων ή τεχνική διαχείριση στη βιομηχανία τροφίμων.
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών Επεξεργασία Τροφίμων και Ποτών
Οι σπουδαστές με τις φιλοδοξίες να γίνουν επαγγελματίες της υπηρεσίας τροφίμων, είτε σε διοικητικές θέσεις είτε σε θέσεις κουζίνας, θα επωφεληθούν πιθανώς από τη μελέτη της επεξεργασίας τροφίμων και ποτών. Συνδυάζοντας τους κλάδους της ασφάλειας των επιχειρήσεων και της ασφάλειας των τροφίμων, η επεξεργασία τροφίμων και ποτών μπορεί να καλύψει τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης των λιανικών τροφίμων.
Το MSc, ή Μεπτυχιακό Επιστημών, είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ακαδημαϊκός τίτλος σπουδών που δείχνει την επάρκεια και τη γνώση ενός συγκεκριμένου θέματος ή τομέα. Τα περισσότερα προγράμματα MSc χρειάζονται περίπου τέσσερα χρόνια για την ολοκλήρωσή τους, μετά την οποία ορισμένοι εντάσσονται στο εργατικό δυναμικό, ενώ άλλοι συνεχίζουν στην τάξη.