Keystone logo

26 Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Παγκόσμια Διαχείριση Αλυσίδων Ανεφοδιασμού 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταφορές και Logistics
  • Διαχείριση Αλυσίδας Εφοδιασμού
  • Παγκόσμια Διαχείριση Αλυσίδων Ανεφοδιασμού
Πεδία μελέτης
  • Μεταφορές και Logistics (26)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Προγράμματα σε Παγκόσμια Διαχείριση Αλυσίδων Ανεφοδιασμού

    Μια MSc στη διαχείριση της αλυσίδας Παγκόσμια Supply είναι σε προχωρημένο βαθμό που επικεντρώνεται στη μελέτη της προσφοράς και της ζήτησης των υπηρεσιών και των αγαθών. Οπλισμένοι με αυτό το προχωρημένο βαθμό, οι απόφοιτοι έχουν τα προσόντα για μια ευρεία ποικιλία των ευκαιριών σταδιοδρομίας.

    Πολλοί υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές ρωτήσω, "Τι είναι ένα MSc στη διαχείριση της αλυσίδας Παγκόσμια Supply;" Αυτό το πτυχίο Master of Science δίνει μελετητές μια ευρεία βάση γνώσεων σχετικά με τις αρχές και τις τεχνικές διαχείρισης που εμπλέκονται σε αποτελεσματικά συστήματα παράδοσης. Μαθήματα είναι ένας συνδυασμός της έρευνας, σε απευθείας σύνδεση ή σε πρόσωπο διδασκαλία στην τάξη και πρακτική, προκειμένου να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία. Μερικές χαρακτηριστικές κατηγορίες σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει logistics, την ανάλυση των δεδομένων, το στρατηγικό προγραμματισμό, τον ποιοτικό έλεγχο, τη διανομή αποθήκη, παγκόσμια συστήματα εφοδιασμού και την επίλυση των συγκρούσεων.Ανάλογα με την εστίαση ενός μαθητή, αυτός ή αυτή μπορεί επίσης να μελετήσει την εμπορία, τοποθέτηση προϊόντων, τις βέλτιστες πρακτικές στην εξυπηρέτηση των πελατών, και επιχειρησιακή θεωρία.

    Τα οφέλη από την απόκτηση ενός MSc στη διαχείριση της αλυσίδας Παγκόσμια Supply είναι πολλαπλή. Όσοι ολοκληρώνουν αυτό το προχωρημένο βαθμό θα είναι οπλισμένοι με γνώσεις και δεξιότητες για να επιτύχουν σε αυτή τη βιομηχανία. Το δίπλωμα αυτό δίνει επίσης τους αιτούντες εργασία ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κατά την υποβολή αίτησης για θέσεις εργασίας.

    Το κόστος ποικίλλει ανάλογα για την απόκτηση MSc βαθμούς σε αυτό το σημαντικό. Μερικά πανεπιστήμια προσφέρουν online διδασκαλίας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν το πρόσωπο μαθήματα στις πανεπιστημιουπόλεις τους. Η παγκόσμια τοποθεσία του σχολείου παίζει επίσης ρόλο στα ποσοστά διδάκτρων, έτσι ώστε οι μαθητές θα πρέπει να επικοινωνήσετε με συγκεκριμένους θεσμούς να μάθετε για τρέχοντα προγράμματα αμοιβής τους.

    Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού τα προσόντα για να λάβουν πολλές διαφορετικές πορείες σταδιοδρομίας.Για παράδειγμα, θα μπορούσε να λειτουργήσει σε ανθρώπινο δυναμικό, τις εργασιακές σχέσεις, ή τις οργανώσεις διανομής. Υπάρχουν, επίσης, διαθέσιμες θέσεις για τους διαχειριστές λειτουργία, οι αναλυτές της παραγωγής, της παγκόσμιας στελέχη της εφοδιαστικής αλυσίδας, και το σχεδιασμό του έργου.

    Είσαι κέντρισε το ενδιαφέρον από τους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης στην παγκόσμια αγορά και θέλετε να πάρετε τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο; Αν ναι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισαγωγών του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.