Keystone logo

20 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Επιχειρήσεις και Οικονομικά 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Οικονομικές Σπουδές
  • Οικονομικά
  • Επιχειρήσεις και Οικονομικά
Πεδία μελέτης
  • Οικονομικές Σπουδές (20)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Επιχειρήσεις και Οικονομικά

    Οι κόσμοι των επιχειρήσεων και της οικονομίας συχνά επικαλύπτονται, με οικονομικές θεωρίες μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Μια MSc in Business και Οικονομικών παρέχει στους φοιτητές με τα εργαλεία που απαιτούνται για την κατανόηση των οικονομικών αρχών και την εφαρμογή τους σε διάφορες επιχειρηματικών εγχειρημάτων.

    Τι είναι το MSc in Business και Οικονομικών; Το πρόγραμμα διδάσκει τους μαθητές για μια σειρά από οικονομικές θεωρίες, αρχές και έννοιες και πώς να εφαρμόζουν αναλυτικές τεχνικές για να διευκολύνουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις. Ορισμένα από τα μαθήματα που μπορεί να προσφέρονται ως μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει διεθνή οικονομική διαχείριση, βιομηχανική οργάνωση, τα οικονομικά του δημόσιου τομέα, καθώς και τη διεθνή θεωρία του εμπορίου. Μέσα από τις σπουδές τους, οι μαθητές αποκτούν μια κατανόηση των εγχώριων και των παγκόσμιων εξελίξεων που συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα.

    Υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες που συνδέονται με το πρόγραμμα.Οι μαθητές είναι σε θέση να συνεργαστεί με επαγγελματίες στους τομείς των επιχειρήσεων και της οικονομίας και να αυξήσουν τη διαχείρισή τους και αναλυτικές ικανότητες. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης στους φοιτητές την ευκαιρία να χτίσουν τα δίκτυά τους με τις επαγγελματικές επαφές.

    Η απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά διαρκεί περίπου ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με το σχολείο. Το κόστος της εγγραφής ποικίλλει από σχολείο σε σχολείο, καθώς και οι μαθητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν προτιμάται κολλεγίων τους αν δεν είναι σίγουροι για το κόστος της εγγραφής.

    Όπως επιχειρήσεων και της οικονομίας είναι τόσο διαφορετικούς τομείς, οι μαθητές που αποφοιτούν από το πρόγραμμα έχει μια ποικιλία από επαγγελματικές ευκαιρίες που τους παρέχονται. Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν δουλειά στην κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. Μερικά από τα πιο κοινά σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους περιλαμβάνουν χρηματοοικονομικός σύμβουλος, αναλυτής, οι πωλήσεις της ασφάλειας, και την ασφάλιση.Αν οι μαθητές θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πτυχίο Νομικής, Οικονομικών, τη δημόσια τάξη, τις διεθνείς σχέσεις, και την ιατρική.

    Υπάρχουν πολλά διεθνή πανεπιστήμια που προσφέρουν βαθμούς στην επιχείρηση και την οικονομία, καθώς και online μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα. Εάν είστε έτοιμοι να συνεχίσουν το βαθμό σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.